Προς το περιεχόμενο

40"-50" (με ή χωρίς 3D, FullHD) μέχρι 600 ευρώ... για γενική χρήση σε σαλόνι

deadp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από 40 ίντσες σίγουρα (αν και 50άρα δε με χαλάει).

Καλοδεχούμενα τα 3D, FullHD, Smart-TV, κα. αλλά προπάντων μετράει η ποιότητα της εικόνας.

Ξεχώρισα τις Sammy 40EH6030 & Panasonic 42Ut30 & Panasonic 42Ut50...

Τώρα, είδα και την Panasonic 50px50, αλλά είναι πολύ απλή, αν έχει καλή εικόνα όμως.

Αυτή τη στιγμή έχω Panasonic 37PV45, κακώς δεν είχα πάρει τότε την 42PV60...

Αν κάποιος φίλος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο, δεκτό, όπως και τι προσφορές γνωρίζετε (εκτός skroutz) για τις προαναφερθείσες...

Επεξ/σία από deadp
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρήγγειλα την Panasonic p50x50e βασισμένος σε παλιότερο thread, ότι για να βλέπω τηλεόραση δεν χρειάζεται κάτι καλύτερο, στα 580€ από ένα φίλο (ιντερτεκ).

Αλλά σήμερα μου είπε ότι μπορεί να μου φέρει την 50ut50 3D με 750 μετρητοίς...

Και το σκέπτομαι...

Με βάλατε στο τρυπάκι. Πήγα κι είδα διάφορες τηλεοράσεις, εδώ στην επαρχία δεν υπάρχει και ποικιλία, να φανταστείτε ότι όλοι ήθελαν να πλασάρουν τις εκθεσιακές... Οι πωλητές αντί να προτείνουν κάποια τεχνολογία ή μοντέλο, περίμεναν από μένα να τους πω ποια tv έχω δει στο δίκτυο για να μου πουν μια τιμή. Ήταν πολύ απασχολημένοι πουλώντας σόμπες...

Τώρα, με εντυπωσίασε μια Samsung 40 μάλλον η 7000 πρέπει να είχε κωδικό, έπαιζε κι οι υπόλοιπες ήταν σαν σβησμένες δίπλα της... Αλλά έβγαινε αρκετά ακριβή και μικρή μάλλον. Πάμε για 46-50... μην ξεχνάμε.

Το περίεργο είναι ότι είδα Panasonic p50x50e και δε μου άρεσε καθόλου σε τηλεοπτικό σήμα, ενώ η δική μου 37pv60 είναι άψογη... (αισθάνομαι καλύτερα που τελικά δεν μου την έφερε ο φίλος). Χώρια που η παλιά τηλεόραση δεσπόζει στο χώρο λόγω χρώματος και όγκου, ενώ οι καινούργιες με τα λεπτά μαύρα Panel φαίνονται μικρότερες... Να μια φωτογραφία της παλιάς με τη βάση διαμάντι, όπως την έχω κι εγώ:

354.jpg

Αυτή τη στιγμή παίζουν οι Samsung 46eh6030 στα 725 ευρώ και η panasonic p50ut50 στα 750 με εγγύηση αντιπροσωπείας κι απόδειξη κανονικά...

Κάποια άλλη που πρέπει να έχω υπόψη, σε αυτό το budget όμως, καθώς ο μισθός έχει πια περιορισθεί σχεδόν στα μισά...

Μόλις ήρθε Mail με την Samsung UE46ES6340. Είναι φετινό μοντέλο; Αξίζει στα 799 από MediaMarkt;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...