thessalonik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια πως μπορω οταν στελνω ενα μαιλ μεσω ΤΒ να το στελνω ταυτοχρονα σε ολες τις επαφες μου(αντι να τις γραφω μια μια με το χερι) και μαλιστα να ειναι Un-Disclosed recipients, δηλαδη να μην φαινεται σε καθε παραληπτη τα μαιλ ολως των αλλων παραληπτων? Επισης μποει το εμαιλ μου απο κατω να εχει για υπογραφη ενα κειμενο που θα του βαλω και να στελεντια καθε γορα αυτοματα με αυτο?
isay Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια πως μπορω οταν στελνω ενα μαιλ μεσω ΤΒ να το στελνω ταυτοχρονα σε ολες τις επαφες μου(αντι να τις γραφω μια μια με το χερι) και μαλιστα να ειναι Un-Disclosed recipients, δηλαδη να μην φαινεται σε καθε παραληπτη τα μαιλ ολως των αλλων παραληπτων? Πάτα για να γράψεις νεό email. Στην εργαλειομπάρα πάτα το κουμπι contacts. Διάλεξε τους παραλήπτες. Πάτα το πλήκτρο Add to Bcc που είναι κάτω απο τα contacts σου Επισης μποει το εμαιλ μου απο κατω να εχει για υπογραφη ενα κειμενο που θα του βαλω και να στελεντια καθε γορα αυτοματα με αυτο? Στο κυρίως παράθυρο του TB πήγαινε Tools -> Account Settings και στα δεξιά θα δεις το signature text
thessalonik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Στην εργαλειομπάρα πάτα το κουμπι contacts. Δεν το βρικσω πουτθενα αυτο το κουμπι conatcts οταν δημιουργω νεο εμαιλ.
thessalonik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν εχει τετοια επιλογη το δικο μου, δες!
isay Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πάτα το F9. Εμφανίστηκαν τα contacts στα αριστερα;
thessalonik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 ναι εμφανιστηκαν, ευχαριστω! απλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν υπαρχει το κουμπι σε μενα διπλα απο το αποστοληγ οπως στην εικονα που παρεθεσες...
isay Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Σε κενό χώρο στην εργαλειομπαρα κάνε δεξί κλικ και διάλεξε customise. Μετα κάνε drag and drop το contacts εικονίδιο επανω στην εργαλειομπαρα
thessalonik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Εισαι αρχηγος, ευχαριστω πολυ! Νασ σε ρωτησω επισης για να μην ανοιγω αλλο νημα μηπως ξερει γιατι ενω ενεργοποιω την αυτοματη ανιχευση υπολογιστων και συσκευων στο διικτυο μολις παταω οκ και το αξαναανοιγω το βαγζει απενεργοποιημενο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα