Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οταν τελειώσει το main quest σου επιτρεπει να ξαναγυρίσεις στο παιχνίδι;

Ναι αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μπορείς πλέον να μιλήσεις στους companion σου αν έχεις τελειώσει το main quest. Οπότε  αν σ'ενδιαφέρουν τα quest τους , φρόντισε να τα κάνεις πριν. Ίσως επηρεάζει και άλλα quest πέραν των companion δε ξέρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδες, μπορει να μου εξηγησει καποιος, οταν κανω travel σε μια περιοχη το game πεφτει κατω απο 30 fps για καποιο χρονικο διαστημα (1-2 λεπτα) και μετα στρωνει. Τι παιζει / φταιει? Υπαρχει καμια λυση?

Ρε παιδες, μπορει να μου εξηγησει καποιος, οταν κανω travel σε μια περιοχη το game πεφτει κατω απο 30 fps για καποιο χρονικο διαστημα (1-2 λεπτα) και μετα στρωνει. Τι παιζει / φταιει? Υπαρχει καμια λυση?

Για δώσε τα specs του PC σου.

Δεν νομιζω να φταινε τα specs, αφου οπως ειπα μετα απο 1-2 λεπτα βαραει 60αρια.

Phenom II x4 965, 7870, 8 giga ram

τα ιδια εχω εκτος απο ram 4gb και παιζει ρολοι

τα save από τα προηγούμενα χρειάζονται στο παιχνίδι; όπως στο 2, αξίζει να επεξεργαστεί κάποιος την ιστορία μέσα από το dragon age keep;.
και για το τέλος, αν γνωρίζεται στις <<ειδικες>> εκδόσεις του παιχνιδιού, ελπίζω να έγινα αντιληπτός σε ποίες εκδόσεις αναφέρομαι, μπορούμε συνδεθούμε στο dragon age keep μέσα από το παιχνίδι;

ευχαριστώ

χαιρετώ!  υπάρχει μήπως τρόπος  να κάνεις επαναδιαλογή των skills σου  ???  έχω ενα 17lvl rogue και κάποια skills θα  ηθελα να τα αφαιρέσω  και να βάλω  κάποια άλλα στην θέση  τους...

Ευχαριστώ πολύ

χαιρετώ!  υπάρχει μήπως τρόπος  να κάνεις επαναδιαλογή των skills σου  ???  έχω ενα 17lvl rogue και κάποια skills θα  ηθελα να τα αφαιρέσω  και να βάλω  κάποια άλλα στην θέση  τους...

Ευχαριστώ πολύ

Ναι μπορείς , έχει ένα Amulet of renewal έτσι λέγεται αν θυμάμαι που μπορείς να το βρεις στο Haven και Skyhold δίπλα στους πάγκους για crafting.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όσες φορές θέλεις και να κάνεις δοκιμές ώστε να βρεις τη σε βολεύει .

Το πρώτο είναι δωρεάν , τα υπόλοιπα όμως κοστίζουν λεφτά 311gold το καθένα .

Συγκεκριμένα στο Skyhold βρίσκεται στο δωμάτιο Undercroft και είναι το amulet "The Tactician's Renewal" ,το αγοράζεις από το shop (merchant) που έχει μέσα και στοιχίζει 1 gold η πρώτη φορά και 345 οι επόμενες.

Στο Haven βρίσκεται δίπλα στον blacksmith.

Μην ξεχάσεις μετά το reset να βάλεις πάλι το amulet που φόραγε ο χαρακτήρα σου.

Diver_Gr  και Tecton ευχαριστώ πολύ. Ένα τελευταίο που θέλω να ρωτήσω έχω ένα Rogue 16 lvl και ακόμα στα abilities δεν έχω πάρει specialization όπως έχει πάρει η υπόλοιπη ομάδα μου  είναι  αργότερα  η  έχω παραλείψει κατι??????

Diver_Gr  και Tecton ευχαριστώ πολύ. Ένα τελευταίο που θέλω να ρωτήσω έχω ένα Rogue 16 lvl και ακόμα στα abilities δεν έχω πάρει specialization όπως έχει πάρει η υπόλοιπη ομάδα μου  είναι  αργότερα  η  έχω παραλείψει κατι??????

Στο skyhold απεναντι απο το σταβλο θα πρεπει να εχουν εμφανιστει 3 trainers. Διαλεγεις μια απο τις  3 ειδικοτηετς, κανεις το quesτ και παιρνεις το specialization

Θα πρέπει πρώτα να έχεις κάνει μία αποστολή στο War Room "Specializations for the Inquisitor".
Μόλις τελειώσει θα εμφανιστούν 3 trainers με quest.Διάλεξε με προσοχή ποιο specialization σε ενδιαφέρει γιατί μετά δεν μπορείς να το αλλάξεις.

Για να τους βρεις εύκολα άνοιξε το journal και κάνε active το quest "Specializations for the Inquisitor" και τσουπ θα τους δεις στον χάρτη σου.

Μετά από 150 ώρες έχω τερματίσει το main story, έχω να τελειώσω κάποια collectibles και να σφάξω κάποιους δράκους (η μάχη με τον 23 lvl δράκο και high level Imshael στο Emprise du Leon είναι ΠΟΛΥ καλές φάσεις) και η γνώμη μου για το παιχνίδι απλά έχει επιβεβαιωθεί σε σχέση με όσα έγραφα 10 σελίδες πριν.

Δηλώνω απογοητευένος από τις side missions και τον τρόπο που είναι στημένες. Είναι τραγικό σε πολλές αποστολές να μην υπάρχει ούτε ένας διάλογος και να κάθεσαι να διαβάζεις ανούσια codex entries. Η ευρηματικότητά τους είναι μηδενική (πιο generic πεθαίνεις για την ακρίβεια) και γενικά μια κατάσταση αντάξια σε dungeon crawling 20ετίας.

Μάχη τα είπα και πριν, όπως και το character building σε ελάχιστα διαφέρει από το 2, απλά λόγω των πιο δουλεμένων specializations υπάρχει λίγο μεγαλύτερη ευελιξία και καλύτερη ροή.

Το handholding και ο χειρισμός/ κάμερα είναι, προσωπικά, καταπέλτης. Το δεύτερο δείχνει αδιαφορία από EA/ bioware και πως μπήκε απλά για να μη γκρινιάζουμε, καθώς οι μηχανισμοί του δεν είναι ενταγμένοι οργανικά στο gameplay. Αν είναι δυνατόν να μην παίρνει εντολές, να υπάρχουν προβλήματα με το interaction, να μη μπορείς να κάνεις queue commands, να πρέπει να κινείς την κάμερα με τα βελάκια...Το πρώτο είναι σημαδι των καιρών, απλά πρέπει να βγάλει 100% το παιχνίδι και ο τελευταίος casual για να μην κράξει στο metacritic και ας είναι το Assassins Creed το τελευταίο RPG που έπαιξε (μην πω το BF 4).

Όταν το έχεις κάνει ΤΟΣΟ σωστά με το Origins, με ευρύτατη αποδοχή, και είσαι ο πρώτος που έχεις διδάξει πώς γίνεται ακόμα και χωρίς ισομετρική κάμερα, με το Knights of the Old Republic, ΓΙΑΤΙ να το γυρίσεις έτσι?

Σενάριο πολύ καλό, και κυρίως οδηγεί σε γηπεδικές αντιδράσεις πολλέςφορές με σωστή σκηνοθεσία, καλά Plot twists, επικές φάσεις κλπ. Γενικά ό,τι έχει να κάνει με το main quest από πλευράς gameplay και σεναρίου είναι υψηλού επιπέδου και πάρα πολύ ευχάριστο, ενώ ο χορός το Orlais αν δεν είχε το μηχανιστικό "πάτα όλη την ώρα το V" και σου άφηνε περιθώρια να μιλήσεις, να ψάξεις μόνος σου, να ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ #@$%%@ DIALOGUE TREE ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗ ΓΡΑΜΜΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΦΑΡΦΑΡΦΑΡΦ *γκασπ* αααααχχχχ ναι, αλλά και έτσι το διασκέδασα πολύ.

Ένα στοιχείο όχι μόνο με απεριόριστες αλλά και αυτονόητες επεκτάσεις, το War Table, έμεινε στα επίπεδα ενός διασκεδαστικού gimmick. Τεράστιο κρίμα. Έβλεπα άνετα τον εαυτό μου να χάνει άπειρες ώρες κάνοντας μόνο αυτό, και ακόμα και τώρα το έλιωσα και το καταχάρηκα, αλλά με αρκετή αυθυποβολή. Αν είναι δυνατό να έχεις χώσει τη μύτη σου παντού στο Thedas και να μην το βλέπεις ΠΟΥΘΕΝΑ στο παιχνίδι. Μπήκε απλά για να μπει, και ας μην μπερδέψουμε τον κόσμο.

Χαρακτήρες, αν σκεφτούμε πως οι τελευταίοι εξαιρετικοί χαρακτήρες που έγραψε η Bioware ήταν στο Mass Effect 2 και από τότε είδαμε τον τραγέλαφο του DA 2 και...το James Vega, βγάζω το καπέλο μου και για τη δουλειά που έριξαν και για το τελικό αποτέλεσμα. Δε μετάνιωσα ούτε δευτερόλεπτο για το χρόνο που πέρασαν στο party μου και τους μίλησα, δέθηκα αρκετά μαζί τους και μου άρεσε πολύ το ποιά κομμάτια του κόσμου αντιπροσώπευαν. Δε μου άρεσε η αμερικανιά του Iron Bull αλλά ήταν πανάξια στο party μου. Γενικά ίσως το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού.

Αφηγηματική ροή εκ των πραγμάτων σπαστή λόγω open world (πήγα Exalted Plains αφού είχα τελειώσει το χορό του Orlais κάνοντάς τα λίγο μαντάρα αλλά δε θα πήγαινα με τον καραβανά έτσι κι αλλιώς), ωραίο το στήσιμο στα Arbor Wilds, η τελική εμφάνιση του κακούλη μου φάνηκε λίγο ό,τι να'ναι ("δηλαδή εσύ μόνος σου τι ήρθες να κάνεις?") και θα ήθελα και περισσότερες εξηγήσεις για το Solas και το τι ακριβώς ήταν το Red Lyrium, αλλά γενικά δεν έχω παράπονα. Σα σενάριο κατάληξης ήταν πολύ καλύτερο από το "δένουμε ό,τι αφηγηματική ουρά υπάρχει από το 1 - 2" του Mass Effect, ήταν αυτόνομο αλλά και ένωσε πολύ καλά τις διάφορες ιστορίες, και έχει ωραία εξέλιξη του κόσμου του παιχνιδιού.

Αρκετά Bugs και δυστυχώς quest bugs. Το μωσαϊκό των Hinterlands δε συμπληρώνεται, μου bugαρε το quest της Sera, χαρακτήρες που δε φόρτωναν, γίγαντες που χοροπηδάνε και τρώνε damage, ενώ είχα διαλέξει τη Leliana για ξέρετε-τι μου έβγαλε τη Vivienne γιατί έτσι, γενικά μια κατάσταση ενοχλητική αλλά τουλάχιστον δεν καταστρέφει το παιχνίδι.

Γενικό φτύσιμο του Origins και σαν κληρονομιά και σαν ιστορία. Δε γίνεται να σου εμφανίζει σαν NPC με διαλόγους και συνοδό σε εκτεταμένο τμήμα του main quest τη Hawke και το Warden σου από το 1 να τον εμφανίζει μόνο σε ένα προαιρετικό γράμμα - codex entry. Όσο και να προσπαθεί η ΕΑ να μας κάνει να το ξεχάσουμε ΔΕΝ το ξεχνάμε, και πάντα θα θυμόμαστε το 2 για την αηδία που ήταν.

Αυτά. Πολύ ευχάριστο αλλά όχι για ιδιαίτερες απαιτήσεις, και σαν RPG ιδιαίτερα συντηρητικό και φοβισμένο. Έχω παίξει indie τίτλους με περισσότερο θάρρος.

• Like 5

• Moderators

Συμφωνώ με Origins (αν και εμένα προσωπικά με κούραζε από ένα σημείο και μετά η μάχη του, π.χ. ήταν σωστό που στα DA2/Inquisition τα 2-handed έχουν by default cone of attack) και KOTOR (πιο χαλαρά εκεί και ωραίο το queue) και ιδιαίτερα με το V spam (τι στο διάολο, sonar power, νυχτερίδα είμαι; :P).

War Table κι εγώ θα ήθελα να έβλεπα παραπάνω πράγματα, έστω mini-cutscenes ρε παιδί μου, όπως π.χ. όταν πάει ο Sebastian στο Kirkwall και διαλέγεις αν θα τον υποστηρίξεις ή την Aveline ή θα μείνεις αμέτοχος (αν θυμάμαι καλά την 3η επιλογή) και θα ήθελα να τους έβλεπα, μιας και τους είχαμε στο DA2.

Για το "ξέρετε τι",

εγώ διάλεξα την Cassandra και είχα αποστολή στο War Table για να την support-άρω. Σου έγινε αντίστοιχο; Άσε που όπως έγραψα πιο πριν, πού να ξέρω ότι λόγω μιας λάθος αρχικής επιλογής διαλόγου, η Leliana θα γινόταν "θα γαμήσω τα πάντα, γιατί πρέπει", πάει η γλυκούλα μου, next playthrough θα προσέξω. :P

Το 2 δεν ήταν αηδία σαν στόρυ (αν και ήταν filler σε κάποια πράγματα), αν και το να βλέπω για 500η φορά τους ίδιους χάρτες, με είχε κουράσει πιο πολύ από την μάχη του Origins.

Μου άρεσε ο Hawke και χάρηκα όταν τον είδα στο Inquisition αλλά δεν ξέρω αν έγινε η φάση με το Keep (εξήγησαν πουθενά γιατί το έβαλαν; ) για τον ίδιο λόγω με του Mass Effect 3 character creation, κοινώς:

Hairstyles, Κλπ ενώ ήταν τα ίδια σε ME1 και 2, στο 3 ήταν αλλαγμένα και πολύς κόσμος τρόμαξε από τους imported custom Shepard τους. Το ίδιο παίζει και εδώ, μιας και ο default Hawke έμοιαζε σαν πιο emo version του default Hawke του 2. 

Και αντί να μας αφήσουν να φέρουμε save από το 2 να έχουμε τα πάντα έτοιμα, φτου και διάλεγε πάλι (και ξεχάστηκα με την Bethany και την είχα βάλει Warden ενώ δεν την είχα έτσι στο παιχνίδι) μία-μία τις επιλογές.

Eϊμαι σίγουρος ότι θα ήταν καλύτερα με save, αλλά αν εμφανιζόταν ο Warden μου θα ήταν...αγνώριστος.

Από την μία χαίρομαι που είδαμε περισσότερο Cassandra, Varric και cameo του Hawke και από το Origins άλλωστε, μόνο Leliana και Morrigan (μισοcameo) είδα, αλλά ανάλογα τις επιλογές, μπορούσε να εμφανιστεί και Loghain ή Alistaire για cameo. Είχε πλακίτσα επίσης το σκηνικό με

τον γιο της Morrigan και την Flemeth.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...