Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει θέμα και να προχωρήσεις το στόρυ, τα quests εκεί θα είναι, δες και άλλες περιοχές, κάνε πράγματα. See the world (they said). 1
manost Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Όσοι το έχετε από τα γνωστά μαγαζιά, μπορείτε να μεταφέρετε τα saves σας από τα προηγούμενα 2 παιχνίδια, ή δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Sent from my Nexus 4 using Insomnia
Tobajara Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω για γνωστά μαγαζιά, αλλά δεν υπάρχει μεταφορά saves έτσι κι αλλιώς. Πρέπει να συνδεθείς εδώ https://dragonagekeep.com/en_US/ όπου περνάς με το χέρι μια μεγάλη λίστα με επιλογές που έκανες στα προηγούμενα δύο παιχνίδια και την περνάς μετά στο Inquisition. Οπότε μόνο με μεταφορά saves από ένα Inquisition install σε άλλο με νέο χαρακτήρα, όπου έχουν περαστεί οι επιλογές που θες. 2
Twisted_Wicked Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Όσοι το έχετε από τα γνωστά μαγαζιά, μπορείτε να μεταφέρετε τα saves σας από τα προηγούμενα 2 παιχνίδια, ή δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Sent from my Nexus 4 using Insomnia Μονο αν σου φτιαξει καποιος ενα save που το εχει original και σου το δωσει, αλλιως δεν παιζει. Εκτος και εχει βγει κανενα gibbed save editor και δεν το ξερω. Αν εχει βγει ενημερωστε να το κατεβασω. 1
Federacion Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μπορώ να αλλάξω τη φάτσα μου τώρα που ξεκίνησα; Με έχω κάνει τελείως χάλια και δεν θέλω να με βλέπω, αλλά δεν θέλω να ξεκινήσω απ΄την αρχή...
>-Nosakos<- Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Και γω μόνο για skills έχω βρει τρόπο να αλλάξω, για φάτσα/ tattoos κτλ τίποτα. Όσο για να βάλεις τις επιλογες σου απο τα προηγούμενα da της σειράς , υπάρχει ένα φόρουμ άμα ψαχτείς που τους στέλνεις τον κόσμο που έχεις φτιάξει στο dragon age keep και σου στέλνουν έτοιμο save χωρίς να χρειάζεσαι internet ή να κάνεις Login με origin. Και βέβαι υπάρχει και το nexus με κάποια έτοιμα save. To default world state περιλαμβάνει αυτά.(πιθανά spoilers για dao/da2!!) Female elf warrior warden Died killing the Archdemon Romanced no one Recruited Dog Loghain executed by warden Recruited Sten but didn't get him his sword Nathaniel is alive Recruited Zevran and is alive Recruited Leliana and is alive Recruited Wynne and is alive Recruited Oghren Alistair is king Morrigan didn't have the baby and didn't get the Grimoire Peace between elves and werewolves Branka defeated Bhelen rules Orzammar Never spoke to Dagna Mages supported in the Broken Circle Urn of Sacred Ashes not defiled Defended Redcliffe Connor is dead and Isolde is alive Alistair married Anora The Architect is dead The Keep was defended Didn't go through the eluvian Sophia and Avernus are both dead Drank the blood potion Shale was recruited and is alive Matthias and Amelia are both alive Male mage Hawke with a diplomatic personality Romanced no one Bethany is dead Carver is a warden Bartrand is dead Varric didn't get to keep the lyrium shard Fenris was recruited and is alive Merrill was recruited and is alive Isabela wasn't recruited Anders is alive but Hawke disapproved of what he did Aveline didn't marry Donnic but was on good terms with Hawke Tallis was on good terms with Hawke but they didn't kiss Varric was on good terms with Hawke Sebastian wasn't recruited Cullen was not on good terms with Hawke Hawke started as a smuggler Sided with Larius in Legacy Anti-Templar in Act 1 Freed Feynriel in the Fade and let him leave for Tevinter Killed the Arishok Let Keran go Reunited Charade and Gamlen Didn't kill the Bone Pit Dragon Worked for Orsino Sided with the mages
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Λίγο meh, το default.
Twisted_Wicked Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Επαιξα λιγο το intro μεχρι που κρασαρε (removed device κατι... ). Η camera ειναι απλα τραγικη, το tactical στοιχειο υφισταται καθολου αργοτερα η μας την εκανε; (Nightmare παιζω) Και τελος ηθελα να ηξερα το να κρατας πατημενο το R (η οποιοδηποτε αλλο) για auto attack τους φανηκε ιδιοφυες οταν το κανανε; Για τα γραφικα δεν εχω να πω τιποτα, η frostbite δειχνει τα δοντια της. ΥΓ: Το custom world state αλλαζει αρδην το παιχνιδι;
Grey Warden Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Απλά πάτα κρατημένο το αριστερό κουμπί στο ποντίκι, δεν χρειάζεται να πατάς R.
Twisted_Wicked Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Απλά πάτα κρατημένο το αριστερό κουμπί στο ποντίκι, δεν χρειάζεται να πατάς R. Το θεμα μου δεν ειναι το R οπως ειπα και πριν. Γιατι να κρατας πατημενο οτιδηποτε ειναι το θεμα μου. Diablo παιζω; Εφυεστατη αποφαση αυτη η κινηση... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Όπως είχα πει όταν το ξεκίνησα, το να έχω αριστερό και δεξί κουμπί πατημένα, μου φάνηκε πολύ περίεργο, γιατί left + right click = run (DA:O, DA2).
trayban Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Πείτε καμιά καλή σύσταση για πάρτι. Το παιγνίδι το έχει κατακλεψει ένα ομπλιβιον κ σκαιριμ έτσι; σκάω στο coast και πέφτω σε μάχη γίγαντα και δράκου(περίμενα τον γίγαντα να πέσει στη μέση και μετά τον καθάρισα στο 8lvl wtf δλδ) ... Oblivion gatessπαντού...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Το παιγνίδι το έχει κατακλεψει ένα ομπλιβιον κ σκαιριμ έτσι; σκάω στο coast και πέφτω σε μάχη γίγαντα και δράκου(περίμενα τον γίγαντα να πέσει στη μέση και μετά τον καθάρισα στο 8lvl wtf δλδ) ... Yep, scripted stuff is scripted.
Alastor192 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπον,αρχισα και γω το συγκεκριμενο.Μεχρι στιγμης ολα πολυ ωραια,ωραιο combat,story και πολλα sidequests. Δυστυχως τα controls στο PC ειναι επιεικως απαραδεκτα οπως επισης το inventory system αλλα και το minimap το οποιο ειναι το χειροτερο που χω δει σε rpg. πετυχαν στα δυσκολα και απετυχαν στα ευκολα.Οπως και να χει μεχρι στιγμης παιρνει ενα 8/10 απο μενα -εχω παιξει κανα 15ωρο- και αν δω κατι που να με συνεπαρει μεχρι το τελος του παιχνιδιου ευκολα γινεται 9/10.Δεκαρι δε μπορει να παρει για τους λογους που προανεφερα πιο πανω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα