Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εναι θέμα προτίμησης.

Στο DA-I απλά δεν μου αρέσει πολύ η μάχη (το party, σε μεγάλο βαθμο, το έχω free να κάνει τα δικά του, και χειρίζομαι έναν χαρακτήρα κυρίως)... αλλα δεν την ευχαριστιέμαι όσο απολαμβάνω να κάνω μάχες στο W3.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπάθησα τελικά αλλα δεν, κάθε μάχη είναι τελείως απρόσωπη με όλη την έννοια της λέξεως ούτε τα μούτρα τους δεν βλέπεις, μάχη με boss ούτε μου είπε τίποτα ούτε είδα πως, που, από ποιον πέθανε, τελειωσε, πήρα μούφα loot και back το camp. Κανένα battle memorable, λέτε ότι όσο πιο κάτω τόσο καλύτερο γίνετε αλλα μετά από πιο σημείο δηλαδή γιατί μέχρι στιγμής με έχει ήδη κουράσει το non stop πάτημα το LB....

Προσπάθησα τελικά αλλα δεν, κάθε μάχη είναι τελείως απρόσωπη με όλη την έννοια της λέξεως ούτε τα μούτρα τους δεν βλέπεις, μάχη με boss ούτε μου είπε τίποτα ούτε είδα πως, που, από ποιον πέθανε, τελειωσε, πήρα μούφα loot και back το camp. Κανένα battle memorable, λέτε ότι όσο πιο κάτω τόσο καλύτερο γίνετε αλλα μετά από πιο σημείο δηλαδή γιατί μέχρι στιγμής με έχει ήδη κουράσει το non stop πάτημα το LB....

παιρνεις varic και βαρας ολη την ωρα απο μακρια ,βιανκα ftw

Nvm δεν μπόρεσα να ακολουθήσω την ιστορία, τα texts είναι χαοτικά και δεν με τραβάει το lore tbh, προφανώς το game απευθύνεται περισσότερο σε όσους έχουν παίξει τα παλιότερα.

παιρνεις varic και βαρας ολη την ωρα απο μακρια ,βιανκα ftw

lol...αυτό ακριβώς κατέληξα να κάνω κι' έγω. Είναι ο μόνος τρόπος για να ξεμπερδεύεις με τις μάχες χωρίς να πονοκεφαλιάζεις.
  • Like 1

Nvm δεν μπόρεσα να ακολουθήσω την ιστορία, τα texts είναι χαοτικά και δεν με τραβάει το lore tbh, προφανώς το game απευθύνεται περισσότερο σε όσους έχουν παίξει τα παλιότερα.

Για το σύστημα μάχης δεν μπορώ να πω κάτι γιατί είναι γούστα αυτά, αλλά ακόμα και σε βετεράνους της σειράς όπως εγώ δεν μας κάθισε καλά, για να μην σου πω όταν βγήκε τα καντήλια που έριξα. Είναι μια μίξη του 1 και του 2 (λατρεύω  του 1). Τώρα για το lore ναι έχεις δίκιο αν έχεις παίξει τα πρώτα είναι πάρα πολλές οι πιθανότητες να το αγαπήσεις. Τα text ορισμένα να φανταστείς είναι ίδια και στα 3 παιχνίδια. Αν αρχίσεις από το 3 και δεν τα βρεις με το combat τότε μάλλον θα το παρατήσεις. Κάνε την αρχή με το 1 και αν μπορέσεις να εξοικειωθείς με το combat, είναι πολλές οι πιθανότητες να λατρέψεις το lore και να ανοίξει ο δρόμος για το 2 και 3. Εγώ το 1 το έχω σαν μια από τις 5 καλύτερες εμπειρίες ever (200+ ώρες με το expansion). Φανταστικό story και τρελό δέσιμο με τους συντρόφους και τον μεγάλο έρωτα (αχχ βρε morigan :wub:).

• Like 3

Δεν διάβασα ούτε ένα γραμμα 

• Like 1

lol...αυτό ακριβώς κατέληξα να κάνω κι' έγω. Είναι ο μόνος τρόπος για να ξεμπερδεύεις με τις μάχες χωρίς να πονοκεφαλιάζεις.

και εγώ στο campaign ασχολήθηκα με τοξότη, το σύστημα μάχης σε απόσταση melee ήταν τα "πάνω-κάτω" σε οτι είχα συνηθήσει μέχρι τότε.

Στο multiplayer έπαιξα και reaver αλλά περισσότερο Arcane Warrior :)

• Like 1

OP στο παιχνιδι ειναι ο Knight Enchanter που μαζι του μπορεις να κανεις solo ολο το παιχνιδι,αλλα ποιος ο λογος να το κανεις αυτο,δεν αξιζει ετσι.Εγω παντα εκανα την 1 φορα που επαιζα μαγο και οχι τον πιο τουμπανο και την δευτερη φορα μαχητη  παντα τουμπανο :D Οταν εχεις μαζι σου και τους αλλους ποιος ο λογος να παιζεις με μονο 1 χαρακτηρα αφου μπορεις να δοκιμασεις πολλα διαφορετικα,αυτο ειναι το καλο του DA

• Like 1

OP στο παιχνιδι ειναι ο Knight Enchanter που μαζι του μπορεις να κανεις solo ολο το παιχνιδι,αλλα ποιος ο λογος να το κανεις αυτο,δεν αξιζει ετσι.Εγω παντα εκανα την 1 φορα που επαιζα μαγο και οχι τον πιο τουμπανο και την δευτερη φορα μαχητη  παντα τουμπανο :D Οταν εχεις μαζι σου και τους αλλους ποιος ο λογος να παιζεις με μονο 1 χαρακτηρα αφου μπορεις να δοκιμασεις πολλα διαφορετικα,αυτο ειναι το καλο του DA

Σίγουρα είναι καλά να παίζεις με όλους το χαρακτήρες, αφού έτσι έχει φτιαχτεί το παιχνίδι...στο Origins είναι πολύ καλα στημένο το σύστημα στις μάχες. Έκει το ευχαριστιέσαι να παίζεις με όλο το party.

Μακάρι να το είχαν κρατήσει έτσι και στο Inquisition, γιατι προσωπικά δεν με βόλεψε καθόλου να χειρίζομαι και τους 4 εδώ.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μακάρι να είχαν κρατήσει τις μαχες όπως στο Origins αλλά συνήθισα και μόλις το τερμάτισα. Από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχω παίξει. Θα το ξαναπιασω κάποια στιγμή να ολοκληρώσω τα υπόλοιπα quests και να εξερευνησω όλους τους χάρτες για το lore. Νιώθω πολύ γεμάτος από τη συνολική εμπειρία.

• Like 2

Ρε παιδια για πειτε λιγο ποιο class σας αρεσε περισσοτερο και πιο θα προτεινατε.Προσωπικα αρχισα το game με mage αλλα σκυλοβαρεθηκα.Αξιζουν οι warrior και rogue παραπανω;

Μπορείς να δοκιμάσεις από όλους αυτούς που μαζεύεις στο δρόμο κοινός αφού σε αφήνει να ελέγξεις όποιον θες από την ομάδα σου διάλεξε κάθε class και δες μόνος σου ποιο σου αρέσει παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...