Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα κυκλοφοριών της Asus το οποίο φέρνει στο φως η ιστοσελίδα zdnet.com, έχουμε μια πρώτη καλή ιδέα για τις τιμές των Windows 8 tablet της εταιρείας χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.Η Asus ετοιμάζει τρία tablets, τα δύο από τα οποία θα τρέχουν τα νέα Windows 8 και ένα ακόμη το οποίο θα τρέχει την έκδοση Windows RT και περιλαμβάνει δωρεάν το Office 2013. Το Asus Vivo Tab RT είναι φυσικά αυτό το tablet το οποίο διαθέτει το γνωστό soc το Nvidia Tegra 3 με τετραπύρηνο επεξεργαστή. Παράλληλα διαθέτει οθόνη 10.1 ιντσών Super IPS+ Panel με τη τιμή του να έχει οριστεί στα $599 ενώ το ειδικό dock το οποίο το μετατρέπει σε Laptop θα κοστίζει $199.

Το Asus Vivo Tab στηρίζεται στη νέα γενιά των Intel Atom επεξεργαστών και τρέχει την πλήρη έκδοση των Windows 8. Διαθέτει οθόνη 11.6' ιντσών Super IPS+ Panel ενώ με τιμή $799 τοποθετείται στα πολύ ακριβά Windows 8 tablets τα οποία έχουμε δει μέχρι σήμερα. Και το Vivo Tab θα διαθέτει το ειδικό dock πληκτρολόγιο με δική του μπαταρία για να μετατρέπεται σε laptop.

Τέλος το Asus Taichi είναι καταρχήν ένα ultrabook με ασυνήθιστη διπλή οθόνη αφής 11.6' ιντσών της οποίας το εξωτερικό μέρος ενεργοποιείται μόλις "κάτσει" πάνω από το πληκτρολόγιο. Διαθέτει ανάλυση και στις 2 πλευρές 1920x1080 και είναι τεχνολογίας IPS. Η τιμή του Asus Taichi σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα αν τελικά ισχύσει πιθανόν να αποτελέσει σημαντικά αρνητικό παράγοντα αφού στα $1299 είναι ένα από τα πιο ακριβά υβριδικά συστήματα που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

asus-taichi-ultrabook-650x325.jpg

Link.png Site: zdnet.com

Δημοσ.

Πολύ ακριβό όντος στα 1299$ αλλά ένας μεγάλος παράγοντας για την τιμή είναι και η δεύτερη οθόνη. Όπως και να έχει τσάμπα μου φαίνεται η ύπαρξη άλλης οθόνης...

Δημοσ.

απαράδεκτες τιμές... fail και πάλι fail.... γιατί να δώσεις τόσα πολλά για να μπαίνεις κυρίως στο ίντερνετ από το καναπέ σου αντί να δώσεις λιγότερα και να πάρεις το φθηνότερο iPad 3;;;;

Δημοσ.

Είναι σκέτη κοροιδία αυτές οι τιμές.Ειδικά του vivo tab rt το οποίο ούτε digitizer έχει ούτε καινούριο επεξεργαστή και κάνει 100 ευρώ παραπάνω από το transformer prime.

Και το vivo tab 700 ευρώ;Δηλαδή αντί για 64 GB δεν μπορούσαν να το ρίξουν στα 16 GB να είναι 100-200 ευρώ κάτω η τιμή;

Ελπίζω να μείνουνε μόνο στις φήμες γιατί θα πάνε ΑΠΑΤΑ.

Δημοσ.

ITT: Συζητάμε πως οι άνθρωποι που δίνουν 700 ευρώ για ένα κινητό, αποκλείεται να δώσουν 1.200 για ένα λάπτοπ, επειδή αυτό θα ήταν παράλογο :P

• Like 1
Δημοσ.

Ίσα ίσα που το Taichi μου φαίνεται πολύ λογικό. Αν δώσει κανείς ~1000 για ένα ultrabook γιατί να μην δώσει λίγο παραπάνω για να έχει και τα πλεονεκτήματα του tablet? (θα εξαρτηθεί προφανώς από τις αντοχές τις μπαταρίας φυσικά). Μην ξεχνάμε ότι έχει i7,ssd klp δεν είναι απλά tablet. Υπάρχει κόσμος που δεν του αρκεί μόνο η φορητότητα ή μόνο επιδόσεις, αλλά χρειάζεται και τα 2.

Δημοσ.

και teleport να κανουν στο ράφι θα μείνουν όπως στα ultrabook πολύς θόρυβος αρκετοί το ζαχαρώνουν αλλά με της τιμές τους και γενικός την κατάσταση που επικρατεί σε αρκετές χώρες περνούν κάτι φθηνότερο στο τέλος

Δημοσ.

με αυτά τα χρήματα φτιάχνεις ένα τούμπανο σταθερό είμαι περίεργος να δω ποιος θα δόση τόσα χρήματα για κάτι τέτοιο

Φίλε μου, το σχόλιό σου είναι ανούσιο και άνευ σημασίας.

Όταν σε ένα θέμα μιλάμε για τις τιμές σε φορητές συσκευές δεν έχει νόημα να λες ότι με τα ίδια χρήματα φτιάχνεις ένα τούμπανο σταθερό. Προφανώς οι φορητές συσκευές εξυπηρετούν κάποιους που δε θέλουν και δεν τους ενδιαφέρει ο τούμπανο σταθερός αρά η σύγκριση και σε χαρακτηριστικά και σε τιμή είναι ανούσια.

Φιλικά πάντα.

on topic τώρα,

Θεωρώ ότι τέτοιες προτάσεις έχουν μέλλον καθώς πιστεύω ότι υπάρχει ανάγκη για μια συσκευή που να συνδυάζει ταμπλέτα και φορητό η/υ μαζί. Πολύ καλή φάση και η αποσπώμενες οθόνες κλπ

Προσωπικά περιμένω πώς και πώς μια καλή τέτοια υλοποίηση με κάπως δυνατό dock ώστε η οθόνη να είναι φάση ταμπλέτα ενώ όταν μπαίνει στο dock να έχει δυνατότητες ενός δυνατού φορητού η/υ, (mbp / alienware κλπ αλλά τα σχετικά μικρά μοντέλα)

Για κάτι τέτοιο εγώ θα τα έκσαγα και απορώ πώς δεν έχει γίνει ακόμα.

Εγώ το περίμενα ειδικά από την apple ένα συνδυασμό ipad +mbp αλλά μάλλον θα περιμένω ακόμα :(

Δημοσ.

το Asus με τα Win RT, αν στα 600 δολλάρια δεν συμπεριλαμβάνει μέσα και 3G, τότε πέρα απο κουτσουρεμένο ειναι και σαφεστατα ακριβο. Ακριβότερο κατα 100-150 δολλάρια απο μια αντιστοιχη σε specs πρόταση με Android.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...