Whitefanged Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Να με συγχωρείται αν έχει αναφερθεί νωρίτερα. Υπάρχει κάποιο κόλπο με την κάμερα για να μην κουράζει? Παίζει να μην έχω ξαναματαδεί χειρότερη κάμερα σε παιχνίδι ever.
Tmark Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Να με συγχωρείται αν έχει αναφερθεί νωρίτερα. Υπάρχει κάποιο κόλπο με την κάμερα για να μην κουράζει? Παίζει να μην έχω ξαναματαδεί χειρότερη κάμερα σε παιχνίδι ever. Δεν έχεις παίξει Neverwinter Nights 2, για αυτό 1
az1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 καλησπερα παιδες,λεω να το τιμησω και εγω αλλα πρωτα κλασσικα θα το παρω απο το θειο να το δοκιμασω αν μου αρεσει και αν ναι θα το αγορασω και γνησιο γιατι δεν ειναι εποχη για λαθος αγορες..μια ερωτηση μονο,καπου ειχα διαβασει οτι εχει το παιχνιδι καποιο συστημα προστασιας και αν το παιξεις απο θειο καταστρεφει το σκληρο..ισχυει κατι τετοιο η να μην ανησυχω??
N3k21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 ...μια ερωτηση μονο,καπου ειχα διαβασει οτι εχει το παιχνιδι καποιο συστημα προστασιας και αν το παιξεις απο θειο καταστρεφει το σκληρο..ισχυει κατι τετοιο η να μην ανησυχω?? Ενσωματώνει το σύστημα προστασίας Denuvo, το οποίο σύμφωνα με κάποιους, ίσως και να κάνει ζημιά σε SSD λόγω των αυξημένων writes που κάνει όσο εκτελείται το DA:I. Ωστόσο, αφενός αυτοί οι ισχυρισμοί δεν έχουν αποδειχτεί, αφετέρου δεν αφορούν μόνο την όποια σπασμένη έκδοση, αλλά και τις αυθεντικές. Με λίγα λόγια: πάρε το game αυθεντικό γιατί τα σπάει. Αν δεν το κάνεις, κρίμα, ο σκληρός σου πάντως δεν πρόκειται να πάθει τίποτα. 1
fever25 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Με λίγα λόγια: πάρε το game αυθεντικό γιατί τα σπάει. Αν δεν το κάνεις, κρίμα. +1 Αυτό πάντως με τη "δοκιμή" από το θείο, ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω... Δηλαδή θα καταβάσεις μερικές δεκάδες giga, θα το εγκαταστήσεις, θα παίξεις, και ΑΝ σ αρέσει, θα το κάνεις unistall, θα το αγοράσεις, θα το Ξανακατεβάσεις κλπ... Οι περισσότεροι βέβαια σταματούν στο "θα παίξεις"... Ελάχιστοι είναι αυτοί που αφού το "δοκιμάσουν", θα στραφούν στην αγορά του... Και κάτι ακόμα: φαντάζει λογική η σκέψη ότι για την περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύουμε, δεν ενδείκνυνται λανθασμένες αγορές. Ωστόσο οι τιμές με την πάροδο του χρόνου, συνήθως πέφτουν! Περιμένουμε κάποια προσφορά και μέχρι τότε, ασχολούμαστε με παιχνίδια που είμαστε σίγουροι για την αξία τους... 9
N3k21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Αυτό πάντως με τη "δοκιμή" από το θείο, ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω... Δηλαδή θα καταβάσεις μερικές δεκάδες giga, θα το εγκαταστήσεις, θα παίξεις, και ΑΝ σ αρέσει, θα το κάνεις unistall, θα το αγοράσεις, θα το Ξανακατεβάσεις κλπ... Οι περισσότεροι βέβαια σταματούν στο "θα παίξεις"... Ελάχιστοι είναι αυτοί που αφού το "δοκιμάσουν", θα στραφούν στην αγορά του... Και κάτι ακόμα: φαντάζει λογική η σκέψη ότι για την περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύουμε, δεν ενδείκνυνται λανθασμένες αγορές. Ωστόσο οι τιμές με την πάροδο του χρόνου, συνήθως πέφτουν! Συμφωνώ απόλυτα. Πλέον μάλιστα μπορείς να καταλάβεις αρκετά για οποιοδήποτε παιγνίδι, αρκεί να χαζέψεις gameplay videos στο ΥΤ ή ακόμα και κάποιον που stream-άρει live. Όλα αυτά μάλιστα σε υψηλές αναλύσεις. Τι παραπάνω κερδίζεις δοκιμάζοντας τη σπασμένη κόπια; Περιμένουμε κάποια προσφορά και μέχρι τότε, ασχολούμαστε με παιχνίδια που είμαστε σίγουροι για την αξία τους... Αυτό ακριβώς. Εν προκειμένω, το DA:I αξίζει τα λεφτά του για το 99% όσων το αγόρασαν. Πόσο πιθανό είναι να συγκαταλέγεσαι στο υπόλοιπο 1%; Τα ζυγίζεις και προχωράς. 4
labrosviz Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ειναι κρίμα τέτοια παιχνίδια να μην τα αγοράζει κάποιος κυρίως γιατι το συγκεκριμενο θα στα βγάλει τα χρήματα και με το παραπάνω...100 ώρες θα γράψεις τουλάχιστον....εάν ασχοληθεί κάποιος και με το multiplayer άστο χάνεις τον λογαριασμό...ειναι παιχνιδαρα και τα 40 -50 ευρω που κάνει τα θεωρώ πολύ καλή τιμή....όσο το παίζεις και προχωράς νιώθεις ότι τα λεφτά που έδωσες ειναι λίγα..άποψη μου.... 2
DoYouNote Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ισχύει. Και η ιστορία τα σπάει. Απλά ξεκινάει με αργό ρυθμό. 1
chek2fire Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Τελικά νομίζω και εγώ το αδίκησα το game καθω όσο το προχωράω τόσο ποιο πολύ ενδιαφέρων γίνετε μπορώ να πω στα πρότυπα του πρώτου με φοβερό περιεχόμενο να διαβάζεις με τις ώρες για το lore του κόσμου του. Και νομίζω ότι η πρώτη περιοχή είναι η ποιο epic fail που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν και αδικεί το game. Φαντάζομαι πολλοί θα το παράτησαν από βαρεμάρα σε αυτή την περιοχή 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Βασικά, μπούκωσαν τα Hinterlands με τόσα sidequests που κλασσικά ο πωρωμένος "do it all", θα πάει να τα κάνει όλα εκεί και θα καεί (με την κακή έννοια). 2
chek2fire Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εδώ που τα λέμε το παιχνίδι έχει και μερικές χαζομάρες που δεν έπρεπε να υπήρχαν όπως αυτό με τα shards. Μιλάμε μεγάλη μλκ και δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο που το βάλανε. Συν και μερικά quest που είναι τελείως mmo.
labrosviz Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εδώ που τα λέμε το παιχνίδι έχει και μερικές χαζομάρες που δεν έπρεπε να υπήρχαν όπως αυτό με τα shards. Μιλάμε μεγάλη μλκ και δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο που το βάλανε. Συν και μερικά quest που είναι τελείως mmo. Έτσι έλεγα και εγώ για τα shards...προχώρησε παρακάτω και θα δεις που θα χρειαστούν...δεν θελω να στο πω για να μην στην χαλάσω...το παιχνιδι τα σπάει λέμε!! 1
liakinen Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ρε μάγκες να κάνω μια ερώτηση μιάς και το ξεκίνησα. Το keep αναγνώρισε τον warden και τον Hawke και κάποια achievements από τα δυο πρώτα παιχνίδια και αν κατάλαβα σωστά δεν αναγνωρίζει τις επιλογές σου αλλά επιλέγει αυτόματα έναν default κόσμο και με την "ταπετσαρία" μπορείς να τον διαμορφώσεις. Έχει όμως κάτι επιλογές πολύ λεπτομέρεια ρε παιδί μου που για το origin τουλάχιστον που να θυμάμαι τι σκατά είχα κάνει. Προσπάθησε κάποιος να τις κάνει, υπάρχουν κάποιες βασικές ή δεν αξίζει ο κόπος;
chek2fire Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Πάντως και εγώ που δεν θυμάμαι τι είχα κάνει στο origin μια χαρά παίζω τώρα το game. Θα σου δώσω μια συμβουλή. Απλά δώστου χρόνο. Εγώ τις πρώτες 15 ώρες ήθελα στην κυριολεξία να το κάνω unistall. Τώρα ειλικρινά δεν μπορώ να ξεκολήσω μαζί του. Απλά είναι πανέμορφο game, πολύ καλή ιστορία αλλά περισσότερο ενδιαφέρων χαρακτήρες. Ιδίως αν τους εξερευνήσεις ο καθένας κάτι έχει να πει. Συν ότι έχει και 10 δράκους που μπορείς να πολεμήσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα