Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλισπερα παιδια προσφατα παριγγειλα ενα κινιτο απ το συγγεκριμενο site ενω πληρωσα με paypal και τι συσκευη και τα μεταφορικα με dhl courier ξαφνικα μου εστειλαν ενα μαιλ οτι δεν εχω πληρωσει τα μεταφορικα ή τα λεφτα που εδωσα για τα μεταφορικα δεν φτανουν και δεν μπορω να βγαλω ακρη εχει τυχει σε κανεναν μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω σε αυτη τη περιπτοση???

ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων

Δημοσ.

αυτο εχω σκοπο να κανω για την ωρα εστειλα ενα μαιλ με το αποδικτικο οτι εχω πληρωσει τα εξοδα αποστολης και την αποδικσι απ το paypal και αυριο αν δεν βγαλω ακρικρη θα κανω απ το paypal dispute αλλα λεει σε μετα απο 45 μερες!!! νομιζω η οχι??

Δημοσ.

αυτο εχω σκοπο να κανω για την ωρα εστειλα ενα μαιλ με το αποδικτικο οτι εχω πληρωσει τα εξοδα αποστολης και την αποδικσι απ το paypal και αυριο αν δεν βγαλω ακρικρη θα κανω απ το paypal dispute αλλα λεει σε μετα απο 45 μερες!!! νομιζω η οχι??

Στειλε το μαιλ μου σου εστειλαν. πες μας λιγο 2-3 πραγματακια παραπανω να δουμε τι γινεται.

Δημοσ.

Μεχρι τις 45 ημερες μπορεις να κανεις dispute, μετά τις 45 τέλος, δεν εχεις κανένα δικαίωμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...