Narmo Nauro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Ναι 1 ειναι αλλα παιζει κομπλε,οταν παιζει! Αν και εχω τους τελευταιους θα το κανω με ddu να δουμε. Θεμα drivers να ναι? Τελικα δεν λύθηκε το προβλημα,αν και για πρώτη φορα ξεκινησε σε fullscrn μετα την πρωτη μαχη με κατι σαυρες με το που τελειωσει το cutscene κλεινει η οθονη σε φαση no signal.... ειχα ακριβώς το ιδιο πρόβλημα σημερα ...και ..οσο κουλό και αν ακούγετε ..εκανα απο το origin να check-ari τα αρχεια του παιχνιδιου για να κανει fix .. και έφτιαξε ...O.o δοκίμασε δεν έχεις να χασεις κατι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 ειχα ακριβώς το ιδιο πρόβλημα σημερα ...και ..οσο κουλό και αν ακούγετε ..εκανα απο το origin να check-ari τα αρχεια του παιχνιδιου για να κανει fix .. και έφτιαξε ...O.o δοκίμασε δεν έχεις να χασεις κατι .. .....επίσης, αν δεν δουλέψει το παραπάνω, δοκίμασε να κανεις setup το directx μέσα απο το παιχνίδι.... πάς στο installation folder, και μετά "_Installer--directx--redist- και τρέξε το DXSETUP.exe απο εκεί. Είχα διαβάσει ότι πολλοί που ειχαν προβλήματα με crashes κλπ, το έστρωσαν από 'κει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 το δρακο στο dragon island (storm coast) πως τον σκοτωσατε? Οτι και να κανω πεθαινει ολο το παρτυ χωρις να κανουμε σπουδαιο damage.Δοκιμασα με το default level που ειμαι (18),πειραματιστηκα και με cheat και πηγα level 27 ,αλλα παλι ψοφαμε και ο δρακος δεν παιρνει χαμπαρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 το δρακο στο dragon island (storm coast) πως τον σκοτωσατε? Οτι και να κανω πεθαινει ολο το παρτυ χωρις να κανουμε σπουδαιο damage.Δοκιμασα με το default level που ειμαι (18),πειραματιστηκα και με cheat και πηγα level 27 ,αλλα παλι ψοφαμε και ο δρακος δεν παιρνει χαμπαρι. Αν δεν κάνω λάθος είναι Lightning σωστά? φτιάξε ανάλογο εξοπλισμό με resistanses και όπλα, καθώς και φτιάξε το party σου... λογικό αν πηγαίνεις με 4 μάγους να ψοφάτε.... βάλε tank να παίρνει aggro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 lightning ειναι,αυτο θα κανω-θα ντυσω ολο το παρτυ με anti-lightning εξοπλισμο.Το θεμα ειναι οτι δεν καναμε σοβαρη ζημια ενω οι 2 απο τους 4εις εχουμε rune για dragon slaying.Θα παω μονο με warriors. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Το σημαντικότερο είναι να φτιάξεις lightning resistance elixirs για όλο το party. Κάντα και τέρμα upgrade αν έχεις τη δυνατότητα, αξίζει. Κόβεις το 60% του dmg που σου κάνει ο δράκος. Πέρα απ'αυτό , όχι μην πας με 4 warrior. Ένα ισσοροπημένο party είναι καλύτερο. Πρόσεξε το μάγο σου να μην είναι lightning, δεν θα του κάνει dmg. Πάντα να έχεις ένα tank μαζί σου πάντως (Cassandra/Blackwall) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Φτοιαξε ο tank σου να μην κανει reserve potions, αλλά να του επιτρέπεται να χρησιμοποιεί μέχρι και το τελευταίο. Παιζω στο casual με assasin archer βγάζει καλο damage. Σε ποιο μεγαλη δυσκολία πραγματικά καλή τύχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 τι εννοεις καλο damage? χωρις skill ποσο? με το καλυτερο σου skill ποσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ανωτατο που εχω δει είναι κοντα στα 7, και ειναι 2 αυτα τα σκιλσ πού έχουν αυτο το damage.και το mark for death κανει πολυ καλο damage. Τα δυο πρώτα τα ενεργοποιείς μεσα απο stealth για 100% critical Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ πάντος, μόλις πήρα το παρακάτω bow... τελείωσα με αυτό!!! το τέλειο όπλο!!! με τριπλά dots στους dragons!!! http://dragonage3.wiki.fextralife.com/Longbow+of+the+Griffon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackBird79 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Συνφορμίτες μετά απο πολύ σκέψη είπα να το αποκτήσω και εγώ να δώ τί λέει... Λοιπόν, η πρώτη επαφή το πολύ μιας ώρας ήταν κάκιστη. Εξαιρώντας το χειρισμό, μου έχει πετάξει bug με τον ήχο. Μετά απο κανα 10λετπο μέσα στο παιχνίδι χάνεται ο ήχος και δεν επανέρχεται ποτέ στο ίδιο session. Αν βγώ κανονικά και ξανατρέξω το executable δεν τρέχει ποτέ το παιχνίδι. Φαίνεται να φορτώνει σε black screen με αυτή την αηδία κάτω δεξιά να στριφογυρίζει στον αιώνα τον άπαντα. Για να ξανα-ξεκινήσω το παιχνίδι και αυτή τη φορά να τρέξει πρέπει να κάνω restart...(ας είναι καλά ο ssd). Ξενέρωσα και δεν το ξανάτρεξα και πήγα για ύπνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Συνφορμίτες μετά απο πολύ σκέψη είπα να το αποκτήσω και εγώ να δώ τί λέει... Λοιπόν, η πρώτη επαφή το πολύ μιας ώρας ήταν κάκιστη. Εξαιρώντας το χειρισμό, μου έχει πετάξει bug με τον ήχο. Μετά απο κανα 10λετπο μέσα στο παιχνίδι χάνεται ο ήχος και δεν επανέρχεται ποτέ στο ίδιο session. Αν βγώ κανονικά και ξανατρέξω το executable δεν τρέχει ποτέ το παιχνίδι. Φαίνεται να φορτώνει σε black screen με αυτή την αηδία κάτω δεξιά να στριφογυρίζει στον αιώνα τον άπαντα. Για να ξανα-ξεκινήσω το παιχνίδι και αυτή τη φορά να τρέξει πρέπει να κάνω restart...(ας είναι καλά ο ssd). Ξενέρωσα και δεν το ξανάτρεξα και πήγα για ύπνο... Το αγόρασες γνήσιο? Για αυτό επιμένω ρε παίδες... πλέων κονσόλα, όλα τα games τα ίδια θα είναι, κονσόλα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackBird79 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 @Daemonos Φυσικά, 12ώρες κατέβαζα 24GB... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 @Daemonos Φυσικά, 12ώρες κατέβαζα 24GB... Θα υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας τότε, δές τα specs λίγο και drivers, κάρτα ήχου και γραφικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackBird79 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Άλλαξα απο Mantle σε DX11 αλλά δεν το δοκίμασα γιατί ήθελε restart και βαρέθηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα