Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα Hinterlands κρατάνε ακόμα ως επί το πλείστον τον αρχικό σχεδιασμό του game, που επρόκειτο να είναι ΜΜΟ πριν το μετατρέψουν σε "κανονικό" RPG μετά από λίγο. Ως εκ τούτου ναι είναι τίγκα στα πιο μπανάλ quest του παιχνιδιού, σφάξε 10 γελάδες, βρες 3 σημαίες, φάε 5 παγκολίνους κτλ. Είναι και μεγάλη περιοχή δυστυχώς. Αλλά η υπομονή ανταμείβεται με ένα δραματικά καλύτερο γκεημ στην πορεία.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 16/10/2020 στις 10:44 ΠΜ, spiritclay είπε

Λοιπόν μόλις το αγόρασα. Σε λιγες μέρες που ξεμπερδευω με το odyssey θα κάνω ενα διαλειμα και μετα στο καπακι ξεκινάω να παίζω.

Δώστε κάποια συμβουλή για την αρχή. Πρέπει να αποφύγω κάτι; 

Δεν ξέρω ποια έκδοση έχεις, να γνωρίζεις ότι για να δεις ολοκληρωμένη την ιστορία του παιχνιδιού απαιτεί το trespaser dlc.

• Like 1

6 ώρες πριν, mike299 είπε

Δεν ξέρω ποια έκδοση έχεις, να γνωρίζεις ότι για να δεις ολοκληρωμένη την ιστορία του παιχνιδιού απαιτεί το trespaser dlc.

Αγόρασα το main game που ηταν σε προσφορά. Βασικά ξέχασα να αναφέρω οτι μιλάω για ps4 και όχι pc. Να πάρω το dlc απο τώραβή να περιμένω να τελειώσω το βασικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, spiritclay είπε

Αγόρασα το main game που ηταν σε προσφορά. Βασικά ξέχασα να αναφέρω οτι μιλάω για ps4 και όχι pc. Να πάρω το dlc απο τώραβή να περιμένω να τελειώσω το βασικό;

Το συγκεκριμένο συνεχίζει μετά το main campaign Δεν θυμάμαι εάν προσθέτει κάτι νωρίτερα. Τα dlc του DA:Ι ήταν καλά πάντως. Ειδικά το deep μου άρεσε ιδιαίτερα.

Παίξε μερικές ώρες και εάν σου αρέσει, δες μήπως βρεις όλα τα dlc σε καλη τιμή. Δεν ξέρω πως λειτουργεί η αγορά του PS γιατί στο pc τα βρίσκεις φτηνά.

Κάτι άλλο που θυμήθηκα. Αν και είναι θέμα προσωπικής προτίμησης, ο έλεγχος melee χαρακτήρα είναι μεγάλη ζαλάδα λόγο κάμερας. Καλύτερα range ή μάγο. Δεν χρειάζεται να φτιάξεις τέτοιο χαρακτήρα εάν δεν θέλεις, μπορείς να ελέγχεις κάποιο companion. Εγώ είχα shield fighter αλλά όλες τις μάχες τις έκανα με τον νάνο

Επεξ/σία από mike299
  • Like 1

1 ώρα πριν, spiritclay είπε

δεν εχεις καποιο λογο να αγορασεις τα DLCs τωρα. Παιξε το παιχνιδι, δες αν σου αρέσει και μετά αποφασίζεις. Tα μεγάλα DLCs ειναι τρία και ειναι ολα για late game:

1. Jaws of Hawkon - Θα ελεγα το πιο αδύναμο. Ομορφη νεα περιοχή αλλά η ιστορια δε λεει και πολλα.

2. The Descent -  Πολυ ωραίο, oldschool πακετακι. ειναι στην ουσια ενα βαθυ dungeon run υψηλής δυσκολίας.

3. Trespasser - Αυτό ειναι το "απαραίτητο" σιγουρα, καθως πιανει την ιστορία από εκει που τέλειωσε στο πρώτο παιχνιδι και βαζει ενα τελευταιο κεφάλαιο.

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

λοιπόν το ξεκινησα σημερα το πρωί. λίγο ασχολήθηκα θα το τσεκάρω καλά απο αύριο και όλο το ΣΚ. ομολογώ πως μου 'εβγαλε μια oldschoolιά που μου έχει λείψει κάπως σε σημείο που αγψώθηκα γιατί φαίνεται ψιλοχαοτικό στο πόσα πράγματα έχεις να τσεκάρεις και να μάθεις. θυμάμαι την συμβουλή σας για hinterlands θα προσπαθήσω να προσπεράσω asap. γενικά κάτι που πρέπει να προσέχω άλλο? με inventory και crafting αξίζει να ρίξω χρόνο ή όχι?

