Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω είναι της άποψης οτι δεν έχουν κάνει καλή δουλεια στο optimization του παιχνιδιού. Μου crashάρι αρκετά συχνα απο DX, και γενικά για το επίπεδο των γραφικων που έχει θα έπρεπε να τρέχει άνετα και σε Dual-Core pc..πραγμά που δεν κάνει.

Ναι, πρέπει να πας μέσω origins για να ξεκινήσει. Μετά μπορεις να παίξεις και σε offline mode. (Αλλα αν το κάνεις, προσοχή με τα saves στο επόμενο playthrough, γιατι οταν παιζεις offline, τα saves δεν μένουν στο cloud)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το επίπεδο των γραφικών δεν έχει σχέση με τον επεξεργαστή,εκτός από εξαιρέσεις όπου τρέχει π.χ. physix ή κάτι παρόμοιο μέσου επεξεργαστή όπου μπορεί να επηρεαστεί.

Τρέχει σχετικά καλά και σε dual ,για το ότι δεν έπρεπε να τρέχει καθόλου τρέχει πάρα πολύ καλά θα έλεγα.

Το είχα και σε dual-core, και δεν αρχιζε καν. Μόνο οταν του έκανα το indection που είχαν βγάλει μπορουσα να μπω στο menu, και με τα χιλια ζόρια να φτιάξω χαρακτήρα.

΄Επαιζε για 2 δευτερολεπτα και μετά πάγωνε για άλλα 3... γιαυτο λεω οτι θα μπορουσαν να το είχαν κάνει να παιζει και σε πιο αδυναμα μηχανήματα. Εδειχνε οτι την είχε τη δυνατότητα.

Γιατι το Shadow of Mordor π.χ να τρέχει νεράκι σε dual core ενω το DAI να κολλάει?

Γενικά μου φαίνεται πολυ βαρυ, ενω δεν θα έπρεπε να είναι.

΄Επαιζε για 2 δευτερολεπτα και μετά πάγωνε για άλλα 3... γιαυτο λεω οτι θα μπορουσαν να το είχαν κάνει να παιζει και σε πιο αδυναμα μηχανήματα.

Πρέπει να κατεβάσεις την προτεραιότητα με την οποία τρέχει το παιχνίδι,εντελώς παράλογο μιας και δεν έπρεπε να έχει καμία επίδραση κάτι τέτοιο αλλά bioware είναι αυτή...

βίντεο

Παιδιά το παιχνίδι θέλει quad core CPU.

Minimum*:

• CPU: AMD quad core CPU @ 2.5 GHz; Intel quad core CPU @ 2.0 GHz
  • System RAM: 4 GB
  • Graphics Card: AMD Radeon HD 4870; NVIDIA GeForce 8800 GT
  • Graphics Memory: 512 MB
  • Hard Drive: 26 GB
  • DirectX: 10

Εγώ έχω έναν i7 920 και παίζει μια χαρά στο medium με μια φτηνή καρτούλα γραφικών (radeon 250). Όχι ότι δεν χάνει frames αλλά ΟΚ. Επίσης καλό είναι να το εγκαταστήσετε σε SSD δίσκο καθώς φορτώνει αρκετά συχνά και ακούγονται παράπονα ότι σε απλό σκληρό καθυστερεί. 

Λογικά εάν έχεις αυθεντικό, την τελευταία ;)

Διαφορετικά, βρίσκεις το exe και με δεξί κλικ, μπαίνεις properties και βλέπεις.

B)

Προς το παρον το εχω απο το θειο αλλα επειδη σκεφτομαι να το αγορασω τελικα θα μπορω να το εγκαταστησω χωρις να εχω προβλημα σε 2 διαφορετικα pc?

Συγγνώμη ρε παιδιά έκανα λάθος διατύπωση? Αν το πάρω αυθεντικό λέω και το βάλω στο σταθερό και στο laptop θα έχω πρόβλημα με το key? Έχω να αγοράσω παιχνίδι χρόνια

Όχι δεν θα έχεις προβλημα. Το κλείδι που θα πάρεις θα συνδεθεί με τον λογαριασμό σου στο origin. Σε όποιο μηχανημα μπεις με το λογαριασμό σου θα μπορείς να το κατεβάσεις και να παίξεις.

• Like 2

Πω πω ρε παιδια τι παιχνιδαρα εφταιξαν οι ανθρωποι ...το εχω ευχαριστηθεί πολυ...110 ωρες και συνεχίζω...μου αρεσε παρα πολυ η περιοχη  emerald graves... πρέπει να ειναι το ποιο όμορφο δάσος που έχω δει σε rpg...γενικά όλες οι περιοχές είναι πολυ όμορφες...αξιζε τα λεφτά που έδωσα για το παιχνίδι μέχρι την τελευταία δεκάρα...ευχομαι το mass effect 4 να ειναι εξίσου καλό...

Σε όποιο μηχανημα μπεις με το λογαριασμό σου θα μπορείς να το κατεβάσεις και να παίξεις.

= μόνο με ένα μηχάνημα θα μπορείς να συνδέεσαι και να παίζεις ανά πάσα στιγμή. 

• Like 1

Είχα παίξει το Dragon Age Origins+Awakening τα οποία μου άρεσαν πολύ. Το Dragon Age 2 δεν το έπαιξα γιατί δεν μου άρεσε η γραμμικότητα και το σύστημα μάχης...

Να ξεκινήσω το Inquisition ή υπάρχει σύνδεση της ιστορίας και θα έχω κενά επειδή δεν έπαιξα το 2;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...