Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελείωσα και εγώ. Ξεπέρασα και το προηγούμενο ρεκόρ μου από fallout, μου πήρε 80 ώρες.

Πολύ όμορφο παιχνίδι, ωραία και διαφορετικά περιβάλλοντα, γενικά πολύ καλό. Ανυπομονώ για το νέο mass effect.

Μια δυο γκρίνιες. Θα ήθελα ένα dragon age (ή κάποιο άλλο από παιχνίδι της bioware) , να μην υποδυεσαι τον "ηρωα", αλλά αν θες κάποιο καφρο όπως πχ συμβαίνει με τα fallout ή elder scrolls.

Και επίσης θα ήθελα περισσότερους npc σε χωριά μέσα στους χάρτες, οι οποίοι να σου δίνουν side quest και όχι να διαβάζεις γράμματα.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα.

Πραγματικά το παιχνίδι είναι φοβερό. Έχω παίξει γύρω στις 5 ώρες εως τώρα και έχω εκπλαγεί!!!!
Πρώτον, θέλω πρώτα να μου πείτε αν είναι ιδέα μου ότι μοιάζει με το Skyrim???
Δεύτερον κάποιες ερωτήσεις:
Το Influence τι ρόλο παίζει??? (σαν πράσινη μπάρα που είναι)
Τα Inquisition perks επίσης τι ρόλο παίζουνε και πως παίρνω κάποιο (έχω μηδέν αυτή την στιγμή)???
Επίσης ποια η διαφορά Power με level up??? Σίγουρα το Level Up είναι αυτό που θα σου δόσει τα ανάλογα skills και το ποιον εξοπλισμό πρέπει να φορέσεις. Γενικώς ξέρω το level Up απλά μου κάνει εντύπωση το power. Τι ρόλο βαράει?

Ευχαριστώ και συγνώμη αν οι ερωτήσεις μου ακούγονται χαζές!

Δημοσ.

Tο Influence το κερδίζεις κάνοντας quest και κλείνοντας rifts και σε κάθε lvl up του σου δίνει ένα Inquisition perk. Τα perks αυτά τα βρίσκεις στο war table και ποικίλουν από bonus για την μάχη , καλύτερες τιμές σε merchants , περισσότερο χώρο στο inventory κτλ. Είναι σαν ένα επιπλέον Skill tree.

To power το χρησιμοποιείς αποκλειστικά στο war table για να ανοίγεις αποστολές , ακομή και αυτές του main story θέλουν power και να ξεκλιδώνεις νέες περιοχές.

Ελπίζω να σε κατατόπισα.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για Multiplayer? Στείλτε μου PM εάν δεν θέλεται public στο φόρουμ.

Δεν πήρα κανένα μύνημα. Μα κανείς δεν παίζει το MP?

Δημοσ.

Δυστηχως εχω εξεταστικη αυτην και την επομενη βδομαδα οποτε δεν μπορω.μολις τελειωσω ομως θα σου στειλω μυνημα

Δημοσ.

διαβάζω ότι σε γενικές γραμμές είναι καλό (+- αλλά θετικό πρόσημο)...αξίζει τα 50 (η 60 ) ευρά στο origin γιατί μου φαίνονται τραγικά πολλά? Εχει υπόψην κανείς κάτι καλύτερο ? (εκτός από την δανειστική )

Δημοσ.

Παρτο απο kinguin... Βγαίνει γύρω στα 40 ευρω....για εμένα αξίζει γιατι θα σου χαρίσει πολλές ώρες διασκέδαση...ειναι τεράστιο το παιχνίδι δεν πρόκειται να λυπηθείς τα λεφτά σου...άποψη μου πάντα...

Δημοσ.

διαβάζω ότι σε γενικές γραμμές είναι καλό (+- αλλά θετικό πρόσημο)...αξίζει τα 50 (η 60 ) ευρά στο origin γιατί μου φαίνονται τραγικά πολλά? Εχει υπόψην κανείς κάτι καλύτερο ? (εκτός από την δανειστική )

Αν πρέπει να αναρωτηθείς για ενα παιχνίδι αν αξίζει τη launch price του τότε δεν αξίζει. Περίμενε τις εκπτώσεις.

Αν ήθελες να το παίξεις τόσο πολύ ή ήσουν σίγουρος, θα τα έδινες με σιγουριά. Μεταξύ του να τα κλαις ή να σου λείψουν και του να περιμένεις, διάλεξε το δεύτερο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Wazzaa, μην ξεχάσεις να φύγεις από τα Hinterlands. Δεν κάνω πλάκα. :)

Έχουν χώσει τόσα πράγματα εκεί μέσα που αρκετός κόσμος δεν φεύγει και βαριέται.

• Like 1
Δημοσ.

Wazzaa, μην ξεχάσεις να φύγεις από τα Hinterlands. Δεν κάνω πλάκα. :)

Έχουν χώσει τόσα πράγματα εκεί μέσα που αρκετός κόσμος δεν φεύγει και βαριέται.

Εγώ έχω κλείσει σχεδόν δώδεκα ώρες εκεί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...