Prospector8 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Στο reddit ειχα διαβασει οτι μεσο μεξικάνικου origin, έβγαινε τελική τιμη ~24€
WizNick Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ναι ισχυει, εγω εγινα μεξικανος για λιγα λεπτα και πηρα μεσω Origin Mexico την Digital Deluxe Edition με 30 δολλαρια, περιπου 24.5 ευρω 1
enable_your_mind Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα Το τσιμπησα και εγω απο το mixacan origin .. Μια χαρα 1
scorpion8283 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Και εγω επίσης.... Σε τι δυσκολία παίζεται ρε παιδια για να το ξεκινήσω? Στο Hard παλέυεται ή και το Normal είναι ζόρικο?
fixxxer29 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Και εγω επίσης.... Σε τι δυσκολία παίζεται ρε παιδια για να το ξεκινήσω? Στο Hard παλέυεται ή και το Normal είναι ζόρικο? Ανάλογα τι παρελθόν έχεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια, αν είχες ασχοληθεί με τα προηγούμενα κτλ. Εγώ σαν fan της σειράς και γενικότερα των RPG το ξεκινήσα στο hard την πρώτη φορά και δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα μπορώ να πω.
seithan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Και εγω επίσης.... Σε τι δυσκολία παίζεται ρε παιδια για να το ξεκινήσω? Στο Hard παλέυεται ή και το Normal είναι ζόρικο? Ξεκίνα με το εύκολο μέχρι να ανέβουν επίπεδο και να ντυθούν και μετά γύρισε το στο δύσκολο.
trayban Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 μετα απο 55 ωρες παιγνιδιού,μπορώ με βεβαιότητα να πω οτι εαν ειχε βγει το γουιτσερ ή κάνα ελντερ σκρολς,θα ήταν στα αζήτητα. edited 2
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 μετα απο 55 ωρες παιγνιδιού,μπορώ με βεβαιότητα να πω οτι εαν ειχε βγει το γουιτσερ ή κάνα ελντερ σκρολς,θα ήταν στα αζήτητα. Σε γενικες γραμμες δεν ηταν καθολου καλη χρονια η φετινη γιαυτο και βλεπεις παιχνιδια οπως τα DA I και Shadow Of Mordor να ξεχωριζουν τοσο.
NEKROMA Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 μετα απο περιπλανηση στα hinderlands μου θυμισε gothic ,χειρισμος χαλια animation ακομη πιο χαλια,γραφηκα με r9 290 ολα στο τερμα απο τα καλυτερα game, σε διαρκεια ειδη μου φανηκε μεγαλυτερο απο το 2 ,για τα υπολοιπα εχουνε μιλησει οι ειδικοι ενταξη οταν παι 10-5euro θα το προσθεσω στην συλλογη μου απιστευτα γραφικα...
anifiend Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 μετα απο 55 ωρες παιγνιδιού,μπορώ με βεβαιότητα να πω οτι εαν ειχε βγει το γουιτσερ ή κάνα ελντερ σκρολς,θα ήταν στα αζήτητα. Αυτό ακριβώς. Ή μπορείς να πεις ότι είναι φτιαγμένο για μαζικές πωλήσεις, οπότε τους RPGάδες τους γράψανε. Δεν το'χω παίξει τόσες πολλές ώρες, αλλά είναι κρίμα για τη Bioware... Πως από τα Baldur's Gate ξέπεσε έτσι...
trayban Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό ακριβώς. Ή μπορείς να πεις ότι είναι φτιαγμένο για μαζικές πωλήσεις, οπότε τους RPGάδες τους γράψανε. Δεν το'χω παίξει τόσες πολλές ώρες, αλλά είναι κρίμα για τη Bioware... Πως από τα Baldur's Gate ξέπεσε έτσι... δλδ πραγματικα ομως,ενταξει να παραβλέψω τον ελεεινό χειρισμό ελεω κονσολών. edited
NEKROMA Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 δλδ πραγματικα ομως,ενταξει να παραβλέψω τον ελεεινό χειρισμό ελεω κονσολών. το παιχνιδι ειναι καθαρα για pc αμφιβαλω αν θα το παιξουν κονσολαδες ,κλασικο pc game με ενα καρο προβληματα,αλλα και γραφικα πολυ δυνατα , και παρα πολυ βελτιωμένο σε σχεση με το 2 ,το 1 δεν το ξερω γιατι ειχα χασει το cd1 το οποιο και το ψαχνω ακομη
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 το παιχνιδι ειναι καθαρα για pc αμφιβαλω αν θα το παιξουν κονσολαδες ,κλασικο pc game με ενα καρο προβληματα,αλλα και γραφικα πολυ δυνατα , και παρα πολυ βελτιωμένο σε σχεση με το 2 ,το 1 δεν το ξερω γιατι ειχα χασει το cd1 το οποιο και το ψαχνω ακομη Ουτε αυτοι ειχαν φετος πολλες επιλογες ουτε εμεις εκτως του DA I και Shadow Of Mordor.Πολυ κακη χρονια 2014 για το gaming.
fixxxer29 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 ... Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να ρωτήσω γιατι και δε μ'ενδιαφέρει. Μπορείς όμως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μην μπαίνεις εδω μέσα και να προσβάλεις στεγνά αυτούς που απόλαυσαν το παιχνίδι. Έυχαριστώ. 1
gothrylos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 δλδ πραγματικα ομως,ενταξει να παραβλέψω τον ελεεινό χειρισμό ελεω κονσολών. Μπορείς να επεκταθείς λίγο παραπάνω στο τί δεν σου άρεσε; Εγώ είμαι στις 45 ώρες και μια χαρά μου φαίνεται το παίγνιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα