Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το Meandhome.gr κλείνει 1 έτος με περισσότερους από 50.000 πελάτες! Κερνάμε 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα, έως 30/9! Απλά στην ολοκλήρωση της παραγγελίας (βήμα 4) πληκτρολόγησε τον κωδικό MH10DISCOUNT για να πάρεις την έκπτωση!

Και επίσης...

VKG32.png

Άντε ξεκινήστε να φτιάχνετε λογαριασμούς... ;)

• Like 5
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως πήρες δώρο κολονια?

http://www.meandhome.gr/me-and-home/notos-bvlgari

Επισης υπαρχει και αυτο δε ξερω αν σας χρειαστει ...

http://prntscr.com/fs6sw

πολυ καλη κινηση απο μερια τους παντως ....μαλλον υπαρχει μεγαλη αναγκη απο ρευστο.... απο μερια μου ομως δε θα ψωνισω κατι θα αφησω τη καταναλωτικη μου μανια να καταλαγιασει για λιγες μερες ...μιας και ετοιμαζομαι για eyefinity και εξοικονομω χρηματα για την αγορα δυο μονιτορ στις 23 ιντσες .... οποτε σας ευχομαι καλες αγορες συμφορουμιτες και φυσικα καλη επιτυχια στην ολικη εκτελεση των παραγγελιων σας ....

http://prntscr.com/fs6pk

Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, ισχύουν παράλληλα ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΥΠΟΝΙΑ... Βάζετε πρώτα το ένα και μετά το άλλο και έχετε διπλό κέρδος...

Κουπόνι 1 : MH10DISCOUNT

Κουπόνι 2 : MH20DISCOUNT

Και όπως προανέφερε ο φίλος... με αγορές 50 ευρώ από ΝΟΤΟΣ έχετε και ένα άρωμα κούτρα...

Δείτε και αυτά που πήρα εγώ και είναι σε πολύ σπέσιαλ τιμές -50%... ότι πρέπει για δώρα τα Χριστούγεννα (ναι, έρχονται...)

http://www.meandhome.gr/prod/notosgalleries/antras/peripoiisi/aromata/aromata/issey-miyake-l-eau-d-issey-pour-homme-125-ml/prod2660058pp/

http://www.meandhome.gr/prod/notosgalleries/gynaika/omorfia/aromata/aromata/issey-miyake-l-eau-d-issey-summer-edt-100-ml/prod2660114pp/

Και τα δύο αρώματα συν ένα τρίτο κούτρα, όλα μαζί 32,89 € μαζί με τα €2 για την courier αντικαταβολή...

XesQU.png

Καλά ψώνια... :-D

Δημοσ.

karasardelis στο μυαλό μου εισαι .. απλα εγω πηρα 2 για μενα απο το αντρικο αρωμα και θα κανω δωρο το κούτρα.. χαχαχα

Πλεονέκτη... :-D

Δημοσ.

εμενα το αρωμα το δωρο δν μου το εβαζε στο καλαθι μονο του.. επρεπε να βαλω κατι που κανει πανω απο 49 ευρω και μετα να το αφαιρεσω :)

Δημοσ.

Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό αγοράς για το κουπόνι των 20 ευρώ???

Προσπάθησα 2 φορές να πάρω πράγματα των ~28 ευρώ αλλά δεν μου αφαιρεί τα 20 στο τέλος..

Τώρα είδα ότι είναι για αγορές άνω των 49 ευρώ :mad:

• Moderators
Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, ισχύουν παράλληλα ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΥΠΟΝΙΑ... Βάζετε πρώτα το ένα και μετά το άλλο και έχετε διπλό κέρδος...

Κουπόνι 1 : MH10DISCOUNT

Κουπόνι 2 : MH20DISCOUNT

Φυσικα ΔΕΝ ισχυει αυτο που λες. Και στο παραδειγμα που εχεις απο κατω δεν σου εχει υπολογισει 10%, αλλα και σε δοκιμη που μολις εκανα αφου βαλεις το 10% πρωτα και στο δωσει, δινεις το -20€ και ακυρωνει το -10%, σου δινει μονο -20€ απο την αρχικη τιμη.

Δημοσ.

Φυσικα ΔΕΝ ισχυει αυτο που λες. Και στο παραδειγμα που εχεις απο κατω δεν σου εχει υπολογισει 10%, αλλα και σε δοκιμη που μολις εκανα αφου βαλεις το 10% πρωτα και στο δωσει, δινεις το -20€ και ακυρωνει το -10%, σου δινει μονο -20€ απο την αρχικη τιμη.

Τα αρώματα που πήρα κοστίζουν 26,70 + 28,70 = 55,4 συν 2 τα μεταφορικά = 57,4

Εγώ πλήρωσα 32,89... κάνε τις πράξεις ξανά...

• Moderators
Δημοσ.

lol, τις εκανα πριν σου γραψω, επισης σου λεω δοκιμασα και σε δικο μου προιον! Επιβεβαιωμενο χ2 λοιπον οτι ΔΕΝ τα παιρνει και τα δυο, παμε να κανουμε πραξεις στο δικο σου μιας και δεν σου βγαινει:

Απο το screenshot το δικο σου: Τιμες χωρις ΦΠΑ:

19.94+21.43=41.37

Βαζουμε και 23% ΦΠΑ = 50.8851

+2 ευρω τα μεταφορικα σου (με ΦΠΑ) = συνολο 52.8851

-20€ εκπτωση (γιατι μονο αυτη σου βαζει) = τελικη 32.8851, με την στρογγυλοποιηση 32.89€, ουτε δεκατο του cent διαφορα. :P

Δημοσ.

Νομίζω ισχυε χτες, στους πρώτους που εκαναν παραγγελία.

Μολις το πήραν χαμπάρι, πλέον δεν ισχύει.

Μπορεις να χρησιμοποιήσεις μόνο το ένα απο τα 2 κουπόνια, αναλόγως το ύψος των αγορών σου.

lol, τις εκανα πριν σου γραψω, επισης σου λεω δοκιμασα και σε δικο μου προιον! Επιβεβαιωμενο χ2 λοιπον οτι ΔΕΝ τα παιρνει και τα δυο, παμε να κανουμε πραξεις στο δικο σου μιας και δεν σου βγαινει:

Απο το screenshot το δικο σου: Τιμες χωρις ΦΠΑ:

19.94+21.43=41.37

Βαζουμε και 23% ΦΠΑ = 50.8851

+2 ευρω τα μεταφορικα σου (με ΦΠΑ) = συνολο 52.8851

-20€ εκπτωση (γιατι μονο αυτη σου βαζει) = τελικη 32.8851, με την στρογγυλοποιηση 32.89€, ουτε δεκατο του cent διαφορα. :P

Μήπως η εκπτωση 10% έχει μπει ήδη στις τιμές που εμφανίζονται?

Γιατί όντως κοστίζουν 26,70 και 28,70

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...