Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Τις τελευταιες μερες,δεν γνωριζω για ποιο λογο,αντιμετωπιζω προβληματα με την συνδεση μου. Βασικα ανα 10-15 λεπτα,εκτος αμα ειμαι τυχερος, το ping παει απο τα 60 στα 1500 σε ελληνικο server (steam). Προγραμματα που "τρωνε" internet δεν εχω ανοιχτα. Επισης παντα κοιταω να κλεινω το wi-fi του κινητου για να μην τραβαει και αυτο. Τι προτεινετε να κανω; Εχω σκεφτει να παρω την hol αλλα τι ακριβως να πω;

Δημοσ.

Φιλε,ειμαι σε χωριο,στη γειτονια ειναι ολοι σχεδον παππουδες εκτος απο εναν απο διπλα,που εχει συνδεση. Δεν μου κλεβει κανενας,σιγουρα..

Δημοσ.

hard reset το ρουτερ και δοκιμη με αλλο ρουτερ αν εχεις.επισης δοκιμη με αλλο pc αν εχεις μηπως ειναι κανα κολλημα του pc. αν εισαι wireless δοκιμη με καλωδιο επισης.και firewall κλειστα σε ρουτερ και pc

Δημοσ.

ας κανει δοκιμες να δει αν φταιει καταρχην κατι στο Pc του η οχι και μετα μιλαει με τον Provider>γιατι να ειναι κατι στην γραμμη το θεωρω λιγο δυσκολο εκτος αν θελει κανα lock unlock.ασε που αμα δεν γινεται συνεχεια ειναι δυσκολο να το τσεκαρει ο Isp οποτε ας ξεκινησει αυτος με δοκιμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...