Nick_Iommi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Βλεπω τελευταια τις τιμες στους SSD να πεφτουν και αναρωτιωμουν αν θα αξιζε η αγορα ενος για το συστημα της υπογραφης μου.Και αν αξιζε ποιον θα προτεινατε ως το καλυτερο vfm?
alpo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Φυσικά και αξίζει... Θα δεις μεγάλη διαφορά ακόμα και με SATA II. Στο παρόμοιο σύστημα του αδερφού μου που είχε δύο δίσκους σαν τους δικούς σου σε RAID 0 ήταν η μέρα με τη νύχτα. Πόσο δεσμευμένο χώρο έχεις τώρα στον C? Αν σου αρκούν τα 60Gb μπορείς να τη βγάλεις αρκετά φθηνά.
Nick_Iommi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Νομιζω οτι αρκουν τα 60gb.Θελω να εχω πανω το λειτουργικο και αντε το τρεχον παιχνιδι που παιζω σε μια χρονικη περιοδο.Οταν τελειωνει το παιχνιδι ,uninstall και επομενο.Τα 640 gb φτανουν και περισσευουν για αρχεια μουσικης,ταινιες,κλπ. επειδη εχω μεινει λιγο πισω στις εξελιξεις..Ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα στους samsung και στους ocz και ολοι προτεινουν samsung? ΕDIT:ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΩ ΣΕ 120 GB. Ποιον απο τους 5 να προτιμησω? α)OCZ Vertex 4 SATA III 2.5" SSD 128GB στα 120 ευρω β)Samsung 830 Series 128 GΒ MZ-7PC128B με εκπτωτικο κουπονι απο το U στα 92 ευρω γ) OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 120GB στα 87,9 ευρω δ)OCZ Vertex 3 SATA III 2.5" 120GB στα 109 ε) OCZ Agility 4 128GB 2.5” SSD στα 111 εχω μπερδευτει...
fornax Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Πριν μερικές εβδομάδες έψαχνα και εγώ SSD για τον παλιό φορητό μου (SATA 2). Αρχικά σκεφτόμουν να πάρω τον Agility 3 ή 4, αλλά διάβασα πολλά αρνητικά σχόλια για προβλήματα αξιοπιστίας. Πιθανόν να έχουν λυθεί με τα νέα firmware αλλά δεν ήθελα να το ρισκάρω. Ο Samsung 830 ήταν στις επιλογές μου αλλά τελικά πήρα τον Intel 330 για τον οποίο διάβασα τα καλύτερα στο τομέα της αξιοπιστίας. Μπορεί να μην είναι ταχύτερος από τον 830 αλλά ελπίζω να δουλεύει απροβλημάτιστα για αρκετά χρόνια
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Το καλύτερο vfm το έχει ο samsung και αυτόν θα σου πρότεινα. Σ αυτήν την τιμή όμως. Τώρα τα "samsung ασυζητητί κτλ" μην τα λαμβάνεις υπόψιν, πρόκειται για γραφικότητες.
sattack Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 γραφικος εισαι εσυ, που ηρθες να μας πεις τα ιδια για καινουργια και να κομισεις γλαυκας εν Αθηναις εγω δεν εγραψα "samsung ασυζητητί κτλ", εγραψα το Β) ασυζητιτί, που στα ελληνικα σημαινει "β)Samsung 830 Series 128 GΒ MZ-7PC128B με εκπτωτικο κουπονι απο το U στα 92 ευρω" ασυζητιτι αμα του πουλησεις εσυ vertex4 στα 70 θα σε προτιμησουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα