panther_512 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Greygore είπε Το Inquisition πάντως είναι ψιλό-γνωστό για το (υπερβολικά) αργό start του, το intro και η πρώτη περιοχή έχουν σχεδιαστεί με μιά νοοτροπία... MMO ξέρω γω, χαζά μικρό-fetch quests και πολύ πήγαινε-έλα... Προσωπικά θα πρότεινα αν βρεις καμιά μέρα 2-3 ωρίτσες ησυχίας, να κάνεις ένα power through για να φύγεις απο Hinterlands, εκεί γενικά "ανοίγει" το παιχνίδι και σου δίνει και όλα τα unique features που το κρατάνε ενδιαφέρον. Βρε 2-3 ώρες ησυχίας βρίσκω, το μάτι ανοιχτό δεν βρίσκω. Παίζω PUBG με τον κουμπάρο και το μάτι γαρίδα για όσο παίζουμε, βάζω μετά το DA3 και στο 10λεπτο ξυπνάω από την γυναίκα μου που γελάει, επειδή με πήρε ο ύπνος και ο χαρακτήρας τρέχει κολλημένος στον τοίχο. Τώρα να δούμε...... Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από panther_512 1
hurin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Με έχει πιάσει το ψυχαναγκαστικό μου με τα Hinterlands, 24 ώρες βολοδέρνω.
Tobajara Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, hurin είπε Με έχει πιάσει το ψυχαναγκαστικό μου με τα Hinterlands, 24 ώρες βολοδέρνω. 44 λεπτά πριν, Greygore είπε Το Inquisition πάντως είναι ψιλό-γνωστό για το (υπερβολικά) αργό start του, το intro και η πρώτη περιοχή έχουν σχεδιαστεί με μιά νοοτροπία... MMO ξέρω γω, χαζά μικρό-fetch quests και πολύ πήγαινε-έλα... Προσωπικά θα πρότεινα αν βρεις καμιά μέρα 2-3 ωρίτσες ησυχίας, να κάνεις ένα power through για να φύγεις απο Hinterlands, εκεί γενικά "ανοίγει" το παιχνίδι και σου δίνει και όλα τα unique features που το κρατάνε ενδιαφέρον. 44 λεπτά πριν, Tobajara είπε Είναι εύκολο να το παίξεις με το "λάθος" τρόπο, περνώντας πολλή ώρα σε μια περιοχή, πράγμα που μεγενθύνει τις αδυναμίες του και το κάνει όντως ψυχαναγκαστικό και βαρετό. Τι είπαμε? Γιατί δεν ακούς και κάνεις τα δικά σου? Περάσαμε όλοι από αυτό το στάδιο, που είναι προϊόν λανθασμένου σχεδιασμού. Πέρα από κάποιο σημείο γίνεσαι overleveled και το ενδιαφέρον χάνεται ακόμα περισσότερο, ενώ θα επιστρέψεις στην ίδια περιοχή αρκετές φορές για άλλες αποστολές ή να ανοίξεις περιοχές. Προσπάθησε να περιοριστείς στο να ανοίξεις το χάρτη (outposts κλπ) και να κλείσεις τα rifts, και κάνε αυτό που πρότεινε ο Greygore. Τα Hinterlands είναι θανάσιμα. 1
Mpiftekis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 27 λεπτά πριν, hurin είπε Με έχει πιάσει το ψυχαναγκαστικό μου με τα Hinterlands, 24 ώρες βολοδέρνω. Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιι μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη..... Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου!!!!!😭
afantos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Όλοι οι ταλαίπωροι μπαμπάδες πιάσατε το Inquisition; Για εμένα είναι ένα από τα καλύτερα games, αρχίζει αργά και είναι σπαστικό αλλά μετά σε καθηλώνει. Το τερμάτησα πριν γεννηθεί ο μικρός, μετά......
