Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαιρω πολυ...

θα επρεπε να καταλαβαινει το παιχνιδι λογω του schematic πχ για heavy armor και να μην βγαζει αυτα τα stats.

Και στο Diablo 3 έτσι ήταν. Αυτό συμβαίνει όταν βαριούντε οι Devs.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε, το κλασσικό τότε, αν δεν σας αρέσει, μην το παίζετε / πληρώνετε την εταιρεία, oh wait... ;)

Anyways, έκανα χθες το Wicked Eyes and Wicked Hearts quest και

μετά το όλο πάρτυ, όταν έπρεπε να δικάσω την Grand Duchess Florianne, δεν μπόρεσα να μην χαμογελάσω λες και ήμουν villain όταν της έλεγα από το dialogue (είναι και το μεσαίο, όπως ήθελε το πάρτυ γενικά για το "Orlesian way", αν κι εδώ δεν έστεκε ακριβώς)

"Out of your element, Florianne. Welcome to the Inquisition. My party."
Ειδικά που το λέει ο Inquisitor σταυρώνοντας τα πόδια και έχοντας τα χέρια με αυτό το plotting στυλ και όταν λέει το "my party" που της χαμογελάει σαν να της λέει "τώρα σ' έχω". 

Τhat satisfaction. ^_^

Μόνο εγώ ένιωσα έτσι; :P

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV

Ε, το κλασσικό τότε, αν δεν σας αρέσει, μην το παίζετε / πληρώνετε την εταιρεία, oh wait... ;)

Anyways, έκανα χθες το Wicked Eyes and Wicked Hearts quest και

μετά το όλο πάρτυ, όταν έπρεπε να δικάσω την Grand Duchess Florianne, δεν μπόρεσα να μην χαμογελάσω λες και ήμουν villain όταν της έλεγα από το dialogue (είναι και το μεσαίο, όπως ήθελε το πάρτυ γενικά για το "Orlesian way", αν κι εδώ δεν έστεκε ακριβώς)

"You are out of your element, Florianne. Welcome to the Inquisition. My party."

Ειδικά που το λέει ο Inquisitor σταυρώνοντας τα πόδια και έχοντας τα χέρια με αυτό το plotting στυλ και όταν λέει το "my party" που της χαμογελάει σαν να της λέει "τώρα σ' έχω". 

Τhat satisfaction. ^_^

Μόνο εγώ ένιωσα έτσι; :P

τι ποινή επέβαλες;

• Moderators

τι ποινή επέβαλες;

Common work with common folk. Jester θα ήταν πολύ ...μνησίκακο πιστεύω, να την διώξω εξορία, μπα και chantry δεν θα ένιωθε. Μπορούσα να την κάνω agent, αλλά μου έκαναν όλοι disagree και μου είπε ότι "the Game does not end", κοινώς ότι θα πήγαινε να μου την φέρει μάλλον. Ναι οκ, παιχνίδι είναι και θα ξεκλείδωνε war table αποστολές διάβασα, αλλά σε μερικά πράγματα βάζω τελεία. Οπότε, πήγαινε στην φάρμα να νιώσεις γιαγιά Ντακ. :P

Common work with common folk. Jester θα ήταν πολύ ...μνησίκακο πιστεύω, να την διώξω εξορία, μπα και chantry δεν θα ένιωθε. Μπορούσα να την κάνω agent, αλλά μου έκαναν όλοι disagree και μου είπε ότι "the Game does not end", κοινώς ότι θα πήγαινε να μου την φέρει μάλλον. Ναι οκ, παιχνίδι είναι και θα ξεκλείδωνε war table αποστολές διάβασα, αλλά σε μερικά πράγματα βάζω τελεία. Οπότε, πήγαινε στην φάρμα να νιώσεις γιαγιά

γελωτοποιός και πολύ το χάρηκα!!

Αναρωτιέμαι πόσο έχει Ακόμα το παιγνίδι μιας και έχω εξερευνήσει πολλές περιοχές

• Moderators

γελωτοποιός και πολύ το χάρηκα!!

Αναρωτιέμαι πόσο έχει Ακόμα το παιγνίδι μιας και έχω εξερευνήσει πολλές περιοχές

Θα πρέπει να δω φωτογραφία πώς είναι. Εδώ είδα ότι αν την σκοτώσεις, σου στέλνουν το κουτί με τα απομεινάρια της για να το δικάσεις... :P

Και εγώ μόλις το τελείωσα αυτό το quest, το είχα αφήσει να ωριμάσει και άνοιξα τις υπόλοιπες περιοχές αν και έχουν μείνει μπόλικες.

Στην αρχή διάλεξα να πεθάνει  empress και μετά να την συλλάβω αλλα το μετάνιωσα καπάκια και πατούσα F9 σαν τρελό φορτηγό αλλά έπρεπε να δω τα cutscenes πρώτα.. anyway η τύπησα φοράει κάτι τρελά και αρχίζει τις κωλοτούμπες, boss fight. reload και το έπαιξα όπως και εσείς.

Θα πρέπει να δω φωτογραφία πώς είναι. Εδώ είδα ότι αν την σκοτώσεις, σου στέλνουν το κουτί με τα απομεινάρια της για να το δικάσεις... :P

δε τη χαλασεεεε

XpxLxyx.jpg

• Like 1

Ρε μαγκες αμα μπορει κανεις να βοηθησει. Τελειωνω τις αποστολες απο το war map (fallow mire και storm coast) και συνεχιζει να μου τις βγαζει στο war room με περιγραφη σαν να μην τις εχω τελειωσει. Ετσι ειναι ή εχει buggari?

Νομίζω κατάλαβα τι εννοείς.

Θα συνεχίσουν να υπάρχουν αλλά αμα δείς λέει ότι είναι  completed και μάλιστα θα ΄λέει και με ποιό τρόπο (leliana, cullen , josephine) .

Νομίζω κατάλαβα τι εννοείς.

Θα συνεχίσουν να υπάρχουν αλλά αμα δείς λέει ότι είναι  completed και μάλιστα θα ΄λέει και με ποιό τρόπο (leliana, cullen , josephine) .

Δεν λεω τετοιες αποστολες. Λεω τις αποστολες που πρεπει να πας μονο σου, για παραδειγμα στο fallow mire να σωσεις τους αιχμαλωτους στρατιωτες σου. Ε παω, τους σωζω, και συνεχιζει να μου το βγαζει στο war room με περιγραφη "αιχματωλιστηκαν στρατιωτες μας, πηγαινε να τους σωσεις"

Παίδες καλή χρονια, το πήρα και εγώ από το μεξικανικο origin. Έχοντας παίξει γύρω στις 10 ώρες οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι οι εξής:

1. Αρκετά όμορφο παιχνίδι, αν και επίσης αρκετά βαρύ για να το τρέξω maxed με μια 970 ακόμα και σε 1080p. Το τρέχω όλα maxed χωρίς MSAA και PP-ΑΑ σε low γιατί οτιδήποτε πιο πάνω θολώνει την εικόνα υπερβολικά.

2. Εξίσου καλο soundtrack

3. Ιστορία/χαρακτήρες και τα λοιπά δεν με έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής αλλα ούτε είναι κακοί και το παιχνίδι με κρατάει από άποψη exploration/side quests.

4. Το παιχνίδι για εμενα με Keyboard και Mouse είναι unplayable, λίγο έβαλα να παίξω με το Dualshock 4 και δεν το άλλαξα, έτσι έχει φτιαχτεί το παιχνίδι και φαίνεται.

Και ναι κατάφερα και έφυγα από τα Hinderlands. Δεν με έχει εντυπωσιάσει αλλα ευχαριστιέμαι να ψάχνω τα μέρη που έφτιαξαν γιατί είναι και όμορφο αλλα έχει και ωραίο art direction. Την ιστορία δεν την έχω προχωρήσει πολύ πάντως, κυρίως side quests και exploration κάνω. Τα 24 ευρώ που έδωσα πιστεύω ότι τα αξίζει μονο και μονο για το content που υπάρχει, full price δεν θα το αγόραζα όμως.

Μόλις το προχωρήσεις λίγο και δεις τι παίζει ακριβώς, τότε θα σε βάλει μέσα.

Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι μας, με υγεία.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικές εικόνες της rogue inquisitor μου σε 4k, πήγαινα για redhead Natalie Dormer :-D

dragonageinquisition282ur0.jpg

dragonageinquisition2epui5.jpg

dragonageinquisition27iubr.png

dragonageinquisition2jju9j.png

dragonageinquisition2xyuhw.png

Αν με έχει απογοητεύσει κάτι μέχρι στιγμής είναι η ποικιλία σε πανοπλίες, έχω δει μονο 3 διαφορετικές πανοπλίες με διαφορετικά stats. Επίσης πρέπει να το βάλω σε SSD τα loading τιμές δεν παλεύονται.

Επεξ/σία από Spartan117

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...