t3llis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Φοβερη χαρακτηρα εκανες!! Μια ωρα προσπαθουσα να φτιαξω μια σωστη κοπελα και το μονο που καταφερα ειναι ο Κουασιμοδος σε γυναικεια version 1
Spartan117 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Βασικά άρχισα το παιχνίδι 3 φορες και μου ξίνιζε ο χαρακτήρας και στο τέλος κατέληξα σε αυτή. Τώρα είμαι στην φάση με τους μάγους, παρα πολύ καλογραμμένο μέρος και πολύ ενδιαφέρον.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Τέλος απο δω και στεναχωριέμαι έντονα. ήθελα κι αλλο. lore τώρα μεχρι το expansion. 70+ ώρες με τα όλα του μου πήγε. (εκτός αν είμαι βλαμμένος και έχασα κάτι). το cliffhanger στο τελος όλα τα λεφτά. Αν δεν έχεις επαφή με lore όπως εγώ λες "ρε την πουτάνα". μετά διάβασα εδώ και ψάρωσα. Ψηφίζω Solas rebel που θέλει να τους ελευθερώσει. Μέχρι και το art card του έχει το κλειδί στο χέρι... πόσο γαμάει η Bioware. Αν εξαιρέσεις το ME3 που ήταν meh.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Εκνευρίστηκα τώρα γιατί έκανα το "Left Hand of the Divine" και Επειδή είχα πει στην Leliana να σκοτώσει έναν προδότη agent (μάλλον, γιατί η άλλη επιλογή για hardened όπως διάβασα στο Wiki είναι για τους agents της ότι δεν είναι εργαλεία για να τα πετάει, που τις είπα ότι είναι άνθρωποι), μου βγήκε παρ' όλο που της είπα να μην σκοτώσει και να συγχωρήσει τον εαυτό της, hardened και δεν την θέλω έτσι... Άντε να κάνω νέο playthrough μετά...
Spartan117 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Το προχώρησα παρακάτω, είναι αρκετά καλύτερο του 2 (που δεν λέει πολλά από μονο του). Το origins έχω παρα πολύ καιρό να το παίξω οποτε δεν μπορώ να τα συγκρίνω. Πάντως θα μπορούσε να είναι αρκετά καλύτερη η έκδοση του PC κακά τα ψέματα όσο και playable να είναι με controller.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Το τερμάτισα κι εγώ λοιπόν Η ιδέα μου είναι ή το main story ήταν μικρό; By the way, καλά να πάθω να έχω τον Solas main μάγο και τώρα μου έφυγε με τα καλύτερα mage items και το παιχνίδι δεν μου τα δίνει πίσω (αν ξέρει κανείς κάποιον τρόπο, please share kthx ). Καλή φάση και είχε ηρωικές στιγμές, κλπ, αλλά δεν ξέρω γιατί, δεν με γέμισε τόσο στο τέλος, απλά δεν μπορώ να βρω γιατί... Ίσως γιατί η Josephine δεν πάει ποτέ στο κρεβάτι.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Το τερμάτισα κι εγώ λοιπόν Η ιδέα μου είναι ή το main story ήταν μικρό; By the way, καλά να πάθω να έχω τον Solas main μάγο και τώρα μου έφυγε με τα καλύτερα mage items και το παιχνίδι δεν μου τα δίνει πίσω (αν ξέρει κανείς κάποιον τρόπο, please share kthx ). Καλή φάση και είχε ηρωικές στιγμές, κλπ, αλλά δεν ξέρω γιατί, δεν με γέμισε τόσο στο τέλος, απλά δεν μπορώ να βρω γιατί... Ίσως γιατί η Josephine δεν πάει ποτέ στο κρεβάτι. ακριβως τα ιδια, εφυγε ο solas με την προίκα και βιβιαν το ριξε στις καλογριες. Οχι πως την πηρα κ ποτε μαζι, παντα την σαβουρα κουβαλουσε, μπας κ ειχε ending ala me2. Josie, βαρεθηκα να βλεπω τον κηπο, ελεγα δεν μπορεί, καποια στιγμη θα με βγαλει και στα δωμάτια. Τι πιστευα μέχρι κ το τελευταίο quest waypoint Ήταν λιγο μίνι αλλα με ολα τα φιλερ γέμιζε. Και δεν τα λες κ ακριβως φιλερ, ολα σχετικά τα βρηκα.
Just4fuN Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Eγω ρε παιδες ειμαι στις 70 ωρες και ακομα στο main quest ειμαι πολυ μακρια απο το να το τελειωσω. Βεβαια, εχω καθαρισει 100αρη 5 περιοχες μεχρι στιγμης, ισως να φταιει και αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ε στα κοντα θα μπεις και εσυ. Εχω παθει ζημια, θελω κιαλλο. Ψαχνω να βρω τι να παιξω τωρα, μαλλον θα παω witcher 2 που δεν το ειχα τερματισει.
Prospector8 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ WITCHER 2???σορυ δεν κρατιομουν Αν επαιζες Rpg παλια, δες και το Divinity. Mass effect δεν τα αναφέρω, θα τα εχεις παίξει σίγουρα 2
kirileman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Επειδή έχω μικρή εμπειρία με τη σειρά και το είδος, με ποιά λογική παίζουμε; Ελέγχουμε τον χαρακτήρα μας και στήνουμε σε στρατηγικά σημεία τους υπόλοιπους, παίζουμε "κυκλικά" με όλους τους χαρακτήρες (με ποιά λογική; ) ή ορμάμε με τον δικό μας χαρακτήρα και αφήνουμε τους υπόλοιπους να κάνουν τα δικά τους στο αυτόματο; Αυτό που κάνω εγώ μέχρι τώρα είναι να παγώνω το παιχνίδι όταν εμφανίζονται αντίπαλοι, να βλέπω τα χαρακτηριστικά τους, να στήνω σε ψηλά απομακρισμένα σημεία τον μάγο και τον νάνο και να ρίχνομαι μαζί με την warrior πάνω σε κάποιον εχθρό. Σχεδόν ποτέ δεν γίνεται ακριβώς αυτό που θέλω και πρέπει να ξαναπαγώσω το παιχνίδι. Με αυτό το σκεπτικό και έχοντας παίξει τα πρώτα επίπεδα, δε μου αρέσει αυτό που βλέπω και κάνω (στο τέλος πάντα καταλήγω να πατάω τυχαία κουμπιά και να παρατηρώ τα εφέ των επιθέσεων) και δε ξέρω αν θα το συνεχίσω. Το witcher 2 δεν το έχω τερματίσει ούτε εγώ και σήμερα σκεφτόμουν να το εγκαταστήσω ξανά. Μου άρεσε περισσότερο από το inquisition.
Spartan117 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Το The Witcher 2 μου έχει αρέσει και εμενα περισσότερο απο το Inquisition μέχρι στιγμής, και από άποψη χαρακτήρων αλλα και ιστορίας. Πάντως δεν ξέρω τι λένε γενικά για το soundtrack αλλα εμενα μου αρέσει αρκετά μπορώ να πω. πχ Στην Deluxe έχει και όλα τα κομμάτια σε .wav αρχεία, τα έβαλα λίγο να τα ακούσω με Sennheiser 598 και η ποιότητα του master φαίνεται στα .wav αρχεία, αρκετά ωραία μουσική.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ WITCHER 2???σορυ δεν κρατιομουν Αν επαιζες Rpg παλια, δες και το Divinity. Mass effect δεν τα αναφέρω, θα τα εχεις παίξει σίγουρα Τερμάτισα το Original Sin σε co-op μια χαρά παιχνιδάρα ήταν αλλά του έλειπε το epic στοιχείο σε αντίθεση με DA. Masseffect ναι, έλεγα να ξαναβάλω το 3 να γουστάρω αλλά μάλλον θα παω σε witcher γιατί ενώ το 1 μου άρεσε φούλ, το 2 κάπως μου είχε κάτσει. Μάλλον επειδή τότε που βγήκε το PC ήταν λίγο για τα μπάζα και περιορίστηκα άντε μην βάλω κανα torment τώρα και γίνει κόλαση Επειδή έχω μικρή εμπειρία με τη σειρά και το είδος, με ποιά λογική παίζουμε; Ελέγχουμε τον χαρακτήρα μας και στήνουμε σε στρατηγικά σημεία τους υπόλοιπους, παίζουμε "κυκλικά" με όλους τους χαρακτήρες (με ποιά λογική; ) ή ορμάμε με τον δικό μας χαρακτήρα και αφήνουμε τους υπόλοιπους να κάνουν τα δικά τους στο αυτόματο; Αυτό που κάνω εγώ μέχρι τώρα είναι να παγώνω το παιχνίδι όταν εμφανίζονται αντίπαλοι, να βλέπω τα χαρακτηριστικά τους, να στήνω σε ψηλά απομακρισμένα σημεία τον μάγο και τον νάνο και να ρίχνομαι μαζί με την warrior πάνω σε κάποιον εχθρό. Σχεδόν ποτέ δεν γίνεται ακριβώς αυτό που θέλω και πρέπει να ξαναπαγώσω το παιχνίδι. Με αυτό το σκεπτικό και έχοντας παίξει τα πρώτα επίπεδα, δε μου αρέσει αυτό που βλέπω και κάνω (στο τέλος πάντα καταλήγω να πατάω τυχαία κουμπιά και να παρατηρώ τα εφέ των επιθέσεων) και δε ξέρω αν θα το συνεχίσω. Το witcher 2 δεν το έχω τερματίσει ούτε εγώ και σήμερα σκεφτόμουν να το εγκαταστήσω ξανά. Μου άρεσε περισσότερο από το inquisition. αυτό που λένε όλοι, και μάλιστα κάποιοι αντιμετωπίζουν και έντονο πρόβλημα πέρα απο τον χειρισμό, είναι το tactical κομμάτι του παιχνιδιού, που είναι κομμάτι απαράδεκτο. πέρα απο την κάμερα, το AI είναι "βλαμμένο" και τις περισσότερες φορές σε γράφει. Αυτό που περιγράφεις, είναι στην ουσία αυτό που έκανα και εγώ στο normal. Απο ότι κατάλαβα, Solas/Varric/Cassandra παίζεις γιατί είσαι ωραίος Απλά κοίτα, στα behaviors των companions, έχει default νομίζω να κάνουν target ότι έχεις target εσύ. δηλαδή, βάζεις τον Solas να τουφεκάει τοξότες (που πάντα μου έκαναν έξαλλο dmg λόγω range def) και αντί να focusαρει αυτό, γυρνάει σε ότι βαράς. Ε αυτό σώζεται. φτίαξε λίγο τα behavior, το thresshold για τα potions, και αν θες τα skill τους. Αλλά μην περιμένεις tactical βάθος ala DA:O.
seithan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εγω εκανα μια μικρη παύση στο παιχνίδι. Εχω συμπληρώσει καμιά 120αρα ωρες προς το παρόν και ναι θα τοσυνεχισω πάλι σύντομα. Προς το παρον παιζω το Hearthstone αλλά και KOTOR1 στο Android.
fixxxer29 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Όπως είπαν και άλλοι παραπάνω (και εγώ μαζί) το παιχνιδί υστερεί σε tactical depth σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς. Αυτό που είδα όμως, είναι ότι αν προσέξεις λίγο το χαρακτήρα σου και τους companion σου , δηλαδή να φτιάξεις τα skills σωστά (και όχι Auto level up) , καλα αντικείμενα για το επίπεδο τους ( το crafting βοηθάει πολύ) , το tactical mode ειναι σχεδόν περιττό ακόμη και στο Nightmare επίπεδο (ειδικά όταν ανοίγουν τα specializations) Επίσης βοηθάει πάρα πολύ να έχεις δυο μάγους στο party για διπλό barrier και dispel στα rifts. Το tactical mode το χρησιμοποιώ μόνο για τα εξής πλέον : - Όταν είμαι σε μάχη με δράκο για να βγάζω τους ranged companions από μπροστά του ώστε να μην τρώνε τις φωτιές του. - Σε rift όταν βγάζει καινούργια demons για να τα κάνω dispel ώστε να μην βγουν καν τα περισσότερα - Για να ανοίγω τα special abilities των companions σε πιο δύσκολες μάχες. Γενικότερα εγώ πάντα έχω στον έλεγχό μου τον inquisitor, δεν αλλάζω σε άλλον παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και pause για tactical mode μόνο για τους λόγους που ανέφερα πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα