deadp Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Από 40 ίντσες σίγουρα (αν και 50άρα δε με χαλάει). Καλοδεχούμενα τα 3D, FullHD, Smart-TV, κα. αλλά προπάντων μετράει η ποιότητα της εικόνας. Ξεχώρισα τις Sammy 40EH6030 & Panasonic 42Ut30 & Panasonic 42Ut50... Τώρα, είδα και την Panasonic 50px50, αλλά είναι πολύ απλή, αν έχει καλή εικόνα όμως. Αυτή τη στιγμή έχω Panasonic 37PV45, κακώς δεν είχα πάρει τότε την 42PV60... Αν κάποιος φίλος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο, δεκτό, όπως και τι προσφορές γνωρίζετε (εκτός skroutz) για τις προαναφερθείσες... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2012 από deadp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Απο περιέργεια, ποιά προτίμησες τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 καλα ποτε προλαβες και πηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Φαίνεται ότι βιαζόταν ο φίλος. Και δεν του έδωσε και κανένας, ούτε και εγώ, κάποια συμβουλή ή μια γνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Παρήγγειλα την Panasonic p50x50e βασισμένος σε παλιότερο thread, ότι για να βλέπω τηλεόραση δεν χρειάζεται κάτι καλύτερο, στα 580€ από ένα φίλο (ιντερτεκ). Αλλά σήμερα μου είπε ότι μπορεί να μου φέρει την 50ut50 3D με 750 μετρητοίς... Και το σκέπτομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δώσε λίγα παραπάνω και πάρτην. Τηλεόραση δεν αγοράζουμε κάθε τρεις και λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Αφού αλλάζω κατηγορία, μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο στα 7,5 κατοστάρικα; Δε τα βγάζω κι εύκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι στις ίντσες που κοιτάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 παρε τη πανασονικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 50 αρα και 3d και 600hz δεν βρισκεις φθηνοτερα. Δες την να παιζι καπου ομως πρωτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Σωστά, καλό είναι να την δεις πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τι να δω βρε παιδιά, αν παίζει σαν αυτή που έχω, δεν έχω καμμιά άλλη ανάγκη, μόνο να είναι πιο μεγάλη και να έχει καλούδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ε, σ' αυτήν την περίπτωση, προχώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Με βάλατε στο τρυπάκι. Πήγα κι είδα διάφορες τηλεοράσεις, εδώ στην επαρχία δεν υπάρχει και ποικιλία, να φανταστείτε ότι όλοι ήθελαν να πλασάρουν τις εκθεσιακές... Οι πωλητές αντί να προτείνουν κάποια τεχνολογία ή μοντέλο, περίμεναν από μένα να τους πω ποια tv έχω δει στο δίκτυο για να μου πουν μια τιμή. Ήταν πολύ απασχολημένοι πουλώντας σόμπες... Τώρα, με εντυπωσίασε μια Samsung 40 μάλλον η 7000 πρέπει να είχε κωδικό, έπαιζε κι οι υπόλοιπες ήταν σαν σβησμένες δίπλα της... Αλλά έβγαινε αρκετά ακριβή και μικρή μάλλον. Πάμε για 46-50... μην ξεχνάμε. Το περίεργο είναι ότι είδα Panasonic p50x50e και δε μου άρεσε καθόλου σε τηλεοπτικό σήμα, ενώ η δική μου 37pv60 είναι άψογη... (αισθάνομαι καλύτερα που τελικά δεν μου την έφερε ο φίλος). Χώρια που η παλιά τηλεόραση δεσπόζει στο χώρο λόγω χρώματος και όγκου, ενώ οι καινούργιες με τα λεπτά μαύρα Panel φαίνονται μικρότερες... Να μια φωτογραφία της παλιάς με τη βάση διαμάντι, όπως την έχω κι εγώ: Αυτή τη στιγμή παίζουν οι Samsung 46eh6030 στα 725 ευρώ και η panasonic p50ut50 στα 750 με εγγύηση αντιπροσωπείας κι απόδειξη κανονικά... Κάποια άλλη που πρέπει να έχω υπόψη, σε αυτό το budget όμως, καθώς ο μισθός έχει πια περιορισθεί σχεδόν στα μισά... Μόλις ήρθε Mail με την Samsung UE46ES6340. Είναι φετινό μοντέλο; Αξίζει στα 799 από MediaMarkt; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα