andreas_zachs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Χαίρετε παιδιά.. θα ήθελα τη βοηθειά σας σε ένα θέμα που πιστεύω θα ενδιέφερε αρκετούς bloggers.... Θα ήθελα να δημιουργήσω μια ιστοσελίδα αλλά με τις γνώσεις που έχω γύρω από τον πραγματισμό ούτε το background δε θα μπορέσω να διαχειριστώ, ήξερα κάποτε να δουλεύω το frond page αλλά από τότε η τεχνολογία εχει κάνει άλματα, δε ξέρω καν εαν ακόμη υπάρχει.. Τελος πάντων για να μη μακρηγορώ... επειδη τον blogger, όπως και οι περισσότεροι των παίζουμε στα δάχτυλα, αναρωτιόμουν εαν υπάρχει κάποιος τρόπος να αγοράσω ένα donaime το οποίο θα επεξεργάζομαι μέσω του blogger... έχω δει αρκετα blogs οπου στην url τους δεν αναγράφετε το .blogspot.com αρα σίγουρα υπαρχει καποιος τρόπος.... περιμένω τα φώτα σας..!!
aghahowa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δες εδώ Αν θες κοιτα και το wordpress. Δεν είναι πολύ πιο δύσκολο αλλα κατα την γνώμη μου είναι πολύ ανώτερο.
aledjo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 δες οδηγιες στα ελληνικα εδω http://www.papaki.gr/blog/index.php?p=45
andreas_zachs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Σας ευχαριστω πολύ παιδια....!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα