rounsmith Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το έβαλα και μετά όταν το ξαναέβαλα σε άλλο Port to φλασάκι δεν ξαναδούλεψε... ισχύει ότι τα Usb 2.0 flash disk καίγονται se usb 3.0 port? (Ευτυχώς είχα κρατήσει backup). Ευτυχώς που είναι σε εγγύηση(ενός μηνός που όμως έχει τραβήξει γερό καρότσι που λένε). Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2012 από rounsmith
washcloud Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πού το 'χεις ακούσει ότι τα 2άρια καίγονται σε 3άρες θύρες;! Τεσπα, είσαι σίγουρος ότι απλά δεν χάθηκε το partition του; Τσέκαρες στην Διαχείριση Δίσκων;
rounsmith Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 0 mb όλος ο χώρος του flash disk και ούτε διαμόρφωση δεν με αφήνει να τον κάνω (Και αυτό έτσι ξαφνικά αφού το έβαλα σε Usb 3.0 port). Μου το πε γνωστό και μη εξαιρετέο πρόσωπο που γνωρίζω και σέβομαι την γνώμη του αλλά μάλλον μου λέει μπαρούφες. Δεν πειράζει για ένα μήνα καλά τα πήγε(πρέπει να το μυριζόμουνα ότι ήτανε χαλασμένο όταν πριν 10 μέρες μου τράβαγε Blue screen το pc μόλις το έβαζα σε μία απο τις θύρες του).
washcloud Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως βρε Ρουν ξέρω (κι ας μην έχω δει ούτε ζωγραφιστή USB 3.0) ότι οι θύρες (γενικώς....) βγαίνουν ως backwards compatible...Κι αν είναι να παίξει κάτι τόσο τραγικό όπως κάψιμο λόγω αλλαγής συνδεσμολογίας/βολτάζ, έχω την εντύπωση ότι φροντίζουν ώστε οι νέες βερσιόν θυρών να είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθούν (από άποψη ταιριάσματος interface) από παλαιότερες συσκευές...Λογικόν, διότι διαφορετικά σε τέτοια φάση θα γινόταν της πουτάνας από τα εκατομμύρια κοσμάκη που θα τηγάνιζε όλη την ώρα από άγνοια & συνήθεια το hardware του... (....ο παππούς σου στο 'πε; ) ...α, καλά, ΤΩΡΑ διάβασα και το τέλος του μηνύματος που λέει για ΒSOD...Μ' αρέσει λοιπόν που έχεις ακόμη αμφιβολίες...Βασικά αφού παίζει εγγύηση, τσίμπα άλλο και χωσ' το στην 3.0 για να δεις αν φταίει αυτή (...ΕΚΤΟΣ κι αν η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ θύρα έχει πρόβλημα....; ). Και να το κάψεις κι αυτό, πάλι εγγύηση θα 'χεις... *...αν φαίνεται πάντως στη ΔΔ, δοκίμασε πρώτα να το αδειάσεις παντελώς με το LLF Tool και μετά με το HP USB storage format tool να του φτιάξεις file system 1
rounsmith Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι είναι λογικό αυτό που λες και το σκέφτηκα και εγώ αλλα είπα μια φορά να ακούσω έναν παλιό Ψήνομαι να κάψω και το καινούριο , με έψησες και εσύ να δω αν φταιει η θύρα Και θα το δοκιμάσω το τελευταίο που μου έγραψες , αλλά έχω χάσει κάθε ελπίδα να φτιάξει (Ευτυχώς που είχα κρατήσει backup αλλιως τώρα θα έτρωγα καμιά βδομάδα να βρω αυτά που είχα μέσα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα