polybolo pc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα ψαχνω ενα e-book η καπιο βιβλιο με εισαγωγη στον προγραμματισμο οσα εχω βρει θεωρουν καπια πραγματα ..... δεδομενα ειμαι τελειως αρχαριος με τον προγραμματισμο και απο τα βιβλια που εχω βρει με την πρωτη παραγραφο ....τα εχω δει ολα ξερει κανεις κανενα βιβλιο με εισαγωγη στον προγραμματισμο {οχι scrach κανονικο προγραμματισμο}για ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ δηλαδη απο το να η λολα ενα μηλο?? δηλαδη να μην εννοειται τιποτα .....δεδομενο ευχαριστω πολυ παναγιωτης
eraskino Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Καποιες σημειωσεις για να ξεκινησεις: Site: Pascal Site: C 1
isay Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ψάχνεις την απολυτη βάση τοτε ξεκίνα απο το βιβλίο της Γ λυκείου Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Κατεβάζεις το βιβλίο, λυσάρια, καθηγητή και αρχίζεις να διαβάζεις. http://www.pi-schools.gr/content/index.php?lesson_id=1&ep=67&c_id=273 Το παραπάνω βιβλίο δεν θα σε μάθει προγραμματισμό μιας συγκεκριμένης γλώσσας αλλά θα σε μυήσει στον τρόπο σκέψης, τη φιλοσοφία του προγραμματισμού. Αφού είσαι εξοικειωμένος με αυτές τις έννοιες τοτε μπορείς πολύ πιο εύκολα και γρήγορα να μπεις σε διάφορες γλώσσες. 2
polybolo pc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο ακριβως ψαχνω την ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΣΗ να μην εχει πιο κατω πολυ καλο αυτο το βιβλιο αυριο κιολας θα ποαω να το παρω κανεις αλλος?? ευχαριστω
albNik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτά τα βιβλία που ζητάς θα σε κάνουν να ανέβεις λίιιιγο πάνω από τη "βάση". Δεν υπάρχουν βιβλία που θα σου μάθουν στοιχειώδη προγραμματισμό ακούραστα, με εύκολο τρόπο. 1
BALZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ψάχνεις την απολυτη βάση τοτε ξεκίνα απο το βιβλίο της Γ λυκείου Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Κατεβάζεις το βιβλίο, λυσάρια, καθηγητή και αρχίζεις να διαβάζεις. http://www.pi-school...&ep=67&c_id=273 Το παραπάνω βιβλίο δεν θα σε μάθει προγραμματισμό μιας συγκεκριμένης γλώσσας αλλά θα σε μυήσει στον τρόπο σκέψης, τη φιλοσοφία του προγραμματισμού. Αφού είσαι εξοικειωμένος με αυτές τις έννοιες τοτε μπορείς πολύ πιο εύκολα και γρήγορα να μπεις σε διάφορες γλώσσες. Συμφωνώ απόλυτα.Ξεκίνα με το βιβλίο της 3ης Λυκείου για να μπεις στο νόημα κάποιων ιδεών που έχουν όλες οι γλώσσες προγραμματισμού.
djcat Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ είσαι Head First Programming: A learner's guide to programming using the Python language [link=http://www.amazon.co.uk/Head-First-Programming-learners-programming/dp/0596802374/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1348469880&sr=1-2][/link]
x_maras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Το είχα ποστάρει και κάπου αλλού στο site kidsruby
polybolo pc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Το βιβλιο της Γ λυκειου ειναι απλα το καλυτερο σε ξεκιναει απο το να η λολα ενα μηλο και σε κανει αριστο σε ολους τους τομεις της πληροφορικης ειναι απο τα πιο καλογραμμενα βιβλια που εχω δει και το kidruby και το Head First Programming ειναι πολυ καλα σας ευχαριστω ολους μου λυσατε τα χερια!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα