Προς το περιεχόμενο

Dragon Age III: Inquisition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Το πήρες; Γράψε αν έχεις νέα στο νήμα -αν και για να είμαι ειλικρινής, από το μεσημέρι όλο προσθέτω το DA:I στο καλάθι και πατάω μετά cancel, δε με βλέπω να αντιστέκομαι για πολύ ακόμη :)

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε με βλέπω να το γλιτώνω το 45αρι, το είδα χθες σε φίλο και είναι πράγματι εντυπωσιακό. Έχει βέβαια καλύτερο μηχάνημα, αλλά και πάλι...

Κουτατο το θες?? Γιατι παιζει στα 37€ right now?

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι κουτάτο. Αλλά να μπλέξω με κλειδάδικο για 6 ευρώ διαφορά; Γιατί με το shield και τη χρέωση είτε σε Paypal, είτε σε πιστωτική, τόσο πάει η διαφορά.

Βλέπω κάτι άλλους τίτλους που τους έχω καιρό στη wishlist και δεν έχω να τους αγοράσω, και πράγματι η διαφορά είναι πάρα πολύ μεγάλη (π.χ. 5 ευρώ με 23, σε adventure που με ενδιαφέρει) αλλά το DA:I δεν έχει τέτοιες διαφορές.

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρες; Γράψε αν έχεις νέα στο νήμα -αν και για να είμαι ειλικρινής, από το μεσημέρι όλο προσθέτω το DA:I στο καλάθι και πατάω μετά cancel, δε με βλέπω να αντιστέκομαι για πολύ ακόμη :)

Ναι, είναι πολύ δυνατό. Όταν μπορέσω θα γράψω.

Δημοσ.

Παίζω με αργούς ρυθμούς το παιχνίδι και το απολαμβάνω με πολύ συζήτηση και σχεδόν πλήρες διάβασμα για κάθε τι που βρίσκω σχετικά με το Lore. Και απορώ με όσους έγραφαν για... φτωχούς διαλόγους... οι περισσότεροι χαρακτήρες έχουν υπέροχες ιστορίες να διηγηθούν.

• Like 3
Δημοσ.

Όχι κουτάτο. Αλλά να μπλέξω με κλειδάδικο για 6 ευρώ διαφορά; Γιατί με το shield και τη χρέωση είτε σε Paypal, είτε σε πιστωτική, τόσο πάει η διαφορά.

Βλέπω κάτι άλλους τίτλους που τους έχω καιρό στη wishlist και δεν έχω να τους αγοράσω, και πράγματι η διαφορά είναι πάρα πολύ μεγάλη (π.χ. 5 ευρώ με 23, σε adventure που με ενδιαφέρει) αλλά το DA:I δεν έχει τέτοιες διαφορές.

+1

Επισης γλυτωνεις και το κατεβασμα με το κουτατο και δεν θα ηταν και ασχημα να το εχεις εν τελει σε κουτι, αν η διαφορα τιμης ειναι αμελητεα. Μαλλον δεν θα κρατηθω και εγω αλλο, αν και ειμαι εκτος προυπολογισμου ηδη αυτο το μηνα παιζει να το παρω αυριο..

• Moderators
Δημοσ.

Και έφτασα κι εγώ στο Inquisition. ^_^

Δεν έπαιξα πολύ, θέλει λίγο συνήθειο ο νέος χειρισμός (ή να παίζω περισσότερο με την tactical camera για να κάνω click ground).

Δημοσ.

Σε λιγακι που θα βαρεθω για αλλη μια φορα το WoW (οπως παντα μετα το Cata δεν το αντεχω πλεον σερι πανω απο 2 μηνες) θα σας συντροφευσω κι εγω στο παιχνιδι. Αν ειχε καλυτερο multiplayer θα το ειχα παρει ηδη βεβαια, αλλα ειτε ετσι ειτε αλλιως θα παιξω. Ελπιζω παντως στην πορεια να βελτιωσουν κι αυτο το κομματι.

• Like 1
Δημοσ.

Η να παίξεις με χειριστήριο :P

In other news:

Game of the Year Biatches!!! :D

Game Of the Year και Rpg Of The year.Βεβαια δεν υπηρχε και μεγαλος ανταγωνισμος ειδικα στον τομεα του Rpg.Φυσικα για αλλη μια φορα το Witcher 3 ως το πιο αναμενομενο παιχνιδι :P

Οταν με το καλο πεσει λιγο η τιμη του DA θα τιμηθει εκτως και αν εχουν σκοπο να βγαλουν τιποτα Dlc αλα Dark Souls και αρα θα περιμενω :P

Δημοσ.

Απίστευτα καλά νέα. Ξέρουμε αν έχει κάποια επίπτωση στην απόδοση και το frame rate?

Ναι, αυτό φαίνεται να είναι πολύ καλή περίπρωση.... είχα διαβάσει αρκετά παράπονα για την απόσταση στην tactical κάμερα.
Κανονικά αυτό, και κάποια άλλα ψιλοπραγματάκια που βολεύουν τους pc players, θα πρέπει να φτιαχτούν με patch από την BioWare....και όχι να τα παίρνουμε με mods από τρίτους, όπως είπε και ένα παιδί στα comments.

Για άλλη μια φορά μου φαίνεται οτι οι κύριοι που παίρνουν τις αποφάσεις για το πως θα βγεί το παιχνίδι προς τα έξω, το έχουν ψιλογραμμένο το pc.
Δημοσ.

Το πήρα και εγώ σήμερα 41,49 βγαίνει από το G2A με το shield. Ούτε καν κοίταξα πόσο κάνει σε κατάστημα αλλά αν κάνει 45 μια χαρά τιμή είναι (σε σχέση με τισ online).

Στο μεταξύ αν το παιχνίδι ήταν σπασμένο θα το κατέβαζα τσάμπα λόγω της αλητείας που έκαναν με το DA2 που το χρυσοπληρώσα και ήταν απίστευτη αρπαχτή.

Στηρίζουμε της εταιρείες όταν μας προσφέρουν προϊοντα ποιότητας. Πχ Witcher 3. Preorder γνήσιο και με μεγάλη μου χαρά.

Ξεκάθαρα πράγματα. Σεβασμός στην εταιρεία όταν αυτή σέβεται εμάς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...