Προς το περιεχόμενο

Μπαινει internet?

stratigos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. Φιλος πηρε αυτη την τηλεοραση και θα την συνδεσουμε αυριο. Μπαινει στο internet? Εχει θυρα ethernet απο πισω.

Edit:

Απο οτι βλεπω εδω (εκει που λεει ''Τι χρειαζομαι για να συνδεθω με το δικτυο'') πρεπει να συνδεεται.

Σωστα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλα μιας και του ειχαν πει οτι το μονο κακο ειναι οτι δεν ειναι smart tv ρωτησα και εγω το παραπανω. Αληθεια η smart tv τι ειναι? Ποια η διαφορα μιας και δεν το εχω ψαξει.

Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Οι Smart TV είναι η τελευταία τεχνολογία στις τηλεοράσεις (πάλι καλά που βγήκαν αυτές και πέσαν οι 3D) δεν ξέρω κατά πόσο καλύτερη ποιότητα εικόνας έχουν αλλά το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι αυτό:

Αναγνώριση κίνησης, προσώπου & φωνής

Μπορείτε εύκολα να εκτελέσετε λειτουργίες όπως η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της τηλεόρασης, η αλλαγή καναλιών, η πρόσβαση σε εφαρμογές και η πλοήγηση στο διαδίκτυο μέσω απλών φωνητικών εντολών και κινήσεων. Επιπλέον, χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα με αναγνώριση προσώπου, μπορείτε να συνδεθείτε στο Smart Hub και στους προσωπικούς σας λογαριασμούς, χωρίς να πληκτρολογήσετε την ταυτότητα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασής σας, ή ακόμη και να κάνετε βιντεοκλήσεις μέσω Skype.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...