Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

και γω έπαιξα witcher 3 αλλά δεν έχω την ιδια άποψη.

Ε οκ, δεν χρειάζεται όλοι να έχουμε την ίδια άποψη. :P

Για μένα εύκολα The Witcher 3 > DA:III. Είχα σίγουρα μεγαλύτερη σύνδεση με τον Geralt απ' ότι με τον Inquisitor.

Όχι ότι με χάλαγε σαν χαρακτήρας, αλλά σε κάθε Dragon Age έχουμε νέο πρωταγωνιστή, οπότε με ψιλοενοχλεί. :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα που δε μου αρέσει ούτε η Dragon Age, ούτε η Witcher σειρά, μου μένει μόνο το ανελέητο -επικών διαστάσεων- λιώσιμο που με περιμένει στο Fallout 4 :P

• Like 1

• Moderators

Εμένα που δε μου αρέσει ούτε η Dragon Age, ούτε η Witcher σειρά, μου μένει μόνο το ανελέητο -επικών διαστάσεων- λιώσιμο που με περιμένει στο Fallout 4 :P

Μάλλον δεν γουστάρεις τα μεσαιωνικά γενικά; :P

Ε οκ, δεν χρειάζεται όλοι να έχουμε την ίδια άποψη. :P

Για μένα εύκολα The Witcher 3 > DA:III. Είχα σίγουρα μεγαλύτερη σύνδεση με τον Geralt απ' ότι με τον Inquisitor.

Όχι ότι με χάλαγε σαν χαρακτήρας, αλλά σε κάθε Dragon Age έχουμε νέο πρωταγωνιστή, οπότε με ψιλοενοχλεί. :)

ναι οκ μπορει το Witcher 3 για πολλούς να ειναι καλύτερο rpg ή να τους άρεσε περισσότερο, εκεί που διαφωνώ είναι με την θεοποίηση του Witcher 3, με αποψεις του τύπου "μετά το Witcher 3 το χάος, το τίποτα"

γιατι και το Witcher 3 έχει τα αρνητικά του.

Εννοειται οτι καθε αποψη σεβαστη, απο εδω και περα κρινουμε με το ποσο καλο ειναι ενα rpg στην κλιμακα W3 πλεον :P

Ποιος θα μου το ελεγε οτι θα ερχοταν μια μερα που καποιο rpg θα ξεπερασει την τρελλα μου για το Fallout; :)

Και ομως εγινε..

• Moderators

ναι οκ μπορει το Witcher 3 για πολλούς να ειναι καλύτερο rpg ή να τους άρεσε περισσότερο, εκεί που διαφωνώ είναι με την θεοποίηση του Witcher 3, με αποψεις του τύπου "μετά το Witcher 3 το χάος, το τίποτα"

γιατι και το Witcher 3 έχει τα αρνητικά του.

Ω ναι, σίγουρα. Έλεγα ότι μετά από τόσο καιρό (patches :P) η Roach θα μάθαινε να μην σταματάει στην μέση του πουθενά, ενώ sprintάρει και έχει μπόλικο stamina. Ή ότι ήδη είχα 2 bugs σε quests του expansion και γενικά διάφορα άλλα πράγματα που θα μπορούσε να έχει καλύτερα το παιχνίδι, π.χ. το animation στο άλμα όπως θυμόμαστε.

Θεοποίηση με τίποτα, αλλά είναι γεγονός ότι για μένα τουλάχιστον ήταν το πιο "χορταστικό" RPG που είχα για καιρό και το βρήκα πολύ πιο ενδιαφέρον από το DA: III.

Γνώμη μου είναι κι αυτή. :)

• Like 1

Μάλλον δεν γουστάρεις τα μεσαιωνικά γενικά; :P

Δε θα το έλεγα...

Το Skyrim μου άρεσε...Τα παλιά τα Might and Magic, επίσης. Για να μην πάμε σε έργα τέχνης, όπως το Planescape : Torment πχ...

Αλλά, ναι, Witcher και Dragon Age έχουν κάτι, σαν σύνολο, που με απωθεί πριν κλείσω ώρα ενασχόλησης μαζί τους.

Ο καθενας μετα γουστα του.Εγω ουτε να το δω δεν θελω τα Fallout

• Like 1

Σίγουρα τα πάντα ειναι θέμα γουστου, και προσωπικής προτίμησης.

Για μένα τα Fallout-1 και είδικά το Fallout-2 παραμένουν στην κορυφή απο όλα τα rpg που έχω παίξει ως τώρα.

Το W3 δεν τα φτάνει για μενα.

Το Fallout3 δεν υπάρχει καν στη λίστα μου, αφου δεν το έχω καν τελειώσει.(το παράτησα στη μέση)

Ελπίζω το 4 να με κρατήσει μεχρι το τέλος, αν και δεν έχω πολλες προσδοκίες, οτι θα είναι καλύτερο στα θέματα που θέλω να είναι καλύτερο.

• Like 1

Για μένα τα Fallout-1 και είδικά το Fallout-2 παραμένουν στην κορυφή απο όλα τα rpg που έχω παίξει ως τώρα.
Το Fallout3 δεν υπάρχει καν στη λίστα μου, αφου δεν το έχω καν τελειώσει.(το παράτησα στη μέση)
Ελπίζω το 4 να με κρατήσει μεχρι το τέλος, αν και δεν έχω πολλες προσδοκίες, οτι θα είναι καλύτερο στα θέματα που θέλω να είναι καλύτερο.

Αν δεν έχεις παίξει Fallout 3.5 (New Vegas :P), είναι, σχεδόν, σίγουρο ότι χάνεις...Πολύ προσεγμένο παιχνίδι, που κάνει το vanilla Fallout 3 να μοιάζει παιδικό παραμυθάκι...

Αυτη ειναι η μονη συγκριση για την κορυφη και απο την δικη μου σκοπια και νομιζω οτι για εμενα ισχυει το αντιθετο (πλεον). Αν το δω νοσταλγικα τα 1-2 επικρατουν, αλλη με μια πιο ψυχραιμη ματια θεωρω (πλεον), οτι το W3 ειναι στην κορυφη για εμενα.

• Like 1

Το dai είναι το καλύτερο αρκεί να μην είχε περίεργες καταστάσεις μέσα ,τελικά είναι σε έκταση είναι λίγο μεγαλύτερο από witcher3 δεν έχει βεβαία τις μάχες του witcher3 ούτε τόσο καλά γραφικά άλλα δεν έχει μέσα τις χαζομάρες που έχει το witcher3 πχ grindlings ιπποδρομίες και ένα κάρο άλλες μουφες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...