genious1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 γινεται αυτο, δηλαδη εχω εναν 60gb και σκευτομε να παρω αλλο εναν 125 gb γινεται να τουσ εχω και τουσ 2 σαν C (αυτον που εχω τα windows) ?
άδικος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Γίνεται αλλά με κόστος 65gb ή 125gb (που θα μείνουν αχρησιμοποίητα ανάλογα το raid array που θα χτίσεις). Ο λόγος είναι περί συστοιχίας raid που μπορείς να φτιάξεις χρησιμοποιώντας 2 ίδιους κατά προτίμηση δίσκους, τους οποίους το λειτουργικό σου θα τους βλέπει σαν μια φυσική μονάδα αποθήκευσης.
antonl Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αν δεν κάνω λάθος γίνεται και μέσω dynamic disks απ το λειτουργικό. Δεν το χω δοκιμάσει και δεν το προτείνω αν δεν υπάρχει καλός λόγος.
άδικος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μια χαρά το λες. Στην κατηγορία που αναφέρεις ανήκει & το raid. Καλά τα θεωρητικά αλλά απ'ότι καταλαβαίνω ο φίλος θα μπερδεύτηκε χειρότερα με τις απαντήσεις αυτές μας. Και εγώ θα πρότεινα αφού θέλεις να αυξήσεις χωρητικότητα να πάρεις απλά ένα νέο & να πουλήσεις τον μικρό. Για να μη μπλέξεις περισσότερο με τα από πάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα