Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους,αλλη μια ερωτηση ομως...

η καρτα γραφικων του 3570 ειναι οκ για καποιον που ΔΕΝ παιζει παιχνιδια; που αλλου μπορει να μου δημιουργησει προβλημα αυτη η κακη καρτα γραφικων απτη στιγμη που δεν παιζω games?

Και αλλη μια ερωτηση...h Assrock H77m λεει "Μέγεθος Motherboard: micro-ATX" αυτο σημαινει οτι δεν μπαινει σε full tower? επειδη ελεγα ναγορασω full γιατι ενα μικρο πουχω τωρα ταχει στριμωγμενα ολα μεσα.

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους,αλλη μια ερωτηση ομως...

η καρτα γραφικων του 3570 ειναι οκ για καποιον που ΔΕΝ παιζει παιχνιδια; που αλλου μπορει να μου δημιουργησει προβλημα αυτη η κακη καρτα γραφικων απτη στιγμη που δεν παιζω games?

Και αλλη μια ερωτηση...h Assrock H77m λεει "Μέγεθος Motherboard: micro-ATX" αυτο σημαινει οτι δεν μπαινει σε full tower? επειδη ελεγα ναγορασω full γιατι ενα μικρο πουχω τωρα ταχει στριμωγμενα ολα μεσα.

Μια χαρά είναι η κάρτα του 3570 για την δουλειά που την θέλεις. Την ίδια μητρική που προτείνει ο Νινο με τον ίδιο επεξεργαστή έχω στήσει σε μηχάνημα για ημιεπάγγελματικό μοντάζ. Η micro atx μπαίνει σε ότι κουτι θες

Τί μνήμη RAM έχεις; Παίζει και αυτό ρόλο. Αν εχεις 4 βάλε αλλα 4 να γίνει 8 και πέρνα windows 64bit και θα δεις διαφορά. Επίσης μπορείς να βάλεις εναν SSD σκληρό για τα Windows και εκει θα δεις ακομα μεγαλύτερη διαφορά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Εεεπ !! Πως και βόλτα από εδώ iPhone professional woman ? :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...