Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Dalish Elf? Human, αλλά δεν έφαγε το γηρατιό bug. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Πέρα από το ραντάρ/search δεν βλέπω κάποια διαφορά στο UI, controls, εσείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Η κάμερα έχει γίνει λίγο πιο σταθερή (δεν έχει τα τεράστια άλματα και λάθη προοπτικής που είχε πριν), αλλά σε μένα τουλάχιστον το παιχνίδι έγινε πιο ασταθές. Σε άσχετες χρονικές στιγμές, ενώ παίζει κανονικά η μουσική, τα πάντα παγώνουν και συνεχίζουν να κινούνται από το ίδιο ακριβώς σημείο μετά από 1 - 2 δευτερόλεπτα. Αν δεν επανέλθουν error message και crash στο desktop. Επίσης, ένα exploit για τους τεμπέληδες, και "παράσημο" για το ΑΙ. Πάρτε ένα οποιονδήποτε ranged χαρακτήρα, ή και όλους, και κρατήστε τους σε αρκετή απόσταση από το στόχο αλλά τόση ώστε να τον φτάνουν. Κρατήστε πατημένο το αριστερό κλικ για auto attacks (τους melee βάλτε τους σε hold position) και απλά περιμένετε να πεθάνει. Οτιδήποτε συμβεί έξω από μια συγκεκριμένη ακτίνα απλά δε μεταβάλλει τη συμπεριφορά των εχθρών. Δοκιμασμένο σε 4 - 5 διαφορετικές καταστάσεις, ακόμα και ψιλο)boss fights. Κατά τα άλλα πρέπει να είμαι στα 2/3 των Hinterlands και έχει αρχίσει να μαζεύει το πράγμα, ενώ έχω ανοιχτεί και λίγο στο Orlais. Είναι γεγονός πως το παιχνίδι γίνεται πιο ευχάριστο όταν σπάει η μονοτονία του μεγάλου χάρτη (και των collectathlons - fetch quests - τρέχα σκότωσε τον τάδε), αν και θα ήθελα να παίρνεις influence πιο εύκολα στην αρχή. Έκανα μια βλακεία και δεν είδα πως ορισμένες αναβαθμίσεις ανοίγουν επιλογές στους διαλόγους και πήρα κάτι που θα μπορούσα να το έχω καθυστερήσει. Ακόμα η γνώμη μου δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά, αλλά φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα.Ελπίζω να μη διαψευστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αναρωτιέμαι αν έκανα καλά που αναβάθμισα. Δεν το έχω συνεχίσει ακόμα το παιχνίδι λόγω χρόνου οπότε δεν ξέρω αν προκάλεσε προβλήματα το patch μιας και σε μένα το παιχνίδι ήταν σταθερό χωρίς κανένα crash. Επειδή έχω προχωρήσει το παιχνίδι για μένα δεν υπάρχει μονοτονία όταν καταλάβεις τι παίζεται. Στην αρχή στα Hinterlands προσπαθείς να κάνεις τα πάντα αγνοώντας οτι σε περιμένουν αρκετές υπέροχες περιοχές και αποστολές και καλείσαι να κάνεις επιλογές και να διαχειριστείς διάφορα θέματα. Mου αρέσουν πολύ οι ιστορίες των χαρακτήρων και το γεγονός οτι μπορείς να εμπλακείς στην προσωπική τους ιστορία μέσω quest. Μόλις βρω χρόνο θα το συνεχίσω γιατί πραγματικά θέλω να δω τι γίνεται στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πάλι patchάρισμα σήμερα, ~17mb Κάντε με add (Seithan) μπας και παίξω κανα local multiplayer, έχει απίστευτο lag με παίχτες του εξωτερικού. Έχει κανείς θέμα με το Ingame overlay του Origin? Τρέχω Win8.1 και δεν το εμφανίζει. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2014 από seithan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Πάλι patchάρισμα σήμερα, ~17mb Είναι το hotfix. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Λογικά θα είναι και για εμάς του ps4 σωστά? τι διορθώνει? το γειρατιό μόνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourt71724 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Τέλος το Denuvo. R.I.P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά εχω αλλάξει γνώμη για τι παιχνίδι, ειναι πολύ ωραίο! Είναι λίγο μπλέξιμο το interface αλλά άπαξ ξεδιπλωθεί η ιστορία, σε κολλάει άσχημα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Τέλος το Denuvo. R.I.P οντως,τελικα η 3dm την εκανε τη δουλεια της ή οι επαναγεμισμενοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourt71724 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 3dm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά εχω αλλάξει γνώμη για τι παιχνίδι, ειναι πολύ ωραίο! Είναι λίγο μπλέξιμο το interface αλλά άπαξ ξεδιπλωθεί η ιστορία, σε κολλάει άσχημα. Πραγματικά χαίρομαι που το διαβάζω γιατί παίζοντας σε σκεφτόμουν και λέω κρίμα να μετάνιωσε τα λεφτά που έδωσε για αυτό το παιχνίδι. Καλά καψίματα σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Χεχε, πάει κι αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Το μονο που δεν μπορω να παίξω coop με τους φίλους μου. Εχει μουτρωσει ο Origin client, και δεν ανοίγει το overlay, σε κανένα παιχνίδι. Επίσης να πω οτι με την 980@1522 οριακα είμαι πανω από 40-45 fps σε κάποια σημεία (λίγα αλλά υπαρχουν. Τα γραφικά ειναι στο Ultra με 2xMSAA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 ρε τι παιχνιδάρα είναι αυτή, χαλάλι τα 42 που μου βγήκε. με 7870 πάει λοκούμι, μόνο με post aa και οκ με τα γραφικά, αλλά τι παιχνιδάρα, καιρό είχα να πετάξω μέρα για ένα game. άντε λίγο απο mordor.. το Mutli του είναι για τα πανηγύρια ε; όλο lag σε 3 match Που έβαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα