Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα είσαι υπερκαλυμμένος μέχρι να ανέβουν σε απαιτήσεις τα προγράμματα μουσικής παραγωγής που χρησιμοποιείς. Αν μείνουν ίδια 50 χρόνια, τότε 50 χρόνια θα σου βγάλει και το pc.

Ναι ετσι ειναι.αλλα για μια 5ετια νομιζω θα μου βγαλει οσον αφορα την μουσικη.

Δημοσ.

Sarandi κράτα μικρό καλάθι... :X Ξέρω τι λες και γιατί το λες, γιατί κι εγώ πίστευα ακριβώς τα ίδια. Ώσπου μια μέρα, λόγω κάποιου Thread αντίστοιχου για καινούριο PC με budget 3000 ευρώ (αυτός ας πούμε κατέληξε στον 3960Χ), ο TS ζήτησε CPU για Vienna και Holywood Studios μεταξύ των άλλων.

Οπότε ψάχνοντας τα requirements των προγραμμάτων που είχε βάλει ως αυτά που θα χρησιμοποιούνται, είδα του Vienna και μου κόπηκε το αίμα:

www.vsl.co.at/en/211/497/1687/2036/2039/1724.htm (PC Dual Intel Quad Core XEON 5520 or better!!!)

του Hollywood δεν στα βάζω γιατί θα μου κάνεις μήνυση για εγκεφαλικό.

Βέβαια τα εν λόγω 2 είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εξειδικευμένα και μιλάμε για παραγωγές κινηματογράφου, οπότε θέλουν και τα αντίστοιχα μηχανήματα. Για όλα τα υπόλοιπα κοινά-θνητά κι ένας 8120 ήταν υπεραρκετός.

Δημοσ.

Ξέρεις ακριβώς τι έχω στο μυαλό μου, άσε που τα χολυγουντιανά μηχανήματα προφανώς τους τα δίνουν και λένε "δουλέψτε τα" όχι φτιάχτε τα μόνοι σας :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...