tasosm92 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Το 8πινο ειναι ενα οποτε αναγκαστηκα. 6πινο δεν δοκιμασα αλλο
ninos30 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 PCIeX είναι τα καλώδια τροφοδοσίας της VGA. Η 295 παίρνει ένα 8-pin και ένα 6-pin. To PSU σου έχει 1x8pin και άλλα 2x6pin. Ακόμα και τα 2 6-pin να συνδέσεις θα παίξει κανονικά. Οπότε δοκίμασε με όλους τους συνδυασμούς. Το Toughpower είναι Multi-rail και λογικά το κάθε PCIeX τραβάει από άλλη 12αρα. Μπορεί να σου έκατσε η μία και να παίζουν καλά οι άλλες. Μετά αναλαμβάνει ο Θάνος EDIT Θα αλλάζεις και τις υποδοχές στο PSU. Όχι μόνο τα καλώδια! Το έχω κι εγώ αυτό το τροφοδοτικό. Κάθε βράδυ προτού κοιμηθώ το παίρνω αγκαλιά Δεν τα αλλάζουν έτσι ελαφριά την καρδία αυτά τα PSU!
tasosm92 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστω ολους πολυ θα το δοκιμασω τωρα και ξαναστελνω για νεοτερα...
ninos30 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Κάτσε γιατί μου ήρθε και κάτι τώρα. Το έχεις καθαρίσει ποτέ το PSU σου? Εννοώ φύσημα με δυνατό αέρα (πχ σε ένα πρατήριο) τα χρόνια που το έχεις? (~4?)
tasosm92 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 ναι το καθαρισα αλλα οχι σε πρατηριο... το ανοιξα αφου ειχε δημιουργηθει το προβλημα φυσικα..σορυ για την καθυστερηση αλλα δοκιμαζω αυτο που μου ειπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα