panther_512 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Για αυτό επιμένω ρε παίδες... πλέων κονσόλα, όλα τα games τα ίδια θα είναι, κονσόλα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν το έλεγες αυτό πρίν από 10 χρόνια ίσως και να είχες δίκιο. Αντίθετα, αντιπαραθέτω ότι τουλάχιστον με το PC έχεις την ελπίδα ότι το community θα διορθώσει με μεράκι το όποιο παιχνίδι αξίζει διόρθωσης. Στις κονσόλες είσαι δέσμιος του official support. To DA:I έχει αρκετά bugs, τα οποία είναι κοινά σε όλες τις πλατφόρμες. Έχουν ήδη βγεί 2 patches που συμπεριλαμβάνουν και τις κονσόλες, εκτός από το XBOX One, για το οποίο ακόμα δουλεύουν για να του περάσουν και εκείνου το patch. Στα άλλα συστήματα το patch κυκλοφόρησε 9 Δεκεμβρίου. Οι κάτοχοι XBOX One ακόμα περιμένουν. Ο φίλος πιό πάνω να τσεκάρει τους drivers του πρώτα από όλα. Για να τρέξει με Mantle σωστά θέλει τους Omega drivers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackBird79 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Για τις κονσόλες έχω μια αποστροφή, μπορεί γιατί είμαι φανατικός PC απο τα γεννοφάσκια μου, αλλά ποτέ δεν μου κάθισε καλά αυτή η μόδα της κονσόλας. Δεν ξέρω, πάντοτε την έβλεπα πιο πολύ πως ήταν για τις μάζες. Θεωροούσα το club των PC πιο κλειστό, ακόμα και αν έχει χάσει μπόλικο κόσμο στις κονσόλες... Συμφωνώ με PANTHER πως υπάρχει πολύ πιο πολύ support απο τους fan ενός τίτλου στο PC, κάτι που είναι σχεδόν ανύπαρκτο στις κονσόλες, και φυσικά αυτό το support το υπολογίζεις πολύ όταν αγοράζεις έναν τίτλο (βλέπε πχ SKYRIM κλπ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ καλο το τοξο. Κάπου εκεί είναι κ το δικο μου σε dps.έβγαλα τον πρώτο μου δράκο σε hard στο emerald tombs ^^ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ καλο το τοξο. Κάπου εκεί είναι κ το δικο μου σε dps.έβγαλα τον πρώτο μου δράκο σε hard στο emerald tombs ^^ Πρόσεξε όμως, το άλλο ρίχνει 3 βέλη αντί για 1... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά, καλύτερα με keyboard & mouse ή με controller? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά, καλύτερα με keyboard & mouse ή με controller? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά, καλύτερα με keyboard & mouse ή με controller? Προς το παρων ακομα ειναι καλυτερα με controller ,αλλα ειπαν νομιζω οτι το επομενο Patch που θα βγαλουν θα εχουν εστιαστει στο keyboard/mouse control.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μάλιστα, ωραία, γιατί σκοπεύω να το τσιμπήσω όπου να'ναι και του λόγου μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 @deamon το πρόσεξα Προσωπικά προτιμώ m/k αλλα και το gamepad δεν είναι κακό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Han Solo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 οι κατασκευαστες προτιμουν τις κονσολες γιατι δεν εχουν να λυσουν και το προβληματα που προεχρονται απο τριτους κατασκευαστες ή προβληματα του ξεχωριστου hardware που εχουν οι παικτες των pc ή ακομα και τα προβληματα απαιτησεων σε hardware . on topic . τι εντυπωσεις αφησε σε οσους το τελειωσαν ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 1440p, ultra, x2 MSAA 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Προς το παρων ακομα ειναι καλυτερα με controller ,αλλα ειπαν νομιζω οτι το επομενο Patch που θα βγαλουν θα εχουν εστιαστει στο keyboard/mouse control.. Αντε ρε?Εχεις πλιζ καποιο λινκ γιαυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackBird79 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Προς το παρων ακομα ειναι καλυτερα με controller ,αλλα ειπαν νομιζω οτι το επομενο Patch που θα βγαλουν θα εχουν εστιαστει στο keyboard/mouse control.. AMHN! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 ΩΧ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ... http://www.pcgamer.com/dragon-age-inquisition-mods-are-actually-a-thing/ Kαταλαβαινετε τι εχει να γινει μετα ετσι ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Πω ρε γμτ και εμενα με ψινει πολυ το παιχνιδι αλλα τι απαραδεκτη τιμη ειναι αυτη για παιχνιδι Pc http://www.skroutz.gr/s/4815361/Dragon-Age-Inquisition-PC.html?keyphrase=dragon+age+inquisition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα