Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

intel quad 6600 2.4 giga

amd radeon 6670 graphics card

motherboard foxconn g45m

4gb ram

psu corsair 550watt.

win 7 64 bit.

δοκίμασε το πρώτα.

εμένα στο σύστημα της υπογραφής (που έχει δυνατότερη κάρτα απ το δικό σου)

μου βγάζει στα medium σταθερά πάνω από 40fps που είναι πολύ καλά για τα μέτρα μου.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Σκοπευα να το παρω τα χριστουγεννα, αλλα βλεποντας πως εσπασε μπηκα στον πειρασμο και το κατεβασα. Δυστυχως δε μπορω να το χαρω. Δυο φορες προσπαθησα να παιξω, και τις 3 crusharei στα video λιγο μετα την επιλογη ονοματος, μετα απο μερικα επαναλαμβανομενα 'μπιπ' απο το συστημα μου. Τι μπορει να φταιει? Καρτα γραφικων η HD 6870, επισης αποψε ανακαλυψα οτι το catalyst control center δεν ανοιγει. LoL και Hearthstone παιζουν κανονικα, επισης πριν λιγο καιρο επαιζα Battle for Middle earth χωρις προβλημα. Λετε να συνδεονται τα προβληματα? 

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Βάλε τα γραφικά στο auto κ αστο. 

είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όταν δοκίμασα ν αλλάξω/ανεβάσω γραφικά σε ultra-high.

ωραία υπογραφή...

Δημοσ.

Βάλε τα γραφικά στο auto κ αστο. 

είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όταν δοκίμασα ν αλλάξω/ανεβάσω γραφικά σε ultra-high.

ωραία υπογραφή...

Σε ευχαριστω το δοκιμαζω τωρα.

Καρυωτάκης!

Δημοσ.

Ναι πετυχε σε ευχαριστω πολυ! Δεν εγραψα νωριτερα γιατι το παιχνιδι παιζει με πολυ χαμηλα FPS στο Auto και δεν αντεχει το Alt-Tab ενω παιζω. Δεν περιμενα τοσο χαμηλη αποδοση με i5 2400 , HD 6870 και 4GB RAM. Μαλλον το PC θελει συγύρισμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι πετυχε σε ευχαριστω πολυ! Δεν εγραψα νωριτερα γιατι το παιχνιδι παιζει με πολυ χαμηλα FPS στο Auto και δεν αντεχει το Alt-Tab ενω παιζω. Δεν περιμενα τοσο χαμηλη αποδοση με i5 2400 , HD 6870 και 4GB RAM. Μαλλον το PC θελει συγύρισμα. 

Δοκίμασε αυτούς τους drivers

http://www.insomnia.gr/topic/402056-amd-catalyst-drivers/?p=53615497

είναι οι καλύτεροι για τη σειρά μας.

• Like 1
Δημοσ.

και που ξερεις που τελειωνει :P

20 ωρες ειμαι εγω αλλα εχω κανει τα παντα στο hinterlands

μπά θα ξαναπάς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...