Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το νέο DLC έχει μόνο μία περιοχή, ενδιαφέρουσα υπόθεση και ωραία γραφικά και ατμόσφαιρα και θα σου πάρει 10 ωρίτσες για να το εξαντλήσεις. Το κατά πόσον αξίζει έχει να κάνει με το πόσο σου αρέσει το παιχνίδι ή όχι. Και ναι είναι ακριβό κατά τη γνώμη μου αλλά το πήρα και μου άρεσε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μετα απο 90+ ωρες παιχνιδιου με 1 warrior 2 μαγους και varrig ειμαι ακομη στην περιοχη warden τεραστιο παιχνιδι 4πλασιο απο da2 απο θειο το εχω και κανενα κολημα με την 290 ολα στο τερμα

Σοβαρά τώρα... Ετσι πάει το game? Δλδ σαν mmo αλλά σε single player? Γιατί δεν λέω μια χαρα τα γραφικά πανέμορφος ο κόσμος αλλά μέχρι στιγμής που έχω κλέισει περίπου στο δεκάωρο δεν με έχει τραβήξει καθόλου ούτε με το story του ούτε με το gameplay του που μου θυμίζει ένα mmo καθαρό αλλά σε offline mode.

Σοβαρά τώρα... Ετσι πάει το game? Δλδ σαν mmo αλλά σε single player? Γιατί δεν λέω μια χαρα τα γραφικά πανέμορφος ο κόσμος αλλά μέχρι στιγμής που έχω κλέισει περίπου στο δεκάωρο δεν με έχει τραβήξει καθόλου ούτε με το story του ούτε με το gameplay του που μου θυμίζει ένα mmo καθαρό αλλά σε offline mode.

Η καταρα των open-world RPG. Ο λογος που παρατησα το Skyrim και 'αγαπησα' το WItcher 2. Μακαρι το 3 να μην κανει τα ιδια λαθη.

Το παιχνίδι έχει μια χαρά story και μια χαρά gameplay...απλώς οι πρώτες ώρες στην πρώτη περιοχή δεν λένε και πολλά...συνέχισε και θα δεις...και εγώ βαριόμουν στην αρχή αλλά μετα το ευχαριστήθηκα πολύ...

• Like 2

Να σου πω μόλις έφυγα από hinterland αφού πρώτα είχα κάνει όποιο αγγαρεία είχε βρει αυξάνοντας απίστευτα το ποσοστό βαρεμάρας. 

Το game δείχνει φοβερά ποιο ενδιαφέρων στις νέες περιοχές συν ότι προχωράει και το story και μπορείς να εξερευνήσεις και τους χαρακτήρες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...