kirileman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Επειδή το γύρισα στο witcher 2, οι χαοτικές διαφορές στο χειρισμό, στα γραφικά και στο UI σχεδόν μου απαγορεύουν να σκεφτώ να συνεχίσω το DA. Ο πιο καθοριστικός παράγοντας είναι ο χειρισμός, μια και το DA με αναγκάζει να χρησιμοποιώ controller, αφού με keyboard+mouse είναι εντελώς unplayble, σε αντίθεση με το witcher. Επίσης, είναι λίγο θλιβερό το "πισωγύρισμα" στον οπτκό τομέα. Αυτά τα δυο υποβαθμίζουν καθοριστικά τη συνολική εμπειρία. Κρίμα. 1
fixxxer29 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εντελώς Unplayable? Υπερβολή μεγάλη. Έχει παραξενίες σίγουρα αλλά είπαμε. Στα γραφικά καλύτερο το Witcher 2? Ε όχι...
qsis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ποιο το πρόβλημα να χρησιμοποιείς χειριστήριο εφόσον υπάρχει;
WizNick Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πισωγυρισμα στον οπτικο τομεα? Ε τι? Σιγουρα παιζεις το σωστο παιχνιδι?
3DJIN Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 τα γραφικα ειναι αψογα.Ειναι ο μονος τομεας που το dai διαπρεπει. 1
Spartan117 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Κακά τα ψέματα πάντως το TW2 ακόμα και για τα σημερινά στάνταρ είναι αρκετά όμορφο και επίσης έχει Day/Night cycle που το Inquisition δεν έχει. Εκεί που το χάνει το παιχνίδι είναι στα animation λόγο του ότι βγήκε το 11. Επίσης το Inquisition είναι αρκετά μεγαλύτερο σε content καθαρά από το TW2. Αλλα προσωπικά πιστεύω ότι το TW2 έχει καλύτερους χαρακτήρες και πιο ώριμο story.
kirileman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πισωγυρισμα στον οπτικο τομεα? Ε τι? Σιγουρα παιζεις το σωστο παιχνιδι? Σίγουρα, είναι λίγο καρτουνίστικα, απλοϊκά, δέντρα, χαρακτήρες, έδαφος, τα πάντα. Ποιο το πρόβλημα να χρησιμοποιείς χειριστήριο εφόσον υπάρχει; Αν ήθελα να παίζω με controller, θα αγόραζα κονσόλα. Δε με βολεύει. 1
Prospector8 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δεν νομίζω παντως οτι μιλαμε για παρόμοια παιχνίδια.. Δηλαδή το Witcher θεωρείται οτι ειναι HacknSlash Rpg, ενω το DaI πιο Pure/Action Rpg. Anyway, σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε οτι τo W2 εχει καλύτερα γραφικά, χωρίς να σημαίνει οτι δεν εχει παρα πολυ ωραια.. Ειδικα το DaI, την προσοχή ολοι σας εδω, αμα βάλετε SweetFx του K-put θα απορείτε πως παίζατε με την θολουρα τοσο καιρό
Spartan117 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δεν χρειάζεται SweetFX απλά κατεβάστε το Post Process ΑΑ στο low ή off και τέρμα η θολούρα, τα ίδια είναι και το Battlefield 3/4, same engine. 1
Prospector8 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ε ενταξει δεν κανει μονο αυτο,μπαινουν και σωστα χρωματα οπως και τα παντα να φαινονται πιο καθαρα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Το SweetFX του K-Putt το κάνει άλλο παιχνίδι τελείως, ειδικά οι υφές είναι απίστευτες.
Grey Warden Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Εγώ το Witcher 2 το έπαιζα με χειριστήριο xbox 360. Μήπως να κράξω το παιχνίδι για αυτό; Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι είμαι υπεράνθρωπος που μπορώ και παίζω το Inquisition με ποντίκι και πληκτρολόγιο χωρίς θέμα. 2
Sakiz105 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Εγώ το Witcher 2 το έπαιζα με χειριστήριο xbox 360. Μήπως να κράξω το παιχνίδι για αυτό; Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι είμαι υπεράνθρωπος που μπορώ και παίζω το Inquisition με ποντίκι και πληκτρολόγιο χωρίς θέμα. Εγω γιατι δεν μπορω να παιξω το inq με χειριστηριο? Πως στο καλο μπορειτε .Τελευταιο rpg που επαιξα με χειριστηριο ηταν το Dark Souls.Το δυο δεν μπορουσα καν να παιξω με χειριστηριο
Prospector8 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 http://www.polygon.com/2014/12/31/7474647/polygons-games-of-the-year-2014-1-dragon-age-inquisition?sf35312473=1
zeniath Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μετά από 110+ ώρες το τερμάτισα και εγώ. Άργησα όμως και ήμουν 25 lvl και ήταν λίγο easy mode στο τέλος τα main quest. Πολύ καλό το game, ωραίο το τέλος. Γενικά το main story ήταν πολύ καλό, τα sidequest κούρασαν μετά από λίγο αλλά μόνο τα shards δεν έκανα και το Crestwood γιατί πήγα lvl 22 και ο δρακουμέλ εκεί ήταν 13 και ξενέρωσα (should have been there sooner). Σε σχέση με το witcher 2 μιας και τα συγκρίνετε (ενώ δεν έχουν καμία σχέση) το προτιμώ. Όχι από θέμα γραφικών, αλλά γιατί πάντα το Witcher 2 ήταν τόσο μα τόσο μικρό και με ξενέρωνε ταμάλα. Less graphics, more gameplay plox. Όσο για το keyboard, έχω πολλούς φίλους που δεν έχουν κανένα θέμα και γουστάρουν. Το Origins δεν το έφτασε σαφώς σαν παιχνίδι αλλά είναι ένα πολύ καλό restart από την πλευρά της Bioware, να συνεχίσει έτσι και με περισσότερο main quest story θα ήταν καλό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα