seithan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Το θεμα με το outleveling είναι μεγάλη πατάτα. Γιατί να μην κάνει scale ανάλογα με το τρεχων lvl σου, δεν το καταλαβαίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Το Origins δεν το έφτασε σαφώς σαν παιχνίδι αλλά είναι ένα πολύ καλό restart από την πλευρά της Bioware, να συνεχίσει έτσι και με περισσότερο main quest story θα ήταν καλό Αυτο... Αυτο ακριβώς.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Οδηγιες πως να βαλουμε sweet fx εχει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Κατέβασε αυτο το φακελο http://www.insomnia.gr/topic/530625-sweetfx-how-to-oδηγός-εγκατάστασης/?p=53627200και τα αρχεια που εχει μεσα καντα copy paste στο μερος που εχεις το exe του DAI. Μετα κατεβασε απο εδω το preset του DaI http://sfx.thelazy.net/games/preset/2564/ το ανοιγεις και κανεις οτι γραφει μεσα copy paste στο αρχειο SweetFx_settings που εβαλες πριν απο λιγο στο φακελο του DaI. Διαγραφεις δλδ οτι εχει μεσα το SweetFx_settings και κανεις copy paste οτι ειχε μεσα το preset που κατεβασες. Ανοιγεις κανονικα το game τωρα, και να βλεπεις τις διαφορες με πριν πατας το κουμπί Insert. Αμα δεν σου ανοιγει το game, πας ιδιότητες παιχνιδιού και κανεις απενεργοποιεις το origin overlay. Enjoy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Wow, that was fast. Να φανταστω δηλαδη οτι το βαζω στον κεντρικο φακελο του dai? A ok δουλεψε. Σε ευχαρiστω φιλος, ωραια φαση xD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Στο άκυρο μετα απο ωρες παιχνιδιού μου πετάει μυνημα για χαμηλή μνήμη και error στον direct x. 6 gb ram έχω. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Για δες εδω μπας και.. http://segmentnext.com/2014/11/18/dragon-age-inquisition-errors-crashes-pc-controls-directx-stuttering-freezes-save-fixes/ Επίσης κανε install το Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Στο άκυρο μετα απο ωρες παιχνιδιού μου πετάει μυνημα για χαμηλή μνήμη και error στον direct x. 6 gb ram έχω. Sent from my iPhone using Insomnia Μου το βγαλε και μενα προσφατα, αλλα ειχα να κλεισω το PC 1 μηνα, με ενα restart εφτιαξε. Δεν ξερω αν εχει καποια σχεση βεβαια με το θεμα σου, εγω εχω 8gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 αλλα ειχα να κλεισω το PC 1 μηνα Πως γενεν αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Πως γενεν αυτο Με τον παραδοσιακο τροπο, δεν το εκλεινα XD Βαλε και οτι χρησιμοποιω opera, που φανταζομαι εχει θεμα με τη ram, ανοιξε κλεισε 800tab, καποια στιγμη μπουκωνε η μνημη. Εΐχα τα παντα κλειστα και ετρωγε 6giga!X! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris206 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει κάποιος τρόπος να το παίξω με το origin offline; Εχω προσπαθήσει τα παντα αλλά σε κάθε reset χωρις internet at startup μου βγάζει ''windows cannot find updatetool.exe'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το περνάω σε SSD γιατί έφτασα σε επίπεδο να σκέφτομαι άμα θα παίξω ή όχι λόγο του loading time. Πρέπει να κάνουν κάτι για αυτό με την Frostbyte γιατί δεν παλεύεται. Καλο στο Battlefield που μπαίνεις σε μια πιστα παίζεις 20 λεπτά και μετά περιμένεις αλλα στο Inquisition κάθε φορα που πάω στο Skyhold με πιάνουν τα νεύρα. Edit: Άλλο παιχνίδι τελείως σε SSD. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από Spartan117 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diver_Gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μολις το τέλειωσα!110 ωρές και lvl 24.Το παιχνίδι ειναι φοβερό και ακόμα πιο γαμάτο το Lore του κόσμου! Το σύστημα μάχης δεν ειναι τόσο τακτικό όπως τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς και παίζει περισσότερο ως action.Με εξαιρέση μερικές μάχες δεν μου χρειάστηκε στο 95% του παιχνιδιού να κάνω παύση και να δίνω εντολές. Το σενάριο του πολύ καλό και έχει πολλές αναφορές στα γεγονότα των 2 προηγουμένων παιχνιδιών πράγμα που σου δίνει την αίσθηση πως εισαι σε ενα κοσμο που εξελισεται! Με το inquisition η Bioware βρίσκεται σίγουρα στο σωστό δρόμο!το μόνο "κακο "ειναι πως το τέλος ανάβει φωτιά και αφήνει τουλάχιστον όσους άχοληθηκαν και γνωρίζουν το lore με το στόμα ανοικτό! Αποστολή από το MB860 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Οταν τελειώσει το main quest σου επιτρεπει να ξαναγυρίσεις στο παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Ε ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα