Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους όπως περιγραφω επιγραμματικα πιο πάνω ψαχνω καποιο προγραμμα να με βοηθήσει να δημιουργήσω βιντεακι σε οποιαδήποτε μορφη με αναλυση hd 720 το οποιο θα περιλαμβανει 6 πανελλ (οθόνες) που θα αποτελουνται απο κινουμενους κυβους 12 τον αριθμο η κατι ανάλογο δεν θελω να ειναι free επι πληρωμη . ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αλλά το after effects της adobe κάνει παπάδες στον τομέα του post production, δηλαδή όταν έχεις έτοιμο το/τα βίντεο/εικόνες/ήχους και θέλεις να προσθέσεις διάφορα εφέ ή να κάνεις σύνθεση με όλα αυτά.

Η εκμάθηση του όμως είναι αρκετά δύσκολη.

Δημοσ.

1000+ ευχαριστώ φίλοι μου αυτο ψαχνω !! η απαντηση αργησε να ερθει λογω δουλειας !! υποστηριζει 32και 64 bit ? αν γνωρίζετε . ευχαριστω

Δημοσ.

Το CS6 είναι ΜΟΝΟ 64bit και νομίζω ότι και το CS5 είναι το ίδιο. Το ίδιο ισχύει και για το premiere pro.

Η adobe προτείνει 3GB RAM για κάθε επεξεργαστή (πιστεύω ισχύει και για τους πυρήνες) οπότε για ένα σύστημα με 4 πραγματικούς πυρήνες χρειάζεται 12GB RAM. Αν μετράνε και οι Hyperthreating πυρήνες (δηλαδή 8) τότε για να δουλέψει σωστά και άνετα θέλει 24GB RAM.

Έτσι η adobe έχει σταματήσει την υποστήριξη για 32bit συστήματα και πλέον βγάζει τις βαριές εφαρμογές τις μόνο για 64bit.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...