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Tobajara είπε Δεν είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου και να το βάλεις αν σου κόβει λίγο, με εξαίρεση κάποια σημεία και δυστυχώς οι μηχανισμοί μάχης είναι σε γενικές γραμμές αυτοί του Dragon Age 2, δηλαδή μονοδιάστατοι, άβολοι και χοντροκομμένοι. Επίσης μόνο στα τυπικά χαρακτηριστικά έχει σχέση με το Pillars of Eternity, τα δύο παιχνίδια απέχουν πάρα πολύ σε νοοτροπία και ατμόσφαιρα. Ρίξε μια ματιά σε προηγούμενο post μου σε αυτή τη σελίδα, όπου δίνω κάποια links σε παλιότερα posts μου (σα ματρόσκα ένα πράγμα) αν ενδιαφέρεσαι για το παιχνίδι. Είναι εύκολο να το παίξεις με το "λάθος" τρόπο, περνώντας πολλή ώρα σε μια περιοχή, πράγμα που μεγενθύνει τις αδυναμίες του και το κάνει όντως ψυχαναγκαστικό και βαρετό. Αν βρεις ένα ρυθμό εναλλαγής τα πράγματα φτιάχνουν μέχρι ένα σημείο. Υποψιάζομαι πως τα θέματα του Panther πηγάζουν από αλλού, όχι από το ότι είναι βαρετή η εισαγωγή Είναι ένα καλούτσικο, ευχάριστο παιχνίδι που το παίζεις και το ξεχνάς γιατί σαν εμπειρία δε σου αφήνει σχεδόν τίποτα. Δε μετανιώνεις αν το παίξεις, δε χάνεις κάτι αν δεν το παίξεις. Προσωπικά, από τα λίγα παιχνίδια που έχω παίξει που δεν έχω συγκεκριμένες αναμνήσεις. Έχω παίξει και Dragon Age 1 και Dragon Age 2, οπότε ξέρω περί τίνος πρόκειται. Η ερώτησή μου αφορούσε το επίπεδο δυσκολίας, και αν εφόσον το θέσεις σε υψηλότερη στάθμη, κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον ή το χαλάει. Δυστυχώς δεν έχουν όλα τα παιχνίδια ενδιαφέρουσα ρύθμιση δυσκολίας.
spiritclay Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά το παιχνιδι έχει καμια σχέση με divinity 1 και 2; σαν στυλ εννοώ.είναι τόσο μεγάλο όσο συτά;
seithan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση. 1 minute ago, spiritclay said: Παιδιά το παιχνιδι έχει καμια σχέση με divinity 1 και 2; σαν στυλ εννοώ.είναι τόσο μεγάλο όσο συτά; 1
spiritclay Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Ρωτάω επειδή ψάχνω ενα παιχνίδι να χαθώ στον κόσμο του τωρα στις γιορτές...
seithan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια να χαθείς Χριστούγεννιάτικα. Το έχω τελειώσει, συμπαθητικουλη, γενικά και όχι συγκεκριμένα. Θα το πω και εγώ αλλά, έχεις παίξει W3?
spiritclay Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, seithan είπε Υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια να χαθείς Χριστούγεννιάτικα. Το έχω τελειώσει, συμπαθητικουλη, γενικά και όχι συγκεκριμένα. Θα το πω και εγώ αλλά, έχεις παίξει W3? ναι εννοείται. το έχω λιώσει.
Sethiros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Το παιχνίδι πάντως είναι καλύτερο απ' ό,τι το θυμόμουν. Απλώς πάντα θα μας ξενίζει ο χειρισμός του όταν απολαύσαμε τόσο πολύ το πρώτο μέρος. Θεωρώ πάντως ότι είχε εξαιρετικές τοποθεσίες και ενδιαφέρον ενώ μπορεί κάποιος να το απολαύσει με κάμποσα mods και κάποιος shade preset και να χαθεί στον κόσμο του.
seithan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Sethiros said: Το παιχνίδι πάντως είναι καλύτερο απ' ό,τι το θυμόμουν. Απλώς πάντα θα μας ξενίζει ο χειρισμός του όταν απολαύσαμε τόσο πολύ το πρώτο μέρος. Θεωρώ πάντως ότι είχε εξαιρετικές τοποθεσίες και ενδιαφέρον ενώ μπορεί κάποιος να το απολαύσει με κάμποσα mods και κάποιος shade preset και να χαθεί στον κόσμο του. Ο χειρισμός του ξενίζει και ως 3rd person. Το ότι κλειδώνει θέση και ο χαρακτήρας δεν μπορεί να κουνηθεί κατά την διάρκεια των κινήσεων του μου την σπάει αρκετά. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από seithan
KNSM Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μια χαρα αξιζει το παιχνιδι, εγω το ειχα καταευχαριστηθει και ξοδεψα πανω απο 100 ωρες. Θεωρω οτι ανετα χανεσαι στον κοσμο του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα