Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το dai είναι το καλύτερο αρκεί να μην είχε περίεργες καταστάσεις μέσα ,τελικά είναι σε έκταση είναι λίγο μεγαλύτερο από witcher3 δεν έχει βεβαία τις μάχες του witcher3 ούτε τόσο καλά γραφικά άλλα δεν έχει μέσα τις χαζομάρες που έχει το witcher3 πχ grindlings ιπποδρομίες και ένα κάρο άλλες μουφες What?? Και εγω η αληθεια ειναι οτι περιμενω την Goty εκδοση για να παιξω το DA I αν και δεν εχω παιξει τα προηγουμενα της σειρας,αλλα ενα ξερω. Το Witcher 3 εχει καταφερει να γινεται ντορος γυρω απο το ονομα του τοσους μηνες αφοοτου εχει βγει και δεν εχει βγει καν το τελευταιο expansion του. Για να μην μιλησω για την μεγαλη,για μενα,μαγκια που κανανε που βγαλανε το Gwent και σε physical . Ενα εχω να πω μονο. Δεν μπορω καν να σκεφτω οταν βγει με το καλο η Complete Edition/Game Of The year/Enhanced Edition του W3 για τι επος θα μιλαμε και τι πωλησεις εχει να κανει. Δεν ξερω ποσο καλο θα ειναι το Fallout4 και αν και δεν ειχα τιμησει τα προηγουμενα,μιας και λατρης περισσοτερο αλλων Rpg οπως Witcher,DS και ειδικα Jrpg αλλα αν ειναι καλο και μου τραβηξει το ενδιαφερον θα το τιμησω και αυτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Αν ξεπεράσεις το "mmo style" & περίεργο gameplay, το DA:I ήταν παιχνιδάρα για μένα. Το έφαγα μονοκοπανιά με τσιγάρο/φραπέ κόμπο και το τέλος μου άρεσε πάρα πολύ. Λένε πως το expansion δένει τα διάφορα που άφησε το original DA:I ending.
BigBOSS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το dai είναι το καλύτερο αρκεί να μην είχε περίεργες καταστάσεις μέσα ,τελικά είναι σε έκταση είναι λίγο μεγαλύτερο από witcher3 δεν έχει βεβαία τις μάχες του witcher3 ούτε τόσο καλά γραφικά άλλα δεν έχει μέσα τις χαζομάρες που έχει το witcher3 πχ grindlings ιπποδρομίες και ένα κάρο άλλες μουφες Το battle system ΔΕΝ αποτελει απο τα δυνατα σημεία του Witcher 3, οπως άλλωστε και το animation, και δεν ειναι απο τους λογους που θεωρειται γενικά κορυφαίο action/rpg, θεωρειται κορυφαίο λογω των καταπληκτικών quest lines, των ξεχωριστών χαρακτήρων και του πειστικού κόσμου στον οποίο κινήσε. Βέβαια άλλοι μιλάνε πως μετεφερε το mmorpg στα πλαισια του single player αλλά προσωπικά εγώ πιστεύω πως σε αυτό προηγήθηκε το Skyrim. Για τα γραφικά του DA:I, μπορει στο συνολο τους να μην ειναι καλύτερα απο του Witcher 3, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι πολύ όμορφα με πολύ ωραίους φωτισμούς (απο τα δυνατα της Frostbite 3) και σε ορισμένα στοιχεία τα θεωρώ ισα ή σχεδόν ίσα πχ στα μοντέλα των χαρακτήρων.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το Witcher έχει grinding?! Το Witcher είναι το μονο rpg που ΔΕΝ έχει grinding...δηλαδή...έχοντας παίξει κάνα 5ώρώ το game ok...καμια σχέση. Το combat είναι...well stupid and easy. Οι χαρακτήρες τίποτα ιδιαίτερο και το story boring, και από εκεί και πέρα UI κτλ αδιάφορα. Τα graphs είναι ok. Όπως είπα έχω παίξει λίγο αλλα δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Ας σταματήσουμε κάπου εδώ να συγκρίνουμε με W3 γιατί δεν συγκρίνετε, κανένα epic rpg δεν συγκρίνετε μαζί του. End of story. Παρόλα αυτά τα προηγούμενα DA δεν μου άρεσαν καθόλου και ποτε δεν ασχολήθηκα, αυτό μια χαρά φαίνεται για να περάσει ώρα χωρίς να μείνει κάτι στο τέλος. Απλά rpg χωρίς καλο combat ξεχνιέται εύκολα. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 δεν εχω παιξει τα προηγουμενα της σειρας Καλό θα ήταν να τα παίξεις κι αυτά. To Origins γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα (και έχει old-school gameplay) και το 2 (θέλει αντοχές για τα επαναλαμβανόμενα backgrounds) για διαφόρους άλλους χαρακτήρες που θα βρεις στο Inquisition. Και επειδή είναι BioWare. Λένε πως το expansion δένει τα διάφορα που άφησε το original DA:I ending. Γι' αυτό πρέπει να τα πάρω κάποια στιγμή. 1
D4rkshadow Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το Witcher έχει grinding?! Το Witcher είναι το μονο rpg που ΔΕΝ έχει grinding...δηλαδή...έχοντας παίξει κάνα 5ώρώ το game ok...καμια σχέση. Το combat είναι...well stupid and easy. Οι χαρακτήρες τίποτα ιδιαίτερο και το story boring, και από εκεί και πέρα UI κτλ αδιάφορα. Τα graphs είναι ok. Όπως είπα έχω παίξει λίγο αλλα δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Ας σταματήσουμε κάπου εδώ να συγκρίνουμε με W3 γιατί δεν συγκρίνετε, κανένα epic rpg δεν συγκρίνετε μαζί του. End of story. Παρόλα αυτά τα προηγούμενα DA δεν μου άρεσαν καθόλου και ποτε δεν ασχολήθηκα, αυτό μια χαρά φαίνεται για να περάσει ώρα χωρίς να μείνει κάτι στο τέλος. Απλά rpg χωρίς καλο combat ξεχνιέται εύκολα. Αρα δηλ μας λες οτι δεν εχεις παιξει το παιχνιδι και ουτε τα προηγουμενα και εχεις αποφασισει οτι δεν αξιζει.Για κανενα αλλο παιχνιδι εχεις να μας πεις;Για να μην καθομαστε και παιζουμε τσαμπα ρε παιδι μου και τρωμε και τον χρονο μας.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Well no, οποτε ακόμα μια φορα...τα προηγούμενα τα έχω παίξει λίγο γιατί δεν μου άρεσαν, αυτό το παίζω τώρα και όπως είπα είναι μια χαρά απλά τίποτα ιδιαίτερο μέχρι τώρα. Τώρα άμα σου φαίνεται περίεργο που έχω σχεδόν σχηματίσει γνώμη με θεωρητικά τόσες λίγες ώρες ok, αλλα δεν είναι το πρώτο μου rpg.
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Νομιζω οτι καπου χανουμε την ουσια των πραγματων και παροτι μιλαμε για RPGs πρεπει να εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας οτι RPG απο RPG διαφερουν παρασαγγας. Πολλες φορες και η face2face συγκριση τους ειναι αδικη και για τα δυο που συγκρινουμε. Ναι και για εμενα το W3 ειναι ισως οχι απλα το καλυτερο rpg που επαιξα ποτε πλεον, αλλα το καλυτερο παιχνιδι στην ζωη μου. Μεγαλη κουβεντα και δεν ξεστομιζω τετοια πραγματα ευκολα. Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει και ο αλλος να αποδεχθει την δικη μου αποψη. Και ουτε σημαινει βεβαια οτι δεν ειναι παρα πολυ καλα παιχνιδια τα Dragon Age. Απλα διαφορετικου τυπου. Εγω ας πουμε παροτι λατρης της Ιαπωνικης κουλτουρας με τα jrpg δεν ειχα ποτε ιδιαιτερη σχεση, παροτι εχω παιξει μερικα FF που ειναι και τα μονα που με εχουν τραβηξει. Ουτε με τα mmo εχω ιδιαιτερη σχεση. Και μιας και τελειωνει το DLC του W3 οσο και να το ξεχειλωσω, νομιζω οπως ειπα οτι ηρθε η ωρα να πιασω το trespasser. 2
Tobajara Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 To Origins πάντως μου άφησε πολλές ωραίες αναμνήσεις και δύο αξιομνημόνευτα playthroughs, το 2 μου χάρισε τόνους τσαντίλας και αγανάκτησης, το Inquisition δε μου άφησε τίποτα. Τα είχα γράψει και πιο πίσω όταν είχε βγει, αλλά μονολεκτικά ένα ευχάριστο, mainstream by the book RPG χωρίς τίποτα νέο. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μπορώ να προσπεράσω τα πάντα σε ένα rpg εκτος από combat γιατί πολύ απλά αυτό κανεις τον περισσότερο χρόνο, το combat εδώ δεν το νιώθεις, ούτε τι βαράς ούτε έχει αίσθηση το κάθε hit και λείπει ο πλήρεις χειρισμός του χαρακτήρα, η έλλειψη gore και finisher επίσης είναι μεγάλο μείον για epic rpg. Οποτε παίζω με μάγο που είναι λίγο διαφορετικό και δεν με χαλάει αλλα ίσος είναι πρώτη φορα που παίζω τέτοιο class άμα εξαιρέσεις DS δεύτερο playthrough. p.s. ίσως φταίει ότι δεν παίζω mmo και point&click. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 To Origins πάντως μου άφησε πολλές ωραίες αναμνήσεις και δύο αξιομνημόνευτα playthroughs, το 2 μου χάρισε τόνους τσαντίλας και αγανάκτησης, το Inquisition δε μου άφησε τίποτα. Τα είχα γράψει και πιο πίσω όταν είχε βγει, αλλά μονολεκτικά ένα ευχάριστο, mainstream by the book RPG χωρίς τίποτα νέο. Ειναι αυτο που ειπα σε καποιο thread νομιζω. Οτι οταν ενα κομματι μιας σειρας μενει αξιομνημονευτο και θετει τον πηχυ ψηλα, τοτε αναποφευκτα τα υπολοιπα συγκρινονται μαζι του και παροτι μπορει σε γενικοτερο πλαισιο να ειναι πολυ καλα rpgs να μην ειναι αρκετα για να κρατησουν το ονομα της σειρας σε υψηλα επιπεδα. Το ιδιο νομιζω συμβαινει και με τα DA, και συμφωνω οτι το Origins ειναι μακραν το καλυτερο. Για να το παιξω ομως ολο το Inquisition και να θελω και DLC παει να πει οτι με κρατησε. Ναι δεν ειναι το κορυφαιο της σειρας, αλλα τουλαχιστον εχει σταθει στο υψος του. Απλα σε αφηνει με μια γευση ανοστη καποιες φορες σε αυτο συμφωνω. Επισης θελω να παιξω το trespasser για να μαθω τι εχει γινει με το σημαδι και γιατι παρεμεινε αφου εχει κλεισει μια και καλη το breach και τα rifts, γιατι ο Solas δεν το εξηγει ή τουλαχιστον δεν το επιασα εγω στο κανονικο Μπορώ να προσπεράσω τα πάντα σε ένα rpg εκτος από combat γιατί πολύ απλά αυτό κανεις τον περισσότερο χρόνο, το combat εδώ δεν το νιώθεις, ούτε τι βαράς ούτε έχει αίσθηση το κάθε hit και λείπει ο πλήρεις χειρισμός του χαρακτήρα, η έλλειψη gore και finisher επίσης είναι μεγάλο μείον για epic rpg. Οποτε παίζω με μάγο που είναι λίγο διαφορετικό και δεν με χαλάει αλλα ίσος είναι πρώτη φορα που παίζω τέτοιο class άμα εξαιρέσεις DS δεύτερο playthrough. p.s. ίσως φταίει ότι δεν παίζω mmo και point&click. There u go.. Και εγω με elf mage παιζω inquisition edit : Περιεργως με joystick παιζω καλα στο DA:I,επειδη εχει κονσολοποιηθει το Inquisition και βοηθαει στον χειρισμο. 1
seithan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικά το σύστημα μάχης στο DA:I μου άφησε πικρόγλυκη γεύση. Δεν μπορώ να πώ οτι με έπεισε. Συν το γεγονός οτι η ισομετρική του κάμερα για την διεύθυνση μάχης είναι για κλάματα. Είναι σαν να φτοιάχτηκε σαν action RPG και βάλαν και την "strategic camera" για να πουν οτι έχουν και από δαύτο. Από την άλλη η μάχη του Witcher3, όντας ένας χαρακτήρας ώσπερ μικρό καρνέ επιλογών προσέγγισης, ήταν κατά πολύ (κατά παρα πολύ) καλύτερη-ευχάριστη, και ένα μεγάλο ατού του ήταν οτι ήταν fluid, σε αντίθεση με DA:I. Αν και αφότου τελείωσα το DA:I έπαιξα και 130 multiplayer καπέλο, δεν μου άφησε ιδιαίτερες, αξιομνημόνευτες αναμνήσεις. Οχι οτι η ιστορία ήταν κακή, αλλά σαν σύνολο το παιχνίδι ήταν κάπως.. άδετο; loosy; Εν κατακλείδι, κατά εμέ το W3 (και το GTAV) είναι παιχνιδάρες ορόσημα και επισκιάζουν το Dragon Age. Σημείωση οτι το DA:O είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια λόγω του κλασσικού ισομετρικού gameplay με start/pause τακτική και σαν σύνολο το θεωρώ πολύ καλύτερο από το μεταγενέστερο αδερφάκι του. 3
D4rkshadow Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Πρωτα απο ολα πρεπει να παραδεχτουμε,τουλαχιστον εγω και οι φιλοι αυτο πιστευουμε,οτι χωρις το τελειο SKYRIM,ουτε το DA I αλλα ουτε και το Witcher 3 θα ηταν οπως τα ξερουμε σημερα,μιας και το skyrim αλλαξε τα δεδομενα. Το combat system δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο οσο νομιζεις και αυτο γιατι αν δεν εξερευνησης το περιβαλλον,τους χωρους, δεν εχει κανει τιποτα.Πως θα βρεις κρυμμενα αντικειμενα η να παρεις αντιδρασεις απο τους συντροφους σου που δεν θα ειχες αλλιως αν δεν πηγαινες εκει μαζι τους.Εγω προσωπικα σε κανενα παιχνιδι δεν χρησιμοποιω αλογο,παω παντου με τα ποδια,γιατι παντα θα βρω καρι ετσι και θα απολαυσω και το περιβαλλον. Ενα παιχνιδι δεν ειναι το ιδιο για ολους,για τον φιλο π.χ ειναι να το τερματισει χωρις να κανει κανενα side quest,εγω αν δεν τα κανω ολα τρελλενομαι.Δεν μπορει λοιπον ο φιλος μου να μου πει εμενα κατι για το παιχνιδι απο την στιγμη που δεν κανει σχεδον τιποτα,παρα μονο να το τερματισει χωρις να εχει εξερευνηση τιποτα.
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καλα το skyrim ειναι μια κατηγορια μονο του. Και ναι επηρέασε πολλα rpgs με την παραμετροποιηση και τον κοσμο του. Αν κ προσωπικά λατρης του morrowind 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ επίσης morrowind μετά oblivion και μετά skyrim, από εκεί και πέρα D4rkshadow καταλαβαίνω τι λες αλλα ο καθένας θέλει διαφορετικά πράγματα από κάθε game, και εγώ δεν κάνω ποτε fast travel και πάντα αφήνω το main για το τέλος όπως επίσης ποτε δεν τρέχω σε games όταν υπάρχει επιλογή για walk, παρόλα αυτά το combat είναι το A&Ω για κάποιους και δυστυχώς δεν έχει το καλύτερο, αλλα όπως είπα με mage εντ bad. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα