fever25 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Απλά δώστου χρόνο. Εγώ τις πρώτες 15 ώρες ήθελα στην κυριολεξία να το κάνω unistall. Μωρέ δίκιο έχεις για το παιχνίδι... Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό. Εγώ το έβγαλα στις 70+ ώρες. Όμως ρε φίλε εάν είναι να σου σπάει τα νεύρα για δεκαπέντε ώρες, με τί ψυχή θα συνεχίσεις;
liakinen Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Πάντως και εγώ που δεν θυμάμαι τι είχα κάνει στο origin μια χαρά παίζω τώρα το game. Θα σου δώσω μια συμβουλή. Απλά δώστου χρόνο. Εγώ τις πρώτες 15 ώρες ήθελα στην κυριολεξία να το κάνω unistall. Τώρα ειλικρινά δεν μπορώ να ξεκολήσω μαζί του. Απλά είναι πανέμορφο game, πολύ καλή ιστορία αλλά περισσότερο ενδιαφέρων χαρακτήρες. Ιδίως αν τους εξερευνήσεις ο καθένας κάτι έχει να πει. Συν ότι έχει και 10 δράκους που μπορείς να πολεμήσεις Τώρα είδα το μήνυμα σου βρήκα ένα άρθρο του pcgamer νομίζω που αναλύει την κάθε επιλογή και μου ήρθαν όλα στο μυαλό. Δημιούργησα ακριβώς τον κόσμο μου, κάνω import στο inquisition, βάζω τα settings για την κάρτα μου στα video options, μπαίνω στο game γεμάτος χαρά (το origin είναι στα top 5 παιχνίδια μου και το 2 το έχω για game άνω του μέσου όρου), μένω έκπληκτος από τα πανέμορφα για το είδος γραφικά και μετά από 20 λεπτά (νόμιζα ότι κάνω κάτι λάθος) ήρθε το ΣΟΚ. Το παιχνίδι έχει άθλιο χειρισμό για k&m. Άκου εκεί να πρέπει με το wasd να πας πάνω στον εχθρό. Το έχω αφήσει για λίγες μέρες, θέλω και πρέπει να το παίξω (μέγας φαν της σειράς), αλλά gamepad δεν πιάνω στα χέρια μου.
Tobajara Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δυστυχώς θα πρέπει να συμβιβαστείς. Χειρισμός και κάμερα σε PC τουλάχιστον είναι εγκληματικά. Έχω γράψει λεπτομερώς στις πίσω σελίδες τη γνώμη μου, το θεωρώ καλό παιχνίδι και διασκεδαστικό, τόσο σα fan service όσο και σαν εμπειρία, αλλά υπερτιμημένο και κυρίως με κακή νοοτροπία σχεδιασμού. Σαν η Ubisoft να φτιάχνει RPG ένα πράμα. Αν έχεις όρεξη για διάβασμα ρίξε μια ματιά.
Alastor192 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 αν αγνοησεις τα αρκετα fetch quests που εχει και αφοσιωθεις στα υπολοιπα(main,side και companion quests) οπως και το να σκοτωσεις τους 10 δρακους το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο... οσον αφορα τα classes,πιστευω το rogue ειναι ισως το καλυτερο με διαφορα.Ενω ποτε δεν παιζω rogue σε rpg,ο μαγος μου φανηκε βαρετος μετα απο καποιο σημειο οπως και ο warrior
liakinen Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δυστυχώς θα πρέπει να συμβιβαστείς. Χειρισμός και κάμερα σε PC τουλάχιστον είναι εγκληματικά. Έχω γράψει λεπτομερώς στις πίσω σελίδες τη γνώμη μου, το θεωρώ καλό παιχνίδι και διασκεδαστικό, τόσο σα fan service όσο και σαν εμπειρία, αλλά υπερτιμημένο και κυρίως με κακή νοοτροπία σχεδιασμού. Σαν η Ubisoft να φτιάχνει RPG ένα πράμα. Αν έχεις όρεξη για διάβασμα ρίξε μια ματιά. Έχω διαβάσει εδώ και καιρό το αναλυτικό post σου. Είμαι μεγάλος φαν τόσο που αν και το 2 είχε πάρα πολλά αρνητικά, δεν γινόταν να μην το παίξω, άσε που το βρήκα και καλούτσικο. Αυτό με τον χειρισμό του 3 δεν ξέρω πως θα το ξεπεράσω. Θα το πιάσω ξανά σε λίγες μέρες, αλλά ένα παιχνίδι με 200+ ώρες (ναι τόσο θα μου πάρει αν λάβω υπόψη ότι 150 έγραψε το origins) και άθλιο χειρισμό δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το γουστάρω. Έχω και κόλλημα με τα gamepad (βγάζω σπυράκια μόνο που τα βλέπω).
chek2fire Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Και μένα ο χειρισμός δεν με έχει ενοχλήσει και τον βρίσκω μια χαρά και παίζω με gamepad. Πάντως στην αρχή και εγώ αυτό το σοκ είχα πάθει και γρήγορα το είχα κατατάξει στις ξεπέτες mmo σε single game mode αλλά ευτυχώς έκανα λάθος. Τελικά και το σύστημα μάχης του μου άρεσει αρκετά και σαν game το βρίσκω φοβερό. Απλά θέλει να το δώσεις χρόνο. Νομίζω κάνανε αδικαιολόγητα μεγάλη την αρχική περιοχή και αργεί το game να δείξει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Μετά από τις 30 ώρες μπορεί να είναι και παραπάνω από εκεί που έπαιζα με δύο warrior και δύο wizard πλέον παίζω τις περισσότερες φορές με δύο archer η όπως λέγονται στο game και δύο wizard. Μιλάμε αυτό το team θερίζει. Δεν πλησιάζει κανείς συν ότι είναι το καλύτερο σετάρισμα για να σκοτώνεις δράκους. Καμία φορά αν θέλω κάποιο tank βάζω στην ομάδα έναν γαιδούρι warrior αντί για τον archer. 2
NEKROMA Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 110 ωρες 22level το main story το εχω τερματιση ,και 3 δρακους εχω φητεψη μεχρι στιγμης με warrior , vivviene/ρευμα varrig με sera με τοξο/φωτιες ,ο cole μου φανηκε μουφα χαρακτηρας σε μια προστριβη εφυγε οπως και ο solas, το παιχνιδι για πλακα φτανει τις 170+ ωρες.. ενωιτε θα αγοραστει αυθεντικο,για το witcher3 θα δειξη μολις ξεκινησα
NEKROMA Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 τα πλην του παιχνιδιου ο χειρισμος μεγαλη φολα τα shards οπως ειπαν και οι προλαλισαντες,οχι μονο τα ψαχνεις αλλα ειναι και σε δυσκολα σημεια βραχους βουνα κτλπ, κανα γυμνο τιποτα,νυχτερινες πιστες αν θημαμε καλα 2-3 μονο ,τα ατραριουμ μερικα πολυ δυσκολα Πολύ δεν έχει αργήσει να πέσει η τιμή του? ειναι ακομη νωρις για αυτα που εχουν φτιαξη εχει ηχο κορυφη και γραφικα με στορυ καταπληκτικο, λογικα σε κανα 6μηνο θα πεσει σιγουρα
chek2fire Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Και εγώ με Viviene/cold, Sara/τοξότη/, Varic και εμένα σαν mage/ρευμα. Αν πάρω warrior στο team παίρνω την Cassandra. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Cassandra, Solas, Varus και τον Warrior Inquisitor μου. Μέχρι και στο dlc, με τράμπα Solas με τον μάγο που δεν θυμάμαι με τπτ το όνομά του. Με το που πάρεις class kit με warrior, όλα τα υπόλοιπα αλοιφή.
ebola75 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 καλησπέρα μια απορία, κατά την αγορά του από το πλαίσιο δεν βρήκα βιβλίο οδηγιών μέσα στο κουτί, τα καταργήσανε;
hurin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 καλησπέρα μια απορία, κατά την αγορά του από το πλαίσιο δεν βρήκα βιβλίο οδηγιών μέσα στο κουτί, τα καταργήσανε; Φίλε μου, πόσα χρόνια έχεις να αγοράσεις phyical έκδοση? 1
ebola75 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Φίλε μου, πόσα χρόνια έχεις να αγοράσεις phyical έκδοση? από ότι φαίνεται αρκετά!!!! 1
hurin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 από ότι φαίνεται αρκετά!!!! Πάνε τα μεγάλα χαρτινα κουτιά με τα μάνουαλ των 100+ σελίδων, τους υφασμάτινους χάρτες και τις φιγούρες ή τα νομίσματα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα