Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 και που ξερεις που τελειωνει 20 ωρες ειμαι εγω αλλα εχω κανει τα παντα στο hinterlands Ελπίζω να έχεις φύγει από εκεί, γιατί πολλοί (και συμφωνώ) λένε να φύγεις νωρίς από τα Hinterlands. Άλλωστε, δεν χάνεις κάτι και δεν κλειδώνει η περιοχή λόγω στόρυ.
Tobajara Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 και που ξερεις που τελειωνει 20 ωρες ειμαι εγω αλλα εχω κανει τα παντα στο hinterlands Συγγνώμη που στο λέω αλλά δεν παίζει να έχεις καθαρίσει ΟΛΟ το χάρτη από interaction points ( :P ) μέσα σε 20 ώρες, απλά και μόνο λόγω lvl. Προσωπικά είμαι στις 50 ώρες παρά και μόλις τώρα έγιναν τα σκηνικά με τον έτσι και το κατοικίδιό του και είχα και συνομιλία με το γνωστό του Varric (από τις ωραίες εμπνεύσεις της Bioware). Τον τύπο εν τω μεταξύ δεν τον θυμόμουν καθόλου, όταν τον είδα νόμιζα πως ήταν ο Architect αλλά διαβάζοντας το Wiki είδα πως ήταν ένας κακός σε ένα ανθυποDLC του Dragon Age 2 (στυλ Leviathan) που, μετά το playthrough, ήμουν τόσο αποκαρδιωμένος που δεν είχα κουράγιο να το παίξω. Όταν άρχισα να ακούω την ιστορία έλεγα "μα καλά, ποιό side quest ήταν αυτό και γιατί δε θυμάμαι ΤΙΠΟΤΑ?". Έχω δει βελτίωση στο main story αλλά η γνώμη μου για τους χάρτες και τις side missions δεν έχει αλλάξει. Θα έλεγα μάλιστα πως η προσέγγιση της Bioware είναι ιδιαίτερα συντηρητική θυμίζοντας απλοϊκά dungeon crawlers των αρχών του '90: πήγαινε, διάβασε κανά δυο codex entries για να λέμε πως υπάρχει και lore, σφάξε ΧΧ κακούς, τέρμα. Ούτε διάλογοι, ούτε επιλογές, ούτε καν αυτό που γινόταν στο DA 2 που έστω έβρισκες έναν άνθρωπο να μιλήσεις. Μετά από 2,5 περιοχές πλήρως καθαρισμένες (παίζω σε hard, όχι πως είναι και ιδιαίτερα δύσκολο βέβαια) πραγματικά περίμενα περισσότερα, αν σκεφτεί κανείς πόσος gameplay χρόνος απαιτείται για κάτι τέτοιο. Η γνώμη μου για τα party members βελτιώνεται διαρκώς. Ο Blackwall είναι μια πιο σοβαρή εκδοχή του Oghren (αν προσέξετε τους διαλόγους του έχει αρκετή πλάκα), ο Iron Bull είναι ωραίος τύπος αλλά προτιμώ 1000 φορές τον αγαπημένο μου Sten και τα παραδοσιακά Κουνάρια, ο Varric είναι ο Varric και εκεί που δεν τον πολυχώνευα τώρα που δε λέει όλη την ώρα εξυπνάδες μου είναι πιο συμπαθής, Solas παγερά αδιάφορος, η Sera εκνευριστική, Cassandra σεβασμός και καλογραμμένος ρόλος ηγέτη, η Vivienne θα ήθελε πολύ να είναι στον κόσμο του Witcher (μάγισσα αναμεμειγμένη στην πολιτική??? Σοβαρά??????) αλλά δε φτάνει την Triss, τη Sabrina Glevvisig, τη Philippa Eilhert και όλη την κουστωδία ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι από όλες τις απόψεις (εγκρίνω επίσης το ότι είναι και μαύρη και σημαντικός χαρακτήρας), ο Dorian είναι κλισέ "χαρακτήρας που γράφτηκε για να γίνει συμπαθής" με τον πιο εξόφθαλμο τρόπο αλλά εκτίμησα το πώς δένει με το σενάριο (σε αντίθεση πχ με τον Iron Bull που ακόμα δεν το έχω δει). Από έεεεερωτα (έρωτα), με την Cassandra μια χαρά θα πήγαινα για μπύρες και θα παίζαμε φάπες αλλά δεν κάνει κλικ στο μουσάτο Inquisitor μου (αν και το φλερτ για προπόνηση είναι εκεί), κάποιες βλέψεις για τη Vivienne και το αβυσσαλέο της ντεκολτέ σκοντάφτουν στην καραφλή της κεφάλα (έλεος...) και το πόσο υπολογίστρια είναι οπότε δε θα την εμπιστευτώ ποτέ, οπότε πηγαίνω φουριόζος για την πιπεράτη μελαχροινή τσαχπινογαργαλιάρα Josephine. Με πολύ μεγάλη χαρά θα πήγαινα για τη Leliana, τώρα που είναι σοβαρή γυναίκα και όχι κοριτσάκι, αλλά δεν υπάρχει επιλογή (ο Warden μου είχε προτιμήσει - εννοείται - τη Morrigan). Σα side note για male romance characters, ο Dorian είναι τόσο εμφανώς γραμμένος για να γίνει αρεστός, τόσο σα φιλαράκι όσο και σαν εραστής, που είναι εκνευριστικό. Είναι εξυπνάκιας, αναρχοαυτόνομος, αλαζονικός πλην αισθηματίας, τζόβενος, μορφωμένος, παθιάρης, Ε ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! Η άποψή μου για τις μάχες και το πόσο μηχανικές είναι παραμένει η ίδια. Ξεκάθαρο μειονέκτημα, μηχανικές, χωρίς ιδιαίτερο βάθος, ελάχιστες επιλογές στην πραγματικότητα, ελάχιστα single target spells οπότε με friendy fire η κατάσταση είναι τραγική, γενικά το ίδιο κακό character building του 2 έχει τα ίδια αποτελέσματα. Απλά ο ρυθμός είναι καλύτερος. Σε συνδυασμό με την τραγελαφική κάμερα και χειρισμό, πραγματικά λες "γιατί???". Τέλος ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σπαστικό το σύστημα με τα φίλτρα γιατί σπάει το ρυθμό του παιχνιδιού και σε αναγκάζει να γυρίζεις πίσω για ανεφοδιασμό (δεν έχει θέση κάτι τέτοιο σε RPG, απλά, ας τα κάναμε craft). Υστερόγραφο, bugs. τόσο στην κάμερα και το χειρισμό (έχω βαρεθεί να κουνάω το εικονίδιο των abilities πέρα δώθε, έλεος) όσο και σε quests (κυριότερο αυτό του μωσαϊκού των Hinterlands, που απλά δεν ολοκληρώνεται). Containers που δε μπορείς να πάρεις το περιεχόμενό τους, pause που ανοίγει όποτε γουστάρει με τις αλλαγές κάμερας, εντολές που δεν τις δέχεται ή δεν εκτελούνται ποτέ και πρέπει να τις ξαναδώσεις, γενικά μια κατάσταση όχι τραγική ή κακοφτιαγμένη αλλά κάπως εκνευριστική. Τουλάχιστον για PC το παιχνίδι φανερά δεν έχει στρώσει και δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ. Μου αρέσει, όσο πάει βελτιώνεται, αλλά δε συμμερίζομαι πλήρως τα εκθειαστικά σχόλια που διάβασα. Έχει σημαντικά ελαττώματα σε δύο κύριους τομείς και εικάζω πως ό,τι έχει να προσφέρει το κάνει στα πλαίσια του main story και πέραν αυτού ουδέν. Το βέβαιο είναι πως πρόκειται για φιλότιμο παιχνίδι που το έχει προσπαθήσει πολύ η Bioware. 5
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 @Τobajara + Like αν και δεν συμφωνώ σε όλα, αλλά οκ, γούστα είναι αυτά. Κι εγώ για Josephine πήγα, τι να κάνω. Ίσως το έχω στα παιχνίδια της BioWare που πηγαίνω με αυτές που έχουν χτυπητές exotic προφορές. Για το DLC του 2 με τον Corypheus, ούτε εγώ περίμενα ότι θα βγει big bad του 3. Οκ, φαινόταν στο τέλος ότι την γλύτωσε, αλλά λες "κάπου θα τον ξαναδούμε έτσι σαν δευτερεύον". Εγώ τον Solas, μέχρι στιγμής τον έχω τελείως στο μυαλό μου σαν Spock. Ειδικά σε μια φάση που είπε "Fascinating.", περίμενα να τον δω στην γέφυρα του Enterprise. Την Sera κι εγώ την μια μέρα την αντέχω, την άλλη όχι, αλλά οκ, της κάνω τα χατίρια, έχει πλακίτσα. Δοκίμασα και lvl 16-17 (δεν θυμάμαι τι είμαι), να πάω σε δράκο με τον 2h Warrior μου, Blackwall, Varric, Cassandra και τον ήπιαμε. Of course, I need more magic / preparation.
Tobajara Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 @Τobajara + Like αν και δεν συμφωνώ σε όλα, αλλά οκ, γούστα είναι αυτά. /discuss Για τα party members, έχω κάθε φορά το ευχάριστο δίλημμα του ποιοί θα με συντροφεύσουν, όπως στα Mass Effect και στο Origins. Αυτό δεν αφορά τη χρησιμότητά τους (με taunt + διπλά barriers καλύπτεις τα πάντα έτσι κι αλλιώς) αλλά τις γενικές παρουσίες τους. Με την εξαίρεση του Cole που είναι daggers rogue (ό,τι κι εγώ) και της Sera που είναι εκνευριστική (bow rogue, ίσως τη χρησιμοποιήσω σε κανένα δράκο) οι υπόλοιποι ανακυκλώνονται τακτικά. Τα όσα ανέφερα παραπάνω είναι απλά τα μόνα αρνητικά που τους βρίσκω, σαν προσωπικότητες έχουν ιδιαιτερότητες, θετικά και αρνητικά, ενώ δεν είναι ξεκομμένοι από το σεναριακό υπόβαθρο (βασικός λόγος που βρίσκω τη Vivienne και το Dorian τόσο ενδιαφέροντες πχ). Το να περνάω χρόνο μαζί τους κάθε άλλο παρά αγγαρεία είναι, έχουν αρκετά να προσφέρουν και να αντιτάξουν στην οπτική μου. Για τη Josephine δεν αμφέβαλα καθόλου 1
Daemonos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 @Τobajara + Like αν και δεν συμφωνώ σε όλα, αλλά οκ, γούστα είναι αυτά. Κι εγώ για Josephine πήγα, τι να κάνω. Ίσως το έχω στα παιχνίδια της BioWare που πηγαίνω με αυτές που έχουν χτυπητές exotic προφορές. Για το DLC του 2 με τον Corypheus, ούτε εγώ περίμενα ότι θα βγει big bad του 3. Οκ, φαινόταν στο τέλος ότι την γλύτωσε, αλλά λες "κάπου θα τον ξαναδούμε έτσι σαν δευτερεύον". Εγώ τον Solas, μέχρι στιγμής τον έχω τελείως στο μυαλό μου σαν Spock. Ειδικά σε μια φάση που είπε "Fascinating.", περίμενα να τον δω στην γέφυρα του Enterprise. Την Sera κι εγώ την μια μέρα την αντέχω, την άλλη όχι, αλλά οκ, της κάνω τα χατίρια, έχει πλακίτσα. Δοκίμασα και lvl 16-17 (δεν θυμάμαι τι είμαι), να πάω σε δράκο με τον 2h Warrior μου, Blackwall, Varric, Cassandra και τον ήπιαμε. Of course, I need more magic / preparation. Δικέ μου δοκίμασε Blackwall (tank), Cassandra (tank) --εκτός αν είσαι warrior πάς εσύ (tank)--, Solas και Ranger dps. Craftare συγκεκριμένα όπλα και πανοπλίες με fire, cold η magic resist. Δηλαδή: 2x Tank, 1xMage, 1x Rogue ranger (με mist ability) ps. στα tank οπωσδήποτε skill ου σου δίνει Guard και στον Μάγο shield barrier στο party Βοηθάνε πολύ επίσης healing potions αναβαθμισμένα και healing mist potions! και βάλε το party orders να χρησιμοποιεί skills μέχρι το stamina/mana να πέσει στο 20% Καλό Hunting!!! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Για τη Josephine δεν αμφέβαλα καθόλου Ε, αφού έχουμε 2 επιλογές. Αν και γενικά για Josephine θα πήγαινα. Σε 2ο γύρο πάντως, όοοοταν κάνω, θα φτιάξω μάλλον Qunari inquisitor, οπότε θα πάει με την Cassandra. Θέλει βαρβατίλα.
Grey Warden Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Κι εγώ με Josephine ξεκίνησα romance. Παίζω με two hand warrior και μαζι με Cassandra, Blackwall και Dorian.
InfinitySurfer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ..κι'έγω, όταν με το καλό παίξω το παιχνίδι... με την Cassandra είναι στο πρόγραμμα να γινει το Love-nest... αν και ο Warrior μου είναι γύρω στα 55-60 χρονων, οπότε ισως και να τον κρατήσω ουδέτερο, και να μην κανω καθόλου romance... ανάλογα τα κέφια της στγμής, και το πως διαμορφώνεται ο χαρακτήρας με τους διαλόγους. 1
seithan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Προσωπικά το εχω γυρίσει στο casual λογω α) δεν ασχολουμε καθολου με tactical camera β) ουτε με tactical behaviors,και τέλος όσο έπαιζα τον rogue melee, ο χειρισμός με είχε πεθάνει. Τώρα απλά το απολαμβάνω. Εαν κάποια στιγμή παιξω δεύτερο playthrough, και μπορω να κανω binds στο ποντικι και η ισομετρικη εχει το σωστο ζοομ και και, οκ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Έκανα ένα reroll τον χαρακτήρα με το amulet για να βάλω πόντους σε Champion. Best decision ever (για μένα).
aekoupoli Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μου κατεβασε κατι για Multi,τι ακριβως δινει ξερετε?
>-Nosakos<- Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ ωραίο το game αλλα έχει ένα θεματάκι στο combat. To ξεκίνησα στο νορμαλ αλλά έβγαλα το πρώτο boss στο rift χώρις να χάσω καθόλου ζωή, χωρίς να χρησιμοποιήσω tactical camera ή να αλλάξω χαρακτήρα οπότε λέω ας το γυρίσω σε hard. Συνέχισα να παίζω χωρίς κάποιο θέμα μέχρι που συνάντησα ένα rift που έκανε spawn εχθρούς με +5 lvl παραπάνω απο μένα οι οποίοι φυσικά με κατέστρεψαν πανηγυρικά. Οπότε είπα να οργανωθώ και να χρησιμοποιήσω tactical camera κτλ. Αμ δε.. Ποιο δυσχρηστο δεν γινόταν να το κάνουν , κάποιοι να τους δίνω εντολες και να με γραφουν στα @@ τους , άλλοι να βαράνε αυτόν που τους λέω αλλα με γυρισμένη πλάτη σε όλους τους υπόλοιπους οπότε να πέφτους σε δευτερόλεπτα...τραγικές καταστάσεις. Ερχόμενος απο divinity περίμενα κάτι παραπάνω αλλά στο tactical κομμάτι χάνει και με το παραπάνω.. σε action δεν είναι ασχημο. Τελικά τους πήρα αλλά με τσατσιά (βάρικ πάνω σε πέτρα που δεν μπορούσαν να φτάσουν). Τουλάχιστον είναι τεράστιον.. είμαι ήδη 10 ώρες στο hinderlands και δεν έχω βγάλει ούτε το μισό. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μην κάθεσαι μόνο στα Hinterlands.
>-Nosakos<- Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Έχω την ανάγκη να το τελειώσω για να συνεχίσω! Αλλά μιας και το λές μπορεί και να πάω αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα