chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 αν και αρχικά κουράζει το dragon age με αυτή την απέραντη πρώτη περιοχή που έχει και τα ανούσια quest σταδιακά απογειώνετε. Πάντως για το πρώτο dlc από review που έχω διαβάσει δεν λένε και τα ποιο θετικά. Λέω να ξεκινήσω από το δεύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καλά ναι, "Get Out Of The Hinterlands!!" ήταν γνωστό σύνθημα και ισχύει. Είναι η περιοχή τιγκαρισμένη με πράγματα και σε καθυστερεί ή σε βγάζει off στο leveling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το Witcher έχει grinding?! Το Witcher είναι το μονο rpg που ΔΕΝ έχει grinding...δηλαδή...έχοντας παίξει κάνα 5ώρώ το game ok...καμια σχέση. Το combat είναι...well stupid and easy. Οι χαρακτήρες τίποτα ιδιαίτερο και το story boring, και από εκεί και πέρα UI κτλ αδιάφορα. Τα graphs είναι ok. Όπως είπα έχω παίξει λίγο αλλα δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Ας σταματήσουμε κάπου εδώ να συγκρίνουμε με W3 γιατί δεν συγκρίνετε, κανένα epic rpg δεν συγκρίνετε μαζί του. End of story. Παρόλα αυτά τα προηγούμενα DA δεν μου άρεσαν καθόλου και ποτε δεν ασχολήθηκα, αυτό μια χαρά φαίνεται για να περάσει ώρα χωρίς να μείνει κάτι στο τέλος. Απλά rpg χωρίς καλο combat ξεχνιέται εύκολα. grindlings δεν θυμαμε πως τα λένε αυτά που είναι σαν τον jonny εκεί που κοιμόταν η άλλη μου έφαγε μια ώρα για το περάσω είναι αυτό τώρα παιχνίδι σοβαρό? 10 φόρες dai που έχει πολλές τοποθεσίες παραπάνω και έχεις και team 4 άτομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 μονο ο χαρτης στην velen ειναι μεγαλυτερος απο ολο το dragon age που τις ειδες τις 10 φορες περισσοτερες τοποθεσιες ; προσωπικα επαιξα το da:i μεχρι την μεση μετα το παρατησα . απλα το combat και το story μου ηταν τελειως αδιαφορα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Στο DA:I, το αγαπημένο μου quest, ήταν το πάρτυ. Kαι αφού έχεις κάτσει να κάνεις όλα τα πράγματα, να είσαι τυπικός, κλπ κλπ να σου τα έχει πρήξει γενικά η όλη κατάσταση, όταν μετά ο Inquisitor τα έχει καταφέρει και συλλάβει την εκνευριστική δούκισσα και την γυρνάει στο Skyhold: "Out of your element, Florianne. Welcome to the Inquisition. My party."The satisfaction Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 μονο ο χαρτης στην velen ειναι μεγαλυτερος απο ολο το dragon age που τις ειδες τις 10 φορες περισσοτερες τοποθεσιες ; προσωπικα επαιξα το da:i μεχρι την μεση μετα το παρατησα . απλα το combat και το story μου ηταν τελειως αδιαφορα . χαχα μάλλον δεν έχεις τερμαστισει το dai για αυτο το λες αυτο ,στο ξαναλέω είναι μεγαλύτερο σε έκταση από το witcher3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ποιο παιχνίδι την έχει μεγαλύτερη; ...την έκταση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το θέμα για μένα στο DA-I είναι το σύστημα μάχης. Είναι ψιλο-χάλια. Το W3 έδωσε ρέστα με το σύστημα μάχης του. Το καλύτερο σύστημα μάχης που έχω παίξει σε rpg τέτοιου στυλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Σαν "active" combat system (1 click = 1 επίθεση), δεν ήταν κακό αλλά και πάλι, κάτι του λείπει στο smoothness στο W3. Τα Dragon Age έχουν πιο πολύ το real-time + turn-based σύστημα με τις αυτόματες επιθέσεις και skills, οπότε είναι διαφορετικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Τι real time, ξε-real-time, που έχω τον Varic με πατημένο συνέχεια το κoυμπί και δώστου. Είναι άστα να πάνε. Ενω στο W3 ρολλάρει το πράγμα. Attack, Heavy Attack, Block, Dodge-Roll... αυτά είναι. Ξεκάθαρα πράγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Στο dragon age χειρίζεσαι party και θέλει τακτική και στρατηγική όταν πολεμάς δύσκολους αντιπάλους. Για εμένα προσωπικά , αυτό είναι το μεγαλύτερο ατού του παιχνιδιού , ότι δεν ελέγχεις έναν χαρακτήρα. Ίσως είμαι επηρεασμένος από MMO.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Να πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι καθόλου το gameplay του Varric με την Bianca πως ήταν. Στο dragon age χειρίζεσαι party και θέλει τακτική και στρατηγική όταν πολεμάς δύσκολους αντιπάλους. Για εμένα προσωπικά , αυτό είναι το μεγαλύτερο ατού του παιχνιδιού , ότι δεν ελέγχεις έναν χαρακτήρα. Ίσως είμαι επηρεασμένος από MMO.. Ισχύει, αλλά περισσότερο στο πρώτο που μπορούσε πολύ εύκολα το party να τις φάει άσχημα και να αρχίσουν να ψοφάνε. Στο 2 και στο Inquisition ήταν αρκετά πιο εύκολο κατά την γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το θέμα για μένα στο DA-I είναι το σύστημα μάχης. Είναι ψιλο-χάλια. Το W3 έδωσε ρέστα με το σύστημα μάχης του. Το καλύτερο σύστημα μάχης που έχω παίξει σε rpg τέτοιου στυλ. καλά τι συγκρίνουμε τώρα τα Dragon Age που ειναι party based rpgs με τα Witcher που εισαι lone wolf; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 καλά τι συγκρίνουμε τώρα τα Dragon Age που ειναι party based rpgs με τα Witcher που εισαι lone wolf; Αυτο ειπα και εγω,οπως ειναι ασκοπο και αστοχο να συγκρινουμε το συστημα μαχης τους. Ανομοια πραγματα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Αυτο ειπα και εγω,οπως ειναι αστοχο και αστοχο να συγκρινουμε το συστημα μαχης τους. Ανομοια πραγματα.. ναι σαν να λέμε οτι οποιο rpg έχει turn based σύστημα μάχης δεν ειναι καλό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα