Themos3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ καλη προσφορα.Ευχαριστω Mr Kasardelis.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ...αλλά τα παρέδωσε courier στον χώρο μου με αντικαταβολή, χωρίς επιπλέον κόστος... Ήρθε, τα έφερε, του έδωσα 32,89 (33 του έδωσα) κι έφυγε. Εύγε... Ωραια! Το getit...εεε... το me&home το εστειλε λες με παραδοση κατ'οικον παροτι εβαλες παραλαβη απο την speedex, η σκεφτηκε ο deliveras, "ελαφρυ πακετακι ειναι, μηπως να το παω μιας και καθομαι μπας και τσιμπισω τα 2.11 μεχρι το 35αρι";; [Ρωταω δλδ , φαινεται αυτο καπου στο χαρτακι της κουριερ; Εβαλα παραδοση με 3 ευρω, αν ειναι να το αλλαξω ] Την "επομενη φορα" παντως (αν ηταν χωρις εντολη) σιγα μην στα φερει με τετοιο μπουρμπουαρ που του αφησες
tiniakos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Άψογο το MeandHome... όχι μόνο ήρθαν γρήγορα, αλλά τα παρέδωσε courier στον χώρο μου με αντικαταβολή, χωρίς επιπλέον κόστος... Ήρθε, τα έφερε, του έδωσα 32,89 (33 του έδωσα) κι έφυγε. Εύγε... Άπλες βλέπω. 1
karasardelis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραια! Το getit...εεε... το me&home το εστειλε λες με παραδοση κατ'οικον παροτι εβαλες παραλαβη απο την speedex, η σκεφτηκε ο deliveras, "ελαφρυ πακετακι ειναι, μηπως να το παω μιας και καθομαι μπας και τσιμπισω τα 2.11 μεχρι το 35αρι";; [Ρωταω δλδ , φαινεται αυτο καπου στο χαρτακι της κουριερ; Εβαλα παραδοση με 3 ευρω, αν ειναι να το αλλαξω ] Την "επομενη φορα" παντως (αν ηταν χωρις εντολη) σιγα μην στα φερει με τετοιο μπουρμπουαρ που του αφησες Τι να κάνω ρε παιδιά... με έπιασε σε πολύ λαρτζ φάση ο τύπος και του τα χάρισα τα ρέστα... :-D Εγώ είχα βάλει παραλαβή από την Speedex... άλλωστε γράφει επάνω το χαρτάκι HOLD... τώρα γιατί τα έφερε και τι ακριβώς "έλπιζε", δεν έχω ιδέα... αν περιμένει πάντως μπουρμπουαρ με τέτοια κρίση, ατύχησε...
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ερωτηση προς οποιον παρηγγειλε: Παραγγελια απο την προηγουμενη βδομαδα ακομα αναφερεται ως "καταχωρημενη" στο ιστορικο παραγγελιων! Σε λιγο κλεινουμε εβδομαδα! Δεν παει ποτε "σε επεξεργασια" ή υπο εκτελεση ή δεν ξερω πως αλλιως θα επρεπε να το λενε, η κατασταση στο μαγαζι αυτο; Ουτε αυτοματο email δεν στελνουν μετα την παραγγελια; Τοσο αργοι ειναι;
karasardelis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ερωτηση προς οποιον παρηγγειλε: Παραγγελια απο την προηγουμενη βδομαδα ακομα αναφερεται ως "καταχωρημενη" στο ιστορικο παραγγελιων! Σε λιγο κλεινουμε εβδομαδα! Δεν παει ποτε "σε επεξεργασια" ή υπο εκτελεση ή δεν ξερω πως αλλιως θα επρεπε να το λενε, η κατασταση στο μαγαζι αυτο; Ουτε αυτοματο email δεν στελνουν μετα την παραγγελια; Τοσο αργοι ειναι; Φταίει που είσαι πικρόχολος και λες κακίες γι' αυτούς.. τους ξεμπρόστιασες και με το ΦΠΑ... έ, τι άλλο θες...
gregdel Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ερωτηση προς οποιον παρηγγειλε: Παραγγελια απο την προηγουμενη βδομαδα ακομα αναφερεται ως "καταχωρημενη" στο ιστορικο παραγγελιων! Σε λιγο κλεινουμε εβδομαδα! Δεν παει ποτε "σε επεξεργασια" ή υπο εκτελεση ή δεν ξερω πως αλλιως θα επρεπε να το λενε, η κατασταση στο μαγαζι αυτο; Ουτε αυτοματο email δεν στελνουν μετα την παραγγελια; Τοσο αργοι ειναι; τηλ. πήρες;
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Οι 2 ερωτησεις μου για την "κατασταση παραγγελιας" και το αυτοματο email δεν ηταν ρητορικες, περιμενω απαντηση απο οποιον εχει κανει παραγγελια και εχει και την καλοσυνη να μου απαντησει.
wannaplay Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 εγω φιλε μου απο τις 20 του μηνος τους πηρα τηλεφωνο εχτες 26-09-2012 και τελικα σημερα μου ηρθε σημερα μηνυμα στο κινητο οτι βρισκεται στο καταστημα σπεεντεξ να πα για παραλαβη,στο σιτε σημερα λεει απεσταλμενη ενω μεχρι εχτες ελεγε καταχωρημενη 1
astral7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 μιλα τους στο chat πεστους τον αριθμο παραγγελιας σου και θα σου πουν ποτε θα την παραλαβεις, εγω αυτο εκανα!
Themos3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Παραγγελια Δευτερα μεσημερι , πριν λιγο ηρθε με courier σπιτι μου.
kostastnt Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Να πω ότι μόλις έκανα παραγγελία και δέχτηκε κανονικά το κουπόνι.. Πληρωμή με αντικαταβολή φυσικά, γιατί από τον "όμιλο" ουκ ολίγες μπινιές έχω δει..
fanisneo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Παραγγελια τη Δευτερα,πριν λιγο παρεληφθη επειτα απο μνμ στο κινητο οτι ειναι προς παραδοση απο τη speedex. Πολλα ευχαριστω στον topic starter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα