Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεθάβω το θέμα για μια ερώτηση σχετικά με τα DLC.

Μου ήρθε η όρεξη να πιάσω τα DLC, όσο και αν αμφιβάλλω για την ποιότητά τους, αλλά οι τιμές στο Origin είναι απαγορευτικές και δεν ξέρω πού αλλού μπορούν να βρεθούν εκτός από συγγενικά πρόσωπα (το Inquisition είναι αυθεντικό και κανονικά περασμένο στο Origin). Δε βρήκα επίσης ούτε κάποιο upgrade σε GOTY edition που να τα έχει όλα. Γνωρίζει κανείς κάποια προσφορά, κλειδάδικο ή δυνατότητα να αποκτηθούν τα τρία DLC από κάπου φτηνά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεθάβω το θέμα για μια ερώτηση σχετικά με τα DLC.

Μου ήρθε η όρεξη να πιάσω τα DLC, όσο και αν αμφιβάλλω για την ποιότητά τους, αλλά οι τιμές στο Origin είναι απαγορευτικές και δεν ξέρω πού αλλού μπορούν να βρεθούν εκτός από συγγενικά πρόσωπα (το Inquisition είναι αυθεντικό και κανονικά περασμένο στο Origin). Δε βρήκα επίσης ούτε κάποιο upgrade σε GOTY edition που να τα έχει όλα. Γνωρίζει κανείς κάποια προσφορά, κλειδάδικο ή δυνατότητα να αποκτηθούν τα τρία DLC από κάπου φτηνά?

Ότι είπε ο φίλος από πάνω (περίμενε προσφορά). Τώρα αν έχεις ασχοληθεί με το βασικό παιχνίδι και πέρασες καλά τότε πρέπει "απαραίτητα" να παίξεις το Trespasser που είναι το κανονικό φινάλε του παιχνιδιού. Τα άλλα δύο είναι ξεχωριστές ιστορίες (στην ουσία δύο ακόμα χάρτες παιχνιδιού) που για μένα είναι άνω του μέσου όρου (βέβαια είμαι και βετεράνος λάτρης του DA).

Ευχαριστώ παιδιά.

Αν όντως μπουν σε τιμή 10 ευρώ και τα τρία μαζί ή κάτι ανάλογο θα τα δώσω (δε νομίζω πως αξίζουν για παραπάνω, όπως και να έχει, και δεν επικροτώ τη νοοτροπία των DLC της EA / Bioware), απλά για τη συλλογή. Δε θέλω να καταφύγω σε λύσεις συγγενών κλπ επειδή το έχω ψηφιακά στο Origin, αλλά είναι δύσκολο να παρακολουθήσω το Origin.

EDIT - Αχαχαχα είναι αστείοι εκεί στην ΕΑ. Εντάξει, δεν έχουν πακέτο αναβάθμισης στη GOTY έκδοση. Έριξα όμως μια ματιά στο Is There Any Deal να δω που έπαιξαν, τα DLC είναι το καθένα περίπου στα 8 ευρώ (24 σύνολο) ιστορικό χαμηλό και η GOTY στα 17. Εδώ γελάμε.

Ειχα κανει ενα θεμα στο επισημο forum του παιχνιδιου σχετικα με την ελειψη δυνατοτητας upgrade στην GOTY εκδοση και την υψηλη τιμη των DLCs αν αγοραστουν ξεχωριστα. Το μονο που πηρα σαν απαντηση ηταν καποια fanboys να με αποκαλεσουν αχαριστο και οτι θα επρεπε να θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που επαιξα το παιχνιδι πριν απο αυτους που πηραν την GOTY εκδοση ....οσο και να προσπαθησα να τους εξηγησω οτι το συνολικο κοστος των DLCs θα επρεπε να ηταν χαμηλοτερο απο την τιμη της GOTY, δεν ηθελαν να το καταλαβουν...!

Θελω να παιξω καποια στιγμη αυτα τα DLCs, μιας και μου αρεσε το παιχνιδι, αλλα απλα αρνουμαι να πληρωσω την τωρινη τιμη τους. Θα περιμενω να πεσει η τιμη της GOTY στο 10αρικο ισως...

• Like 2

Εγώ μάγκες είχα την Deluxe Edition και ήθελα να πάρω τα DLC όταν βγήκαν και τα 3. Δεν μπορούσα να κάνω Upgrade στην GOTY, τα DLC σκέτα ήταν ακριβότερα από το βασικό παιχνίδι και η μόνη λύση (που έκανα τελικά) ήταν να αγοράσω από κλειδάδικο την GOTY κάπου 27€.

• Like 1

• 9 μήνες μετά...

Δεν υπάρχει καλύτερη "σύνθεση", όπως σε όλα τα games που έχουν party είναι αναλόγως τον εχθρό. Επίσης ανάλογα το quest συγκεκριμένοι followers έχουν περισσότερα να πουν. Προσωπικά έπαιρνα πάντα τους λιγότερο αχώνευτους.

Δεν υπάρχει καλύτερη "σύνθεση", όπως σε όλα τα games που έχουν party είναι αναλόγως τον εχθρό. Επίσης ανάλογα το quest συγκεκριμένοι followers έχουν περισσότερα να πουν. Προσωπικά έπαιρνα πάντα τους λιγότερο αχώνευτους.

A οποτε ολοι ας πουμε ειναι ισαξιοι, παιζω τωρα με δυο mage Solas-Vivviane, εναν rogue Cole και Maxwell ειναι οκ σαν σχημα ?

Παίξε όπως θες και με όποιους σου αρέσουν, το παιχνίδι έτσι κι αλλιώς είναι εύκολο και δε θα ταλαιπωρηθείς πουθενά.

Μήν το λες πολλές φορές χρειάσθηκε αφού πέθαναν όλοι να παίζει παιχνίδια παίζω από μακριά με μαγιό γιατί μόνο έτσι την έβγαζα καθαρή.

Επίσης παρατήρησα ότι όλα σχεδόν τα σπάνια αντικείμενα που βρίσκω είναι για rogue είναι τυχαίο ?

Αν παίζεις με τον Cole κάνε τον τοξότη. Θα με θυμηθείς όταν ανοίξει το specialization.

Εσύ τι χαρακτήρα έχεις; Warrior;

ναι warrior εχω, τον cole τον εχω με daggers τοζο εχω τον Varric

Μήπως να φόραγες κάνα armor της προκοπής; Το μαγιό τι σου δίνει; +1 agility και 10% wet resistance; :P

υποτιθεται αυτες που εχω ειναι rare 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

ερωτηση για hissing waste απο οτι καταλαβα για να σκοτωσω τον δρακο θα πρεπει να βρω ολους τους ναους, για αρχη στον ναο νουμερο 2 που υπαρχη στον χαρτη δεν μπορω να μπω γιατι η εισοδο ειναι φραγμενη οποτε θελω βοηθεια 

TheHissingWasteTombs.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...