Προς το περιεχόμενο

Pop up ads

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Διατηρώ ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και πρόσφατα φαίνεται πως στην σελίδα μου έχουν "κολλήσει" κάποιες διαφημίσεις(κακόβουλες όπως παίξε για να κερδίσεις ένα iphone και ζητάει να βάλεις το κινητό σου....) που ανοίγουν σε διαφορετικό παράθυρο του browser.Αυτό δεν συμβαίνει κάθε φορά που επισκέπτεσαι την σελίδα αλά περιστασιακά(2-3 φορές την μέρα).

Κάνοντας μια αναζήτηση στο ίντερνετ βρήκα ότι οι συγκεκριμένες διαφημίσεις λέγονται pop up ads και συνήθως τις δημιουργεί η εταιρεία web hosting όταν σε φιλοξενούν στα free πακέτα τους ή μέσω κάποιου script όπως μετρητής των επισκεπτών κλπ.

Επικοινώνησα με την δική μου εταιρεία hosting και με διαβεβαίωσε πως οι διαφημίσεις δεν προέρχονται από αυτούς.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω ποιος δίνει το δικαίωμα σε τέτοιου είδους διαφημίσεις να ανοίγουν μαζί με το site μου?Για να μπορέσω να το διορθώσω...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Αν έχουν «κολλήσει» οι σελίδες σου τότε το καλύτερο που εχεις να κάνεις ειναι να επαναφέρεις σελίδες απο κάποιο backup που δεν ήταν «κολλημένες» και μετά να κλείσεις την τρύπα ασφαλείας.

Εναλλακτικά βρες το κομμάτι κώδικα που δημιουργεί τη διαφήμιση και αφαίρεσε το. Μήπως φιλοξενείς κώδικα απο διαφημιστικά banner που ελέγχουν τρίτοι; Π.χ. για να κερδίζεις λεφτά απο banners που διαχειρίζονται άλλοι.

Δημοσ.

Όχι δεν φιλοξενώ καμία διαφήμιση.

Το θέμα είναι πως θα βρω αυτό το κομμάτι κώδικα?

Δοκίμασα να επαναφέρω τα backup και ενώ στην αρχή έδειχνε να είναι ok την άλλη μέρα ξαναπετάχτηκε.

Δεν ξέρω αν έτυχε την μέρα που επανέφερα τα backup να μην μου την έβγαλε ή αν έγινε εκ νέου "επίθεση" και μου την ξαναέβαλαν μόλις την επόμενη μέρα (!)

Δημοσ.

Δώσε διεύθυνση σελίδας που παρουσιάζεται το πρόβλημα

Επισης είσαι σίγουρος οτι ο δικός σου υπολογιστής δεν εχει κολλήσει κάτι σε adware; Μήπως τα popups είναι απο τον δικό σου υπολογιστή; Σου αναφέρανε το ίδιο πρόβλημα άλλοι επισκέπτες;

Δημοσ.

Το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές που έχω.

Η σελίδα είναι : http://saveshop.eu/

Σήμερα δεν μου έχει εμφανίσει σε κανέναν από τους τρείς υπολογιστές την εν λόγω διαφήμιση.

Μέχρι χθες όμως εμφανιζόταν καθημερινά

Δημοσ.

Με μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα τίποτα περίεργο. Την επομενη φορά που θα το αντιμετωπίσεις κάνε αμέσως δεξι-κλικ-ViewSource και κάνε copy ολο τον κώδικα στο site http://pastebin.com και μετα δωσε εδω το Link απο το pastebin

Στο βγάζει ανεξαρτήτως browser ή σε συγκεκριμένο browser;

Δημοσ.

Αυτό να μην πω ψέματα δεν το έχω δοκιμάσει. Σε όλα τα pc χρησιμοποιώ ένα browser.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα το ξαναβγάλει αλλιώς θα ποστάρω εδώ τον κώδικα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Διατηρώ ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και πρόσφατα φαίνεται πως στην σελίδα μου έχουν "κολλήσει" κάποιες διαφημίσεις(κακόβουλες όπως παίξε για να κερδίσεις ένα iphone και ζητάει να βάλεις το κινητό σου....) που ανοίγουν σε διαφορετικό παράθυρο του browser.Αυτό δεν συμβαίνει κάθε φορά που επισκέπτεσαι την σελίδα αλά περιστασιακά(2-3 φορές την μέρα).

Κάνοντας μια αναζήτηση στο ίντερνετ βρήκα ότι οι συγκεκριμένες διαφημίσεις λέγονται pop up ads και συνήθως τις δημιουργεί η εταιρεία web hosting όταν σε φιλοξενούν στα free πακέτα τους ή μέσω κάποιου script όπως μετρητής των επισκεπτών κλπ.

Επικοινώνησα με την δική μου εταιρεία hosting και με διαβεβαίωσε πως οι διαφημίσεις δεν προέρχονται από αυτούς.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω ποιος δίνει το δικαίωμα σε τέτοιου είδους διαφημίσεις να ανοίγουν μαζί με το site μου?Για να μπορέσω να το διορθώσω...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Θα βοηθούσε αν βλέπαμε την σελίδα.

Δοκίμασε να κλείσεις ότι plugin έχεις που διαχειρίζεται διαφημίσεις και banner. Αν δεν γίνει τίποτα και έχεις πάλι αυτές τις διαφημίσεις τότε πρέπει να επαναφέρεις ένα παλιό backup που είναι καθαρό γιατί και κώδικα να σβήσεις δεν θα κάνεις τίποτα

Δημοσ.

Θα βοηθούσε αν βλέπαμε την σελίδα.

Δοκίμασε να κλείσεις ότι plugin έχεις που διαχειρίζεται διαφημίσεις και banner. Αν δεν γίνει τίποτα και έχεις πάλι αυτές τις διαφημίσεις τότε πρέπει να επαναφέρεις ένα παλιό backup που είναι καθαρό γιατί και κώδικα να σβήσεις δεν θα κάνεις τίποτα

Έδωσα την σελίδα και στον φίλο που μου απάντησε αρχικά αλλά την ξαναπαραθέτω http://saveshop.eu/

Όσο για τα plugin θα τα δοκιμάσω αν μου ξαναεμφανιστούν οι διαφημίσεις (γιατί χθες και σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί καθόλου)

Backups που να μην υπάρχουν αυτά τα plug ins δυστυχώς δεν υπάρχουν καθώς τα εγκατέστησα σχεδόν όλα κατά το πρώτο στήσιμο του site και θα είναι σαν να το σβήνω όλο και να το ξανακάνω από την αρχή!

Αυτό ακριβώς είναι και το γεγονός που με κάνει να πιστεύω ότι δεν φταίνε τα plug ins διότι πάντα ήταν εκεί ενώ το πρόβλημα εμφανίστηκε πρόσφατα! Εκτός αν άλλαξε κάτι στους όρους χρήσης τους και πλέον έχουν την δυνατότητα χρήσης τέτοιων διαφημίσεων ενώ αρχικά δεν την είχαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...