Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιγνίδι είναι φτιαγμένο για κονσόλες. -

Το δοκίμασα αρχικά με το κλασσικό τρόπο αλλά δεν.... Οπότε έβαλα xbox360 χειριστήριο..

Δημοσ.

Μια ερώτηση.

Στο inventory, στο tab "Valuables" όλα τα αντικείμενα (εκτός από αυτά που είναι για research) είναι άχρηστα;

Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο απαραίτητο για κάνα quest;Και αν είναι, πώς ξεχωρίζει αφού δεν υπάρχει περιγραφεί σε όλα;

Έχω αρχίσει και γεμίζω και δεν ξέρω τι να ξεφορτωθώ.

Δημοσ.

Είχα την εντύπωση πως τα αντικείμενα για requisition έπεφταν στα crafting materials.Θα έχω το νου μου τώρα :-D .

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ναι και όλο τα πουλάω στο ξεφώρτομα. Εντωμεταξύ, ανοίγεις περιοχή (στις 50+ ώρες), λες ε εντάξει φίλερ θα είναι, και πας και αρχίζουν οι εργατοώρες :P τεράστιο το ρημάδι (καλό ειναι αυτό).

Δημοσ.

I give up, το default world state ειναι gtp... Θυμαμαι τι ειχα παιξει στα προηγουμενα και απλα ξενερωνω...

WTT custom save plix :-D 

Αν υπαρχει κανενας καλος σαμαριτης/gamer να μου φτιαξει ενα save, ας μου στειλει ενα πμ. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δικέ μου δοκίμασε Blackwall (tank), Cassandra (tank) --εκτός αν είσαι warrior πάς εσύ (tank)--, Solas και Ranger dps. Craftare συγκεκριμένα όπλα και πανοπλίες με fire, cold η magic resist.

Δηλαδή: 2x Tank, 1xMage, 1x Rogue ranger (με mist ability)

ps. στα tank οπωσδήποτε skill ου σου δίνει Guard και στον Μάγο shield barrier στο party

Βοηθάνε πολύ επίσης healing potions αναβαθμισμένα και healing mist potions!

και βάλε το party orders να χρησιμοποιεί skills μέχρι το stamina/mana να πέσει στο 20%

Καλό Hunting!!!

Eπειδή η μοναδική μου ασχολία με rpg είναι τα 2 πρώτα Dragon Age και το Witcher, και θα ήθελα να μάθω και να δω τί ακριβώς κάνουν αυτά που προτείνετε, το Guard για τον Warrior και το Mist για τον Rogue είναι κάποια από τα skills τους που θα τους τα "μάθω" όταν θα πάρουν level up, ή κάποια συνταγή που θα βρω στην πορεία του παιχνιδιού και θα πρέπει να την "μάθω" να την φτιάχνουν;

Δημοσ.

Eπειδή η μοναδική μου ασχολία με rpg είναι τα 2 πρώτα Dragon Age και το Witcher, και θα ήθελα να μάθω και να δω τί ακριβώς κάνουν αυτά που προτείνετε, το Guard για τον Warrior και το Mist για τον Rogue είναι κάποια από τα skills τους που θα τους τα "μάθω" όταν θα πάρουν level up, ή κάποια συνταγή που θα βρω στην πορεία του παιχνιδιού και θα πρέπει να την "μάθω" να την φτιάχνουν;

Είναι Skills, το Guard για Warrior και το Mist για Rogue.

Το Guard το δίνουν 2-3 skills, το mist είναι ένα και βρίσκεται στην καρτέλα του subetefuge το αριστερό ;)

• Like 1
Δημοσ.

Το παιζω απο χτες...Αναμεικτα συναισθηματα.Ενω οπτικα ειναι οτι καλυτερο εχω δει,αυτη η καμερα και το κονσολοφιλινγκ στο χειρισμο δεν παλευονται ρε παιδι μου.

Δημοσ.

ρε παιδια,δεν μπορω να παιξω,σαν να σβηνει η καρτα γραφικων,μαυριζει η οθονη φαση nosignal και πρεπει να κανω restart το pc,αλλες φορες παιζω λιγο σε παραθυρο με το που κανω maximize πεταει no signal,fullscreen μετα το Loading παλι no signal,σε καποια φαση επαιζε κανονικα σε πληρη εκταση παραθυρο με το που σκαει ενα cutscene no signal παλι,τι παιζει? phenom 955/ati 6850 νορμαλ θερμοκρασιες!

Δημοσ.

Βγαλε τους drivers με DDU και περασε τους Omega, δλδ τους τελευταίους.. 1gb ειναι η 6850?

Ναι 1 ειναι αλλα παιζει κομπλε,οταν παιζει!

Αν και εχω τους τελευταιους θα το κανω με ddu να δουμε.

Θεμα drivers να ναι?

Τελικα δεν λυθηκε το προβλημα,αν και για πρωτη φορα ξεκινησε σε fullscrn μετα την πρωτη μαχη με κατι σαυρες με το που τελειωσει το cutscene κλεινει η οθονη σε φαση no signal....

Δημοσ.

Ναι 1 ειναι αλλα παιζει κομπλε,οταν παιζει!

Αν και εχω τους τελευταιους θα το κανω με ddu να δουμε.

Θεμα drivers να ναι?

Τελικα δεν λυθηκε το προβλημα,αν και για πρωτη φορα ξεκινησε σε fullscrn μετα την πρωτη μαχη με κατι σαυρες με το που τελειωσει το cutscene κλεινει η οθονη σε φαση no signal....

Σε άλλα βαριά παιχνίδια τι σου κάνει; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...