Metaksas Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Παιδια τ νεο dlc τι λέει; Μονο νέα περιοχή έχει; Απο items; Σκέφτομαι να τ τιμησω απο τον μεξικανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Ποσο εχει στο μεχικο origin? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δεν κοιταξα ακομα αλλα σιγουρα πιο φθηνα... ρε παιδες σας βγαζει κανενα error για directx? μετα τον 349.88 της nvidia με εχει ρημαξει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Βγηκε πριν κατι ώρες νεος driver που φτιάχνει το θεμα σου, νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 10 δολλαρια το εχει ο μεξικανος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afantos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Το νέο DLC έχει μόνο μία περιοχή, ενδιαφέρουσα υπόθεση και ωραία γραφικά και ατμόσφαιρα και θα σου πάρει 10 ωρίτσες για να το εξαντλήσεις. Το κατά πόσον αξίζει έχει να κάνει με το πόσο σου αρέσει το παιχνίδι ή όχι. Και ναι είναι ακριβό κατά τη γνώμη μου αλλά το πήρα και μου άρεσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 μετα απο 90+ ωρες παιχνιδιου με 1 warrior 2 μαγους και varrig ειμαι ακομη στην περιοχη warden τεραστιο παιχνιδι 4πλασιο απο da2 απο θειο το εχω και κανενα κολημα με την 290 ολα στο τερμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Σοβαρά τώρα... Ετσι πάει το game? Δλδ σαν mmo αλλά σε single player? Γιατί δεν λέω μια χαρα τα γραφικά πανέμορφος ο κόσμος αλλά μέχρι στιγμής που έχω κλέισει περίπου στο δεκάωρο δεν με έχει τραβήξει καθόλου ούτε με το story του ούτε με το gameplay του που μου θυμίζει ένα mmo καθαρό αλλά σε offline mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Σοβαρά τώρα... Ετσι πάει το game? Δλδ σαν mmo αλλά σε single player? Γιατί δεν λέω μια χαρα τα γραφικά πανέμορφος ο κόσμος αλλά μέχρι στιγμής που έχω κλέισει περίπου στο δεκάωρο δεν με έχει τραβήξει καθόλου ούτε με το story του ούτε με το gameplay του που μου θυμίζει ένα mmo καθαρό αλλά σε offline mode. Η καταρα των open-world RPG. Ο λογος που παρατησα το Skyrim και 'αγαπησα' το WItcher 2. Μακαρι το 3 να μην κανει τα ιδια λαθη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labrosviz Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Σοβαρά τώρα... Ετσι πάει το game? Δλδ σαν mmo αλλά σε single player? Γιατί δεν λέω μια χαρα τα γραφικά πανέμορφος ο κόσμος αλλά μέχρι στιγμής που έχω κλέισει περίπου στο δεκάωρο δεν με έχει τραβήξει καθόλου ούτε με το story του ούτε με το gameplay του που μου θυμίζει ένα mmo καθαρό αλλά σε offline mode. Το παιχνίδι έχει μια χαρά story και μια χαρά gameplay...απλώς οι πρώτες ώρες στην πρώτη περιοχή δεν λένε και πολλά...συνέχισε και θα δεις...και εγώ βαριόμουν στην αρχή αλλά μετα το ευχαριστήθηκα πολύ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Να σου πω μόλις έφυγα από hinterland αφού πρώτα είχα κάνει όποιο αγγαρεία είχε βρει αυξάνοντας απίστευτα το ποσοστό βαρεμάρας. Το game δείχνει φοβερά ποιο ενδιαφέρων στις νέες περιοχές συν ότι προχωράει και το story και μπορείς να εξερευνήσεις και τους χαρακτήρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Αφού είναι PSA (Public Service Announcement) τουλάχιστον 5 φορές σε διαφορετικά sites: GET OUT OF THE HINTERLANDS !! Και δεν έχουν άδικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Γιαυτό είχα την υπομονή να μην το κάνω unistall γιατί και εδώ και σε διάφορα άλλα forum είχα διαβάσει αυτό για το hinterlands Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Καλά εδώ που τα λέμε είναι κάπως βαρετό,έως πολύ βαρετό. Στο σκαιριμ δεν ήταν έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Είναι βαρετό όντως γιατί το 'χω παρατήσει στις 40 ώρες. Θα το ξαναπιάσω κάααποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα