Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο που δε μπορώ να καταλάβω ειναι γιατι κλειδωσαν τα cut scenes στα 30 frames :-D

consoles rule, για αυτό,πάλι καλά που δεν κλείδωσαν και το gameplay στα 30...

Υπάρχουν πάντως εντολές που το ξεκλειδώνουν και στα cut scenes.

(Παίζει και έναν ρόλο ο συγχρονισμός δεν θέλουν να υπάρχει πάνω κάτω στα καρέ στα cut scene γιατί εκεί θα το καταλάβεις πάρα πολύ έντονα)

Δημοσ.

Πάντως εαν ξεκλειδώσεις το fps, στο multi εαν θυμάμαι καλά παίζει rubberbanding. Επίσης εαν ο client και ο σερβερ δεν τρέχουν κ οι συο την εντολή, δεν μπορείς να κουνηθεις.

Δημοσ.

1 dlc παρα πολυ καλο και μεγαλο,2 dlc μικρο και αδιαφορο,3 μικρο και αυτο αλλα πολυ επουσιωδες και λεει ξεκαθαρα οτι παει για  dragon age 4.

Δημοσ.

Το πρώτο για ποιο λές? Γιατί πήρα το δεύτερο και θα το ξεκινήσω μια από αυτές τις μέρες. Δλδ ποιο πού ήθελα να βρεθώ στα deeproads 

Δημοσ.

Jaws of Hakkon ειναι το 1,the Descent   ειναι το 2.Το 1 ειναι μεγαλο  και θελει αρκετο ψαξιμο επισης εχει και πολυ καλο εξοπλισμο αλλα και drops.

Δημοσ.

ε όχι και τόοοοσο μεγάλο, μια περιοχή ήταν. Αρκετό για την τιμή του νομίζω. Το decent δεν το έχω δει ακόμα, ούτε το τελευταίο. Θα περιμένω να πάνε σε sale ή κάτι. Έχω πήξει στα games :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά...Είχα πάρει αυτό το game τα Χριστούγεννα, και ο όλος χειρισμός, η οργάνωση του character leveling και το art style με ξενέρωσαν πολύ, εκ πρώτης όψεως, και το πέταξα στον κάδο πριν καν τελειώσω το tutorial... :fear:

Μου διαφεύγουν παράγοντες που θα με έκαναν να το εκτιμήσω περισσότερο, ενδεχομένως, αν είχα την υπομονή να ασχοληθώ; Χλωμό το βλέπω... :unsure:

Δημοσ.

Ετσι απο περιεργεια γιατι το αγορασες;Ειχες παιξει τα 2 προηγουμενα η απλα ακουγες οτι ειναι καλο παιχνιδι;

Δημοσ.

Το πήρα γιατί είχα ξεμείνει από RPG και ακούγονταν ότι είναι σύγχρονο και με πολύ content...

Ούτε το tutorial δεν είχα κουράγιο να βγάλω, έτσι όπως ήταν...

Δημοσ.

Ετσι απο περιεργεια γιατι το αγορασες;Ειχες παιξει τα 2 προηγουμενα η απλα ακουγες οτι ειναι καλο παιχνιδι;

Δεν έχει και πολύ σχέση με τα πρώτα δύο,έχει κάποια στοιχεία μεν αλλά μέχρι εκεί,το 1 π.χ. δεν μου άρεσε πολύ γιατί ήταν πολύ κουραστικό στης μάχες,το δυο ήταν μόνο πίου πίου το 3 μου άρεσε πάρα πολύ γιατί βρήκε μια ισορροπία μεταξύ των δυο,ναι ο όλος χειρισμός, η οργάνωση του character leveling και το art style είναι κάπως αλλά από την άλλη τριγυρνάς σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον και πλακώνεις ότι κινείται έχει και ωραία ιστορία και γενικά σε κρατάει.  

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το πήρα γιατί είχα ξεμείνει από RPG και ακούγονταν ότι είναι σύγχρονο και με πολύ content...

E, μετά το Witcher 3 ειδικά... ;)

Δημοσ.

lol 

Τοσο πολυ; :D

Οχι εγω το εχω τιμησει δεοντως, το trespasser θελω να πιασω που μου εχει απομεινει, αλλα μονο αφοτου τελειωσω με το W3..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...