master2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πριν παρεις καλωδιο s-video 15μ, καλο ειναι αν μπορεις να κανεις μια δοκιμη βαζοντας το pc κοντα στην tv να δεις αν οντως εχεις εικονα. Αν δεν εχεις εικονα, να παρεις απ το composite (κιτρινο rca)
tassos_7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πριν παρεις καλωδιο s-video 15μ, καλο ειναι αν μπορεις να κανεις μια δοκιμη βαζοντας το pc κοντα στην tv να δεις αν οντως εχεις εικονα. Αν δεν εχεις εικονα, να παρεις απ το composite (κιτρινο rca) Λες να υπάρξει τετοιο προβλημα ??? Δεν γινεται να το κανω γιατι δεν εχω ουτε μετατροπέα VGA to S-Video, ουτε καλωδιο S-video μικρο. Οποτε θα γινει μια και καλη και ο θεος βοηθος.
ninos30 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως θέλω να σε αποθαρρύνω. Από 4850/3850/880GTS που βγάζαν S-Video και έφτυνα αίμα για να το στήσω να παίζει σωστά (και ξέρω 5 πράγματα από AV συνδέσεις). Τώρα δεν ξέρω αν οι drivers έχουν προοδεύσει τόσο και είναι πιο εύκολο σε αυτόν τον τομέα. Μιλάμε έφερνα γκόμενα σπίτι να δούμε ταινία κι αυτή ξενέρωνε και έφευγε μέχρι να το κάνω Και τα 15 μετρα μεταφορά σε αναλογικό σήμα είναι πολλά. Πρέπει να πάρεις shielded και χοντρό καλώδιο (ακριβό) για να πούμε ότι θα μεταφέρεις ικανοποιητικά. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω παλι ποτε δεν καταφερα να εχω χρωμα με VGA -> Svideo/RCA. Γιαυτο πηρα ενα Pentium 4 με AGP και καρτα Geforce 4 με tvout, μονο και μονο για να το στησω με μια CRT TV για να παιζει ο πατερας μου ολα τα αγαπημενα του NES/PSX παιχνιδια με emulators (και gamepad).
tassos_7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως θέλω να σε αποθαρρύνω. Από 4850/3850/880GTS που βγάζαν S-Video και έφτυνα αίμα για να το στήσω να παίζει σωστά (και ξέρω 5 πράγματα από AV συνδέσεις). Τώρα δεν ξέρω αν οι drivers έχουν προοδεύσει τόσο και είναι πιο εύκολο σε αυτόν τον τομέα. Μιλάμε έφερνα γκόμενα σπίτι να δούμε ταινία κι αυτή ξενέρωνε και έφευγε μέχρι να το κάνω Και τα 15 μετρα μεταφορά σε αναλογικό σήμα είναι πολλά. Πρέπει να πάρεις shielded και χοντρό καλώδιο (ακριβό) για να πούμε ότι θα μεταφέρεις ικανοποιητικά. Με τα δεδομενα tv και καρτας που εχω παραθεσει δεν μπορει να γινει καποια συνδεση και να δειχνει??????????????????????????????
deesnider Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έχω ιδέα αν τα πράγματα αλλάζουν ανάλογα με το τι κάρτα γραφικών έχεις. Από εμπειρία και μόνο, μπορώ να σου πω ότι δουλειά - μάλλον - θα κάνεις με κάτι σαν αυτό: http://www.nvtech.gr..._virtuemart που ήδη αναφέρθηκε πιο πάνω και όχι με σκέτο καλώδιο. Τι εννοώ «από εμπειρία»: Έψαχνε πριν από κάνα χρόνο ο γαμπρός μου, ένα τρόπο να συνδέσει το laptop με την - επίσης crt - τηλεόρασή του, προκειμένου να βλέπει ταινίες από το σκληρό του laptop στην τηλεόραση. Οι υποδοχές της τηλεόρασής του είναι οι ίδιες μ' αυτές που φαίνονται στην εικόνα που έχεις βάλει. Με σκέτο καλώδιο από vga σε rca δεν είχε εικόνα ποτέ. Πήρε τελικώς μια συσκευή ανάλογη μ' αυτή του link και, συνδέοντας τη vga του laptop στη συσκευή και από αυτή πηγαίνοντας στο rca video in (το κίτρινο) της τηλεόρασης, παίζουν τα πάντα. Με απόδοση αναλογικού σήματος βέβαια (άλλωστε για crt τηλεόραση μιλάμε...), αλλά παίζουν. Μέσω αυτής της συσκευής βέβαια, μεταφέρεται μόνο εικόνα. Προκειμένου να βγάζεις και τον ήχο στα ηχεία της τηλεόρασης, πρέπει να χρησιμοποιήσεις άλλο καλώδιο, από την έξοδο της κάρτας ήχου σε κάποιο audio in (έστω και μέσω scart) της τηλεόρασης.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έχω ιδέα αν τα πράγματα αλλάζουν ανάλογα με το τι κάρτα γραφικών έχεις. Από εμπειρία και μόνο, μπορώ να σου πω ότι δουλειά - μάλλον - θα κάνεις με κάτι σαν αυτό: http://www.nvtech.gr..._virtuemart που ήδη αναφέρθηκε πιο πάνω και όχι με σκέτο καλώδιο. Τι εννοώ «από εμπειρία»: Έψαχνε πριν από κάνα χρόνο ο γαμπρός μου, ένα τρόπο να συνδέσει το laptop με την - επίσης crt - τηλεόρασή του, προκειμένου να βλέπει ταινίες από το σκληρό του laptop στην τηλεόραση. Οι υποδοχές της τηλεόρασής του είναι οι ίδιες μ' αυτές που φαίνονται στην εικόνα που έχεις βάλει. Με σκέτο καλώδιο από vga σε rca δεν είχε εικόνα ποτέ. Πήρε τελικώς μια συσκευή ανάλογη μ' αυτή του link και, συνδέοντας τη vga του laptop στη συσκευή και από αυτή πηγαίνοντας στο rca video in (το κίτρινο) της τηλεόρασης, παίζουν τα πάντα. Με απόδοση αναλογικού σήματος βέβαια (άλλωστε για crt τηλεόραση μιλάμε...), αλλά παίζουν. Μέσω αυτής της συσκευής βέβαια, μεταφέρεται μόνο εικόνα. Προκειμένου να βγάζεις και τον ήχο στα ηχεία της τηλεόρασης, πρέπει να χρησιμοποιήσεις άλλο καλώδιο, από την έξοδο της κάρτας ήχου σε κάποιο audio in (έστω και μέσω scart) της τηλεόρασης. Αυτο λειτουργει. Ειναι ενεργος μετατροπεας και οχι παθητικο εξαρτημα, γιαυτο και το κοστος. Με σκετα καλωδια δυσκολα θα κανει δουλεια...
panesera Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Αν δεν κανω λαθος δεν εχεις γραψει τη εξοδους-εισοδους εχει η τηλεοραση
tassos_7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Με αυτο μπορω να συνδεσω την TV με την 6850 ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα