.Animus. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να ρωτήσω σε πιο φάκελο του παιχνιδιού αποθηκεύονται τα saves του game καθώς το έπαιζα τώρα στις διακοπές που κατέβηκα στους δικούς μου και τώρα που πάω πίσω στο Ηράκλειο για την σχολή θέλω να πάρω τα saves μαζί γιατί βαριέμαι το ίδιο story της αρχής ξανά. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Λογικα στο Documents\BioWare\Dragon Age Inquisition\Save 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.Animus. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Thanks man!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μια φιλη μολις μου ειπε : 'hissing wastes is sucking the will to play from me completely lol' Ποσο αληθεια ειναι...τα παρα πολλα side-quests κουραζουν καπως σε σχεση με το main story που δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 hissing wastes ηθελε ενα autorun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Big Boss Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλά πόσο OP είναι ο tempest rogue? level 20 δράκος που δεν μπορούσα να νικήσω με τίποτα με το 2h warrior μου έπεσε μέσα σε δευτερόλεπτα στο nightmare.... Είναι αστείο το πόση ζημιά κάνει το thousand cuts. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μόλις πήγα και εγώ tempest και το ψάχνω ακόμα. Παντως αν με εντυπωσιασε κατι ειναι το ποση λεπτομερια εχουν τα τοπια, μερικες εικονες: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FrankyGR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα και από εμένα, καινούργιος στο άθλημα..... Το έχω και στο PS4 (deluxe edition) και από το θείο στο PC. Πιστεύω όπως λένε και οι προηγούμενοι ότι έχει φτιαχτεί για consoles. Είναι τρομερό στο PS4 πολύ καλύτερο από το PC. Επεδή μου γεμίζει το invenotry, τα valuables που βρίσκω τι να κάνω να τα πουλήσω ή θα τα χρειαστώ πιο μετά ? Είμαι στην αρχή ακόμα. Ξέρει κανείς από που μπορώ να να δω πόσες ώρες έχω παίξει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Καλύτερο από το PC δύσκολα (αν έχεις σύστημα να το τρέξει maxed). Εγώ με Dualshock 4 το παίζω στο PC και είναι μια χαρά. Πάντως μια απορία έχω ρε παιδί μου... ΤΟΣΑ τοπια φτιάξανε με τόσες λεπτομέρειες, λίγες παραπάνω πανοπλίες ΔΕΝ μπορούσαν να φτιάξουν;;; Δηλαδή έλεος, βρίσκω καινούργιο armor και είναι ακριβως το ίδιο με αυτό που είχα με αλλα χρώματα ... Μεγάλο φάουλ για εμενα προσωπικά και υπερβολικά αστείο δεδομένου ότι σαν content το παιχνίδι είναι αχανές, κάνει πολύ μπαμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 hissing wastes ηθελε ενα autorun Πατάς το G και έχεις autorun. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nocturne Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Χαιρετώ. Μπορεί να μου πεί κάποιος πώς μπορούν να γεμίσουν και οι τρείς μπάρες στο mark of the rift για την ώρα μόνο μια είναι γεμάτη και δεν συνεχίζει στις άλλες δύο???. Ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Πρεπει να παρεις τα αντιστοιχα Inquisition Perks απο το War table , ειναι στην κατηγορια Forces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Παιδες,με i7 2630qm και 6990m πιανω καμια 30fps τουλάχιστον σε 1080p medium settings η πρεπει να περιμένω να παρω νεο pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ισως medium και μερικα high.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Τι έγινε ρε παιδιά, έσπασε, εξαφανίστηκε, στο μεσοδιάστημα χτύπησε ο σκληρός και τώρα που το θέλω, δεν το βρίσκω πουθενα. Όποιος κατάλαβε και ξέρει pm παρακαλώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα