Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω κλείσει σχεδόν δώδεκα ώρες εκεί...

αχαχα και εγω εφαγα κανα 10ωρο εκει την πρωτη φορα.Μετα εκανα dual wielding rogue :"D

Δημοσ.

Με τους τους καινούργιους drivers που έβγαλε η nvidia (10/02) επιτέλους σταμάτησαν τα dx errors που είχα!

Δημοσ.

Έχω γράψει 40ώρες περίπου στο multiplayer ήδη.

Δύο promote στον Arcane Warrior και ένα στον Reaver.

Όποιος γουστάρει γκρουπάκι, το όνομα μου στο Origin, είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιώ στο Insomnia (Seithan).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες σημερα βλεπω 30% εκπτωση στο origin μπορει καποιος να μου πει το τρικ για mexico σε pm?

edit: το βρηκα. 27 ευρα deluxe not bad!

Επεξ/σία από Metaksas
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κοντεύω 60 ώρες multiplayer. Εκτός από ένα παλικάρι που μου έκανε ΡΜ, δεν καταφέραμε να φτοιάξουμε γκρουπάκι να λιώνουμε τα dungeon παρέα :(

Η προσφορά ισχύει ακόμη όμως!

Δημοσ.

Εγω που ειμαι ακόμα με το 2ο patch, από τον θείο, δεν αντιμετωπισα κάποιο πρόβλημα εως τωρα. Ολα ρεουν ομαλα με σχεδόν ολα στο ultra

• Like 1
Δημοσ.

Το αγορασα και γω, αλλα να φανταστώ έχω δρόμο μέχρι να σας φτάσω :)

Παρ´ολα αυτα κάντε και μένα add: kimon_ma

Είναι το ίδιο ID σε steam/uplay.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι μια καινούρια περιοχή με πολύ ωραία χρώματα δεν έχει διαφορά στο gameplay. Εξερεύνησα ένα μικρό κομμάτι, ψάχνεις τα όπλα του πρώτου inquisitor που χάθηκε εκεί πριν 800 χρόνια, έχει ένα χωριό φιλικών ιθαγενών ενώ υπάρχουν και οι άγριοι καθώς και ένας δράκος (πληροφορίες από το trailer). Αν αξίζει μένει να το δούμε...

Δημοσ.

Παιδιά εσείς που το έχετε αγορασμένο το τρέχει καλά το pc πλέον? γιατί εγω με 4690k και gtx 970 που το κατέβασα μου φάνηκε χάλια optimized αλλά λογικά δεν είχε τα updates,την πάτησα είδη με το unity ετσι μερικα games που θελω να αγοράσω τα κατεβάζω να δω αν τρεχουν καλα πρώτα. Επίσης πρέπει να είμαι συνέχεια στο ιντερνετ οταν το ανοίγω?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Εγω με GTX970 δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα εκτος απο κατι κρασαρισματα που μου κανει καποιες φορες σπανια...γενικα το παιχνιδι νομίζω οτι ειναι σε καλο επιπεδο...εχει γινει πολυ καλη δουλεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...