kostastnt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Το κουτί προρίζεται για κόρη φίλου 16χρονών.. Οπότε ανάγκες είναι office, facebook άντε και κανά sims.. Η μόνη απαίτηση ήταν η εμφάνιση και κυρίως να είναι άσπρο για αυτό επιλέχτηκε το άσπρο κουτί και το άσπρο optical drive και οι άσπρες μνήμες.. Η κάρτα γραφικών δεν ξέρω αν είναι απαραίτητη και θα συζητηθεί όταν του δείξω τα κομμάτια.. Οπότε στην θέση της μπορεί να μπει ένας sammy 830 αν δεν υπάρχει ανάγκη για παιχνίδια.. Θα εξαρτηθεί από αυτόν.. Επίσης ο επεξεργαστής μπήκε τελευταίος μιας και είδα ότι με παίρνει στα λεφτά.. Κανά σχόλιο? Ευχαριστώ! ΥΓ. Μόνο κούτα χρειάζεται.. visionstudio γιατί εγώ θα τρέχω και θέλω να είναι δίπλα μου
terry308 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Όλα αυτά για 16χρονο κορίτσι ? Αν θέλει να μοιάσει στην Αγάπη(Karmen1983) οκ (με την καλή έννοια) ... αλλιώς είναι υπερβολικό
kostastnt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 αφού υπάρχει το χρήμα γιατί όχι? πέρα από την πλάκα ο προηγούμενος υπολογιστής είναι p3 550mhz... οπότε το κορίτσι μέχρι να φύγει από το σπίτι δεν πρόκεται να δει άλλο μηχάνημα και την παιδεύουν.. για αυτό είπα μία και καλή ένα σκυλί βαρβάτο να την βγάλει μια 5ετία..
Ntinaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 οθονη τι εχει? ειναι πεταμενα λεφτα ο 3570K και μεχρι 40 να τον εχει,παλι πεταμενα λεφτα θα ειναι ενας i3 και αυτος πολυ της ειναι και μη σου πω να αρκεστει με την Onboard vga το κουτακι παντως γαμει απο εμφανιση
ninos30 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 - Επίσης να πω πως η 550Ti στα 122 είναι κακή αγορά όταν στα ίδια χρήματα υπάρχει η 7770 - TO DVD που διάλεξες δεν είναι άσπρο αλλά μπεζ. Άσπρα δεν βγαίνουν. Γιαυτό το Commander στην θέση των bays έχει μαύρο ώστε να ταιριάζει (άσπρο-μαύρο). Με το μπεζ θα βάλει τα κλάματα η 16χρονη... - To Commander είναι καθαρά αγορίστικο (μην πω παιδικό) και θα ξενερώσει. Αν θες "γυναικείο" και πιο σοβαρό πας εδώ: http://www.visionstu...id=25284&cat=1. Με τα 700 ευρώ πάλι βγαίνει αξιοπρεπές PC για αυτά που θέλει. Δεν χρειάζεται σίγουρα 3570k
kostastnt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Οθόνη θα μάθω αύριο.. Αν έχει καμιά 15άρα της πλάκας, φυσικά και θα βγει η vga και θα αγοραστεί μια απλή από προσφορές eshop κτλ.. Αν χρειαστεί vga θα μπει τότε η 7770.. Ανάμεσα στις 2 ήμουν και απλά επέλεξα gtx λόγω cuda.. Θα μου πεις παντελώς άχρηστο στην συγκεκριμένη περίπτωση
terry308 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Οθόνη θα μάθω αύριο.. Αν έχει καμιά 15άρα της πλάκας, φυσικά και θα βγει η vga και θα αγοραστεί μια απλή από προσφορές eshop κτλ.. Φυσικά θα αγοραστεί μια με Ips panel ....
ninos30 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Σου βρήκα και φθηνό άσπρο κουτί, όχι Darth Vader όπως το Commander: http://www.visionstu...p?id=9404&cat=1
kostastnt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ καλύτερο το κουτί Οπότε το κουτί αλλάζει σίγουρα! Αύριο θα μάθω και περισσότερα για τα υπόλοιπα περιφερειακά, οπότε θα μάθω και την τελική υλοποίηση!! Σας ευχαριστώ όλους!!
ninos30 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Πες για να βγάλουμε ένα καλό συστηματάκι όλοι μαζί
Thanos1972 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω παλι για να παω κοντρα στον Νινο θα ελεγα αυτο το κουτι Sharkoon Vaya Value Midi Tower no PSU White ΤΙΜΗ 56.92 €
kostastnt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Παίδες το κουτί είναι υποκειμενικό τελείως και δεν θα το διαλέξουμε εμείς, αλλά το κορίτσι Έτσι κι αλλιώς αυτή ήταν η μόνη απαίτηση από την μεριά της, οπότε θα της δείξω φωτογραφίες και θα μας πει η ίδια.. Τελικά μάλλον πάμε και για οθόνη γιατί θυμήθηκα ότι όντως υπάρχει μια 15άρα fujitsu siemens μπορεί και 5ετίας.. Οπότε η κάρτα γραφικών άκυρη και θα μπει μια οθόνη.. Κάπου είχα πετύχει 22άρα LG με IPS panel στα 150€.. Θα ψάξω λίγο κι αυτό το κομμάτι..
ninos30 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω παλι για να παω κοντρα στον Νινο θα ελεγα αυτο το κουτι Sharkoon Vaya Value Midi Tower no PSU White ΤΙΜΗ 56.92 € Πες μου ότι δεν το εννοείς πραγματικά!!! Σε παρακαλώ πες μου την αλήθεια Είμαι σίγουρος πως το λές μονο για να με πειράξεις Δεν μπορεί να έχεις τέτοιο γούστο... 1
terry308 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 LG IPS231P-BN 162.23€ Μα γιατί ; έχει και usb3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα