Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν το andromeda σας χάλασε με τα face animations,αυτό εδώ το σαπιοπαίχνιδο δηλαδή σας άρεσε;;

Έβαλα να το παίξω στο PS4 και έκλαιγα..με το πόσο χάλι μπορεί να ναι τα πρόσωπα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειλικρινά περίμενες παλιότερο game να έχει κάτι καλύτερο?! Oh wait... :D

το ανάποδο εννοούσα :P

ότι οκ,θα είδαν ότι είναι σάπιο το dragonage και θα έκαναν μια προσπάθεια με το andromeda,αλλά @@..

Παίζω ρε συ και κλαίω από τα γέλια.

• Like 1

• 7 μήνες μετά...

Έχω ήδη 20 ώρες αλλά δεν μπορώ να συνηθίσω τις μάχες. Είναι χαοτικές, νοιώθω ότι δεν έχω καμία στρατηγική, τίποτα δεν εξαρτάται από εμένα. Και μόνο tactical view, γιατί χωρίς αυτό είναι μια αηδία.

Ο χειρισμός, η κάμερα και οι μάχες είναι λίγο πολύ στο ίδιο επίπεδο, δηλαδή για κλωτσιές. Επίσης το Hinterlands είναι μαύρη τρύπα, σε ρουφάει, καταλήγεις να σε τρώει η ρουτίνα και αγνοείς το υπόλοιπο παιχνίδι - προσπάθησε να βγεις από εκεί όσο το δυνατό νωρίτερα, χωρίς να μπεις στη λογική να τελειώσεις όλα τα quests.

Παλιότερα posts μου εδώ και εδώ και εδώ.

• Like 2

3 ώρες πριν, hurin είπε

Έχω ήδη 20 ώρες αλλά δεν μπορώ να συνηθίσω τις μάχες. Είναι χαοτικές, νοιώθω ότι δεν έχω καμία στρατηγική, τίποτα δεν εξαρτάται από εμένα. Και μόνο tactical view, γιατί χωρίς αυτό είναι μια αηδία.

Η μάχες είναι καθαρά action oriented με ελάχιστη τακτική. Παρόλα αυτά, αν θέλεις να έχεις μια αίσθηση και έλεγχο της μάχης, έλεγχε range χαρακτήρα. Με τους melee μόνο ζαλάδα είναι εκτός και το δεις Diablo στυλ. 

• Like 3

Εγώ που έχω 2-handed μοσχάρι... εεεε Qunari ήθελα να πω 😁 μπαίνω στη μάχη κι όποιον πάρει ο Χάρος. Δεν έχει νόημα η τακτική, μόνο σε κάτι δύσκολες μάχες και τότε γυρνάς στον mage που έχεις και παίζεις.

Γενικά οι μάχες του παιχνιδιού είναι ***... (κι έχω 80 ώρες στο παιχνίδι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Tobajara είπε

Πώς και το πιάσατε όλοι μαζί ταυτόχρονα μετά από τόσο καιρό? Περιμένω εντυπώσεις και κουβεντούλα.

Εμένα είναι η συνέχεια στον "Μαραθώνιο Dragon Age" που ξεκίνησα πρίν λίγο καιρό.

Δυστυχώς όμως η κόρη μου απορροφά όλη την ενέργεια, και κάτι παίζει με το game, διότι όποτε το βάζω μπαίνω σε μία διαδικασία χαλάρωσης και με παίρνει ο ύπνος.

Το παιχνίδι το ξεκίνησα εδώ και 2 εβδομάδες νομίζω, προσπαθώ να το βάζω να το βλέπω κάθε μέρα, και μολις προχθές πέρασα το εισαγωγικό κομμάτι, όπου βγαίνει με μεγάλα γράμματα ο τίτλος του παιχνιδιού. 

Δηλαδή παίζει κάθε gaming session μου πρίν με πάρει ο ύπνος να είναι στο 5λεπτο 😂

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2
  • Thanks 1

• Moderators
29 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Δυστυχώς όμως η κόρη μου απορροφά όλη την ενέργεια, και κάτι παίζει με το game, διότι όποτε το βάζω μπαίνω σε μία διαδικασία χαλάρωσης και με παίρνει ο ύπνος.

Και πού να μεγαλώσει και να σου τερματίζει εκείνη τα games. :D

Επισκέπτης

Ανώτερο επίπεδο δυσκολίας, δεν έχει; Μετά το pillars of eternity, αν πιάσω αυτό, δηλαδή, θα βαρεθώ τη ζωή μου, απ' ότι καταλαβαίνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Manuel είπε

Ανώτερο επίπεδο δυσκολίας, δεν έχει; Μετά το pillars of eternity, αν πιάσω αυτό, δηλαδή, θα βαρεθώ τη ζωή μου, απ' ότι καταλαβαίνω.

Δεν είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου και να το βάλεις αν σου κόβει λίγο, με εξαίρεση κάποια σημεία και δυστυχώς οι μηχανισμοί μάχης είναι σε γενικές γραμμές αυτοί του Dragon Age 2, δηλαδή μονοδιάστατοι, άβολοι και χοντροκομμένοι. Επίσης μόνο στα τυπικά χαρακτηριστικά έχει σχέση με το Pillars of Eternity, τα δύο παιχνίδια απέχουν πάρα πολύ σε νοοτροπία και ατμόσφαιρα. Ρίξε μια ματιά σε προηγούμενο post μου σε αυτή τη σελίδα, όπου δίνω κάποια links σε παλιότερα posts μου (σα ματρόσκα ένα πράγμα) αν ενδιαφέρεσαι για το παιχνίδι. Είναι εύκολο να το παίξεις με το "λάθος" τρόπο, περνώντας πολλή ώρα σε μια περιοχή, πράγμα που μεγενθύνει τις αδυναμίες του και το κάνει όντως ψυχαναγκαστικό και βαρετό. Αν βρεις ένα ρυθμό εναλλαγής τα πράγματα φτιάχνουν μέχρι ένα σημείο. Υποψιάζομαι πως τα θέματα του Panther πηγάζουν από αλλού, όχι από το ότι είναι βαρετή η εισαγωγή :P

Είναι ένα καλούτσικο, ευχάριστο παιχνίδι που το παίζεις και το ξεχνάς γιατί σαν εμπειρία δε σου αφήνει σχεδόν τίποτα. Δε μετανιώνεις αν το παίξεις, δε χάνεις κάτι αν δεν το παίξεις. Προσωπικά, από τα λίγα παιχνίδια που έχω παίξει που δεν έχω συγκεκριμένες αναμνήσεις.

Επεξ/σία από Tobajara
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, panther_512 said:

και κάτι παίζει με το game, διότι όποτε το βάζω μπαίνω σε μία διαδικασία χαλάρωσης και με παίρνει ο ύπνος.

Το Inquisition πάντως είναι ψιλό-γνωστό για το (υπερβολικά) αργό start του, το intro και η πρώτη περιοχή έχουν σχεδιαστεί με μιά νοοτροπία... MMO ξέρω γω, χαζά μικρό-fetch quests και πολύ πήγαινε-έλα... Προσωπικά θα πρότεινα αν βρεις καμιά μέρα 2-3 ωρίτσες ησυχίας, να κάνεις ένα power through για να φύγεις απο Hinterlands, εκεί γενικά "ανοίγει" το παιχνίδι και σου δίνει και όλα τα unique features που το κρατάνε ενδιαφέρον.

Επεξ/σία από Greygore
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...