Εγω σας λεω το εξης. Αγνοηστε καθε quest τυπου μαζεψε 10 δερματα αρκουδας κλπ, τα λεγομενα tasks αν θυμαμαι καλα . Θα βρειτε ενα πολυ καλο rpg που του προσθεσαν μισο filler content για να φαινεται γιγαντιο σε διαρκεια.Ακομα και χωρις το filler ειναι πολυ μεγαλο game. Τα maps ειναι πολυ ωραια για explore,το story του παιχνιδιου ενδιαφερον και το combat πολυ καλο. Τα δε dragon fights ,το peak του παιχνιδιου κατα την αποψη μου

• Like 1

πραγματικά το περιεχόμενο του παιχνιδιού ειναι τεράστιο σε σημείο που δεν ξερω τι να πρωτοκάνω και με τί σειρά...quests απο εδώ, quests απο εκεί, maps ναοίγουν όλη την ώρα, table missions...και όλα αυτά σε ενα εντελώς open world περιβάλλον. έχω αρκετά πρόσφατο το divinity original sin που εκεί η εξέλιξη με τα quests ήταν πιό γραμμική και όχι τόσο χαοτική και λιγο ξενερώνω και αγχωνομαι...

• Like 1

ναι φταιει αυτο που λεγαμε στην αρχη, Hinterlands και μπουμπουνισμα απο σαβουρα. Δυστυχως θα χασεις κανενα 10ωρο μεχρι να καταλαβεις τι εχει ουσια και τι οχι. Μολις βγαλεις ακρη, απλα αρχιζεις να βαζεις στην ακρη τη σαβουρα και βλέπεις το ουσιαστικο υλικο που ειναι πολυ πολυ καλο :)

18 ώρες πριν, spiritclay είπε

πραγματικά το περιεχόμενο του παιχνιδιού ειναι τεράστιο σε σημείο που δεν ξερω τι να πρωτοκάνω και με τί σειρά...quests απο εδώ, quests απο εκεί, maps ναοίγουν όλη την ώρα, table missions...και όλα αυτά σε ενα εντελώς open world περιβάλλον. έχω αρκετά πρόσφατο το divinity original sin που εκεί η εξέλιξη με τα quests ήταν πιό γραμμική και όχι τόσο χαοτική και λιγο ξενερώνω και αγχωνομαι...

Ασχολήσου με το main quest να το τελειώσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αν ασχοληθείς με το χάρτη θα καταλήξεις σημαντικά overleveled για το χάρτη και θα χαλάσει το παιχνίδι. Όταν ανοίξει ο χάρτης και έχεις περισσότερες επιλογές, το ξανασκέφτεσαι. Μην ασχοληθείς με collectathlons κλπ ούτε για δείγμα.

Όπως αναφέρανε και πιο πριν... ΜΗΝ φτιάξεις melee χαρακτήρα. Δε φταίει μόνο η κάμερα αλλά και το γεγονός ότι δεν μπορείς να κουνηθείς ενώ κάνεις κάποιο χτύπημα. Αυτό καταντάει σπαστικό γιατί δεν μπορείς να χτυπάς και να προχωράς. Εγώ είχα κάνει 2hander fighter και στα μισά του παιχνιδιού το ξανάρχισα απ'την αρχή με μάγο!

Επίσης, κάποια στιγμή όταν θα έχεις την ευκαιρία, εν μέσω dialogue option, τράβα μπουνιά στον Solas ;)

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μετα απο κάποιες μέρες λοιπόν...το παιχνίδι είναι αρκετά όμορφο.

ΔΕΝ μου έχουν αρέσει κάποια μικροπραγματάκια όπως η διαχείρηση inventory, items, crafting γενικά τα βρηκα βαρετά και δεν ξέρω ακόμα αν αξιζει να ασχοληθώ με αυτά.

Επίσης προσπαθησα να αποφύγω όσο μπορώ τα hinterlands που ηταν πονοκεφαλος! 

Στο θέμα της μάχης το περιμενα λιγο πιο παλιομοδοτικο και όχι τόσο action. Ηθελα βαρύτητα στα skills  και οχι απλα να πατας κάποια κογμπια μέχρι να πεθάνει ο αντιπαλος...μέχρι τώρα στρατηγική καθόλου. 

Την φάση με τα table missions την ψάχνω ακόμα,προσπαθω να καταλάβω ακριβώς πως δουλευουν

Πάντως φαινεται οτι θα με κρατησει μπροστα στην οθονη πολύ καιρο το game και χσίρομαι γιαυτο

• Like 1

• 1 χρόνο αργότερα...
39 λεπτά πριν, spirit)earth)aflame είπε

προς έκπληξή μου, υπάρχει ακόμα κόσμος που παίζει multiplayer!

Υπάρχουν και ανώμαλοι 😋

Το μόνο που θυμάμαι από το game είναι το ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ Hinterlands και ένα φρικιό companion elf θηλυκό (ίσως ότι χειρότερο σε companion ever). 

• Like 1

9 λεπτά πριν, liakinen είπε

Υπάρχουν και ανώμαλοι 😋

Το μόνο που θυμάμαι από το game είναι το ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ Hinterlands και ένα φρικιό companion elf θηλυκό (ίσως ότι χειρότερο σε companion ever). 

Μιλάμε βρήκε match σε δευτερόλεπτα, το πάτησα για πλάκα. Τέλοσπάντων. Νομίζω είχε καλή ιστορία, θα δείξει, δε θυμάμαι τίποτα εκτός από το ότι το παράτησα και εγώ κάπου εκεί στα Hinterlands γιατί ήταν χαοτικό.